ciplak ayak herzaman dikkat ettigim bir durum
terlikle hem takilma hemde baskilari hissedememe sıkıntısı cıkıyor
ciplak ayaklada dikkatli olun cunku ayaginizin altinda hissettikleriniz ayakkabidaki gibi olmuyor
ciplak ayak herzaman dikkat ettigim bir durum
terlikle hem takilma hemde baskilari hissedememe sıkıntısı cıkıyor
ciplak ayaklada dikkatli olun cunku ayaginizin altinda hissettikleriniz ayakkabidaki gibi olmuyor
araç kullanırken yapacağım en son şey terlikle araç kullanmak.hele çıplak ayakla hiç denemeyin kaza yaparsınız valla
hayatımı botla geçirdiğim için sanırım, kalın alttı botla çok rahat kullanıyorum.
terlikle bi kere kullandım. bi garipti ya, ne pedala basıyorum gibi geldi ne basmıyorum gibi... çok kısa mesafe olduğu için önemsemedim, devam ettim. bi daha kullanmam ama.
(burda okudum da, benim bu rahatsızlık yine önemsizmiş meğer... şaşırdıımmm..)
Konu candan tarafından (20/08/2007 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
kaza yaparsınız deıl yapıyosunuz kısa mesafelerde önemlı deıl belkıde ama uzun mesafede gercekten cok tehlıkelı babamın yıllardır söledıgı(terlıkle araba kullanılmaz) sözünü sımdı daha ıyı anlıyorum
çok geçmiş olsun hocam.işallah birdaha böyle olumsuzluklar yaşamazsınız.
evet terlikle araç kullanmayalım bayanlarda topuklu ayakabılarla kullanmasın lütfen.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
zaten herşeyimi arabama göre planlıyorum artık. gidiceğim yerleri, saatleri...
ayakkabıları mı ayarlamıycam canım... feda olsun arabama![]()
gibi bi'şey...
arabayla gidilemiycek bi yere gitmemek söz konusu diil de (üşengeç diilim ben yahu) mesela arabamla çıkmışsam o gün, park sorunu yaşamıycağım yerlere gidiyorum, ona göre plan yaptırıyorum arkadaşlara. ya da saati arabayı eve bırakıp gelebileceğim süreyi hesaplayarak ayarlıyorum vs vs...
![]()
birde terlikle kullanmanın diğer kötü yönü ise kaza yaptığımızda ayak parmaklarımızın kopma riski cok fazla hastanede çalıştığım için biliyorum ayak parmagı bir hasatnın kopmuş ise kesin terlik kullanıyor demekki diyoruz ve öyle cıkıyor üzücü bir durum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri