Arkadaşlar konu mermer olunca bir iki kelam edeyim istedim bu işi yaptığımızdan dolayı. Bazı usta! mermerciler bu tarz dış kaplamaları direk polyester bazlı yapıştırıcılarla monte ederler yüzeye ucuz olsun diye. Normalde duvara betonun içinde kanatları açılan gömlekli çelik dübel atıp ankraj denen yöntemle mermer tabaka duvara asılır en sağlam yöntemde budur. Ucuza kaçan usta diye geçinen bir arkadaşın işgüzarlığı yüzünden arkadaşımızın canı yanmış. Bizim millet ucuza iş yaptırmayı sevdiği sürece bu tarz sıkıntılar her zaman olacak maalesef.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Dostum çok geçmiş olsun ;
Kasko var ise AutoKing git derim kesin çözüm , git görüş hem işin ehli ustalar ve daha teknolojik makineler ile yapacaklarını sanıyorum.
Bu işlerde çok iyiler...
Çok geçmiş olsun
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Çok geçmiş olsun.. Gece fırtına sesine uyandım. Aynı şey başıma gelecek diye korktum. Çok şükür bişey olmadı ama bugünde dikkatli olmamız lazım... Otopark şart yaa...
قُلْ إِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي وَمَحْيَايَ وَمَمَاتِي لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
“Şüphesiz benim namazım da, diğer ibadetlerim de, yaşamam da, ölümüm de âlemlerin Rabbi Allah içindir.” En-am Suresi 162. ayet
Geçmiş olsun..Allah daha beterinden korusun..En azından ortasına düşmemiş..Sonra anlat dur,mermer düştü diye..Kimse inanmaz..Piyasada okadar çok yalancı varki,malesef kurunun yanında yaşta yanar oldu..
bence neye karar verirseniz verin mutlaka değişik acılardan tarih etiketi olan fotoğraflar cekin. en azından satarken durumu açıklayabilirsiniz
Bravo HGTurbo
Kaan
Geçmiş olsun tavanda bagajda vakumla kurtarmaz yetkili servise gidersen tavanda degişir ama ustabir arkadaşın varsa her ikiside düzelir değişmeden kurtabilirsin geçmiş olsun
GT-I9003 cihazımdan 2 ile gönderildi
Mermerin düştüğü dairenin sahibini buldunuz mu?
komşusuymuş zaten... karşılayacaklarmış masrafları... o mermer birinin kafasına da düşebilirdi.. bence arabayla kurtardıklarına dua etsinler...
2 bine yakın masraf cıktı özlem oto damasrafı komsum odeyecek ancak satarken sıkıntı olcak . Ben buna üzülüyorum
![]()
Boyasız halledilecek mi?
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Hayır boya olcak. Bagaj değişcek. Sacta işlem olcagı için iç döşeme cıkcak vs. Ufacık gorunen tavan cıkardı bu masrafı zaten
2000 sağlam para.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Sadece bagaj kapagı 1070tl servıs fıyatı.Parcacıda 875lıra boyasız sac bos hali....
Fatihde ozlem oto var arkadasimin babasidir yagli cekic isinde cok cok iyidir o gorsun ne yapilmasi gerekirse soyler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri