ben aracı alırken benzinli ile arasında 2 lira fark vardı ayrıca geçenlerde aracımı bakıma götürdüm arada 30 lira gibi bir bakım farkı vardı yani kısacası o eskidendi şimdi herşeyi aynı oldu..
ben aracı alırken benzinli ile arasında 2 lira fark vardı ayrıca geçenlerde aracımı bakıma götürdüm arada 30 lira gibi bir bakım farkı vardı yani kısacası o eskidendi şimdi herşeyi aynı oldu..
Full multiair fiyatı zamanında 35 dediler.artı 2 bin brc dediler..37 bin cektiler toplamda.İzmir poyrazda...
Bende gittim yine full 1.3 lounge mjet aldım 39,500'e...
2500 tl için tuple ugrascagıma dizele binerim zaten senede 25000binden asagı inmiyorum...
Birde Benzin bakımları ile dizel bakımları hemen hemen periyodiklerde aynı fiyata denk geliyor.
ben de 2011 den beri 20200 km yaptım tüm zaman ortalamam 5,3 iyi gibi görünüyor.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
Senede 10.000 km benzinliye devam
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
günlük 200 km yolum var
sanırım yeterli bir mantık. 2011 agustos çıkıslı aracım ve 35 bin km de.
şimdiden verdiğim fazladan parayı yakıtımdan çıkardığımı düşünüyorum,zira bu havalarda 4.6 dan yukarıya yakmıyorum
Bir kaskosuz, iki tüplü arabaya hayatta uzun süreli binmem.
Bakımlarının pahalı olduğu külliyen yalan![]()
Hele ki Yılda 10000km yapan biri için.
Servislerde10BIN km ve 1 Yılın sonunda:
**Dizel için, Filtre ve yağ değişimi yapacak.
**Benzinli ise yukardakiere ek olarak, gerekmese bile, bujileri de değiştiriyorlar!! Ve fiyat otomatikman yükseliyor.
**Cebinde ekstra 4-5BIN'i olan biri için yılda 5000km bile yapsa dizel karlıdır.
DİZELDE GEREÇEK OLAN TEK PROBLEM ŞUDUR:
**Benzinli ie 10BIN km yapan bir kişi dizelin keyfine varınca 20BIN km yapar oluyor![]()
Benim önceki araç puntom 90 lık dizeldi herşeyi ile çok memnundum bakımı felanda öyle aman aman pahalı değil zaten şehir efsanesi hariç kullanımda dikkat edilmesi gereken husurlar var biliyosunuz çalıştırıken buji ısıtması bekleme yol yaptıktan sonra turbo dinlenimi hava yapmmasını sağlamak vede en önemlisi temiz yakıt. Ancak bugünlerde yeni aracımın lpg olmasını istiyorum eurodizel 4.30 TL. civarı olmuş yani ebnzinle çok farkı kalmadı ben aracımı aldığımda 3 TL. nin altıydı dizel hala kar getiyor püskürtmeden dolayı ancak bu bizlere uzun yollarda ya da otoban çevre yolu gibi yollarda fayda sağlar şimdi ben şehir içi dur kalk kullanıcakcam bariz bir fark olmayacağı kanısındayım neticede araçlar en fazla yakıtı 0- 20 km. / Saat arası sarf ediyor. Yeni denklemde dizel kar getirmiyor şehiriçinde Allah hükümetimizden razı olsun fazla yönelme olunca eşitlediler.
Ankarada yasıyorsunuz.O yuzden bu dediklerimi İZMİR uzerinden belirteceğim.Sonucta orada yakıt durumunu bilemem...
Ancak izmirde ben dizel olarak cok avantajlı durumdayım.
Sonucta depomuz 45 lt.Ben bir depo ile sehir içinde 800 km rahat goruyorum.Ve bunuda depo fulleyerek anladım.Şimdi Benzin ile mukayese edersem ki bir onceki aracım benzinli 1.4 Evo dinamikti. 600-650 km anca yol yapardım.Ee şimdi dusununce 45 lt dizel daha ucuza mal oluyorum ustune 100-150 km fazla yol yapıyorum.
O yuzden burada en azından dizel puntolar daha avantajlı bana gore..
ama 90 Hp lik mujtijet in performansı da başkaydı hani ancak yapacak bişey yok ben az yakan araç peşindeyim şehiriçi trafikte
ahh ah benzin ucuz olsa keşke..benzinlinin tadını hiçbir yakıta değişmem..gerçekten benzinli araç başka gidiyor..yeni çıkan Hondaların çalıştığı belli bile olmuyor..araba 8 bin devir yapıyor daha ne olsun..dizel araç kullanıyorum ama gerçekten benzinlinin tadı başka..
Mantığı ; pompaya gittiğinde 189 tl gibi bir rakama full olması650 yerine 800-850 km yol yapması. Satışının daha rahat olması. Kapalı otoparka rahatça girip çıkmak. Tork kuvvetinin koltuğa yapıştırması vs. vs. vs.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
2 .0 2.5 araba kullanmayı bende isterdim 28 bin tl ye satılık bi subaru outback vardı otomatik kız gibi adam yana yana müşteri arıyo çok zor satması ama benzin 2.5 tl olsa gözümü kırpmam alırdım
Dizelin tek avantajı yakıtı..Benzinli ile aynı yaksa,sanırım kimse dizel almaz..
Kullanım amacına ve bulunduğunuz bölgeye göre tercih değişebilir.Daha önceki aracım 1.4 benzinli punto idi şimdiki aracım 1.3 dizel linea. Dizel alığıma o kadar memnun olamadım. Sürekli kısa mesafe yol alıyorum. Motor çabuk ısınmıyor. özellikle kışın soğuk havalarda bayağı zor oluyor. Yakıt olarak kısa mesafede ve soğuk havalarda çok fark etmiyor dizelin avantajı. Fakat uzun yolda yakıt fark ediyor dizel avantajlı. Dizel aracın torku yüksek olduğu için rampa yukarı daha iyi gidiyor.
2007 de ben grande puntonun benzinlisi ile dizeli arasındak 4000 tl farkı
64800 km yol yapınca amortileyeceğini hesapladım ve dizel aldım.
şu anda 105.000 km yol yaptım.
iyiki dizel almışım.
bundan sonraki arabam benzinli olabilir ama.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri