121 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #14
    erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/10/2011
    Yaş
    33
    Mesajlar
    1.195
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

    Standart

    Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boşversene kia nedir ya daha dünkü .ok afedersin ayrıca punto ile ceed neden kıyaslıyorsun punto nun rakibi rio dur ve bence punto rio dan çok daha güzel bir araç.Ayrıca rakip firma araçlarını buraya sorunsuz diye yazmayın açın kia forumuna bakın o övdüğünüz tenekelerin ne arızaları var o zaman görün.
    arkadaşlar, ben orada punto ile ceed i kıyaslamadımki neden herkes element uyduruyo resime bakıp yorum atıyorsunuz ben yorumda diyorumki KİA bile kendini geliştirerek ( tasarım özellik sağlamlık motor ) marka imajını arka planda bırakmayı başardı. Fiat ise kendini geliştirmiyor marka imajı her zaman devam eder dedim. ben marka imajından bahsediyorum siz puntonun rakibi rio diyosunuz Fiat niye kendini geliştiremedi bilemiyorum fakat gittikçe kötüye gidiyor gibi aynı reno gibi 2007 modellerinde olan kapıdan ses alma sorunu benim 2012 ve kasa değiştirmiş aracımdada mevcut ne bi + sı var ne - si punto hep puntodur neyse odur 2015 de ne çıkacaksa çokta farklı birşey olmayacak demek istedim hyundaı ve kia daki gibi bir değişimi yapamaz. punto evo çıkarttı iyi gibiydi sonra punto yaptı kararan aynayı iptal etti güvenlik paketlerini iptal etti fiyatı aynı tuttu eskiden tjet i vardı şimdiki puntolarda hep birşeyler eksik gibi gelişeceğini beklerken hüsrana uğradım şahsen inşallah bravo güzel bir şekilde kasa değiştirir.
    Konu motor delisi tarafından (07/03/2013 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. Teybimin tuşları artık yepyeni!
    smartmavi tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 14/03/2012, 23:22
  2. Sonunda Bitti Galiba ???
    ayhan1 tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 53
    Son Mesaj: 19/03/2011, 16:45
  3. Satılık, Kış geliyor,yepyeni michelin kar lastiği 185/60/15
    coolsea tarafından İlanlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 27/08/2010, 23:12
  4. Yepyeni bir ses olayı...
    htozturk tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 30/10/2009, 19:52
  5. Yepyeni Bir Tuning Film Geliyoorr...!!
    StrawBeeRy tarafından Geyik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06/10/2009, 01:45

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Sonunda yepyeni bir Punto geliyor galiba Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com