Depoyu bitirip,sonra kaliteli yakıtla fulle deponu sonuna kadar bi miktar kullan inş enjektörlerine zarar vermemiştir
Allah kahretsinki pompacınn aklına uydum eko dizel aldım bir kere arabanın canını cıkarttı uzak durun çekiş düştü sesi değişti araba hantallaştı hepten klima actıkmı araba 3000 devre gelmeden kalkmaz oldu normalde zıpkın gibiydi lanet ettim yeni o mazotu bitrim diye uğrasıorum bitsin shell gtl koyucam ince temiz mazot sakın ama sakın eko dizel kullanmayın adı gbii ekonomik değil normal mazottan daha çok yakıor arac km de 200 230 binlara arası yakan sert kullanmama rağmen bunları yakan araç 350 bin yakmaya basladı km de asla almayın lanet ettim
Shell gtl koysam ve enjektör temizleyici koysam ne olur yada opetten normal mazotumu alıp enjektör temizleyici koysam ne olur bi fikir verebilirmisiniz arkadaşlar
Depoyu bitirip,sonra kaliteli yakıtla fulle deponu sonuna kadar bi miktar kullan inş enjektörlerine zarar vermemiştir
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
total excellium kullanıyorum opetten sonra ilaç gibi geldi![]()
Keyif BMW'Dir...
Shell gtl değilde normal euro dizel ile doldurun sakin kullanın biraz yol yapın zaten sürünce farkı anlarsınız
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
yuh ne 35 kuruşu ya,dizelde ilk heralde
Araba emiyo artik mazotu cok buyuk hata yaptim
Opetle başlamıştım. Sonra PO ve 1 aydır da mazotu Total'den alıyordum. 3 gün önce Opet'ten (Ankara - Gimat) almak zorunda kaldım. Aracın çekiş gücünün ve ani hızlanmasının düştüğünü farkettim. Bu sabah sıfırladım neredeyse depoyu ve Total'den aldım. Total'in de kendine bağlı istasyonunu (Tandoğan - Dögol Caddesi) tercih ediyor ve sadece o Total'den alıyorum.
Bitiricem diye uğraşma eğer memnun değisen. Depo yarıya gelince GTL ile fulle orta halli bir karışım elde edersindepo bitene kadar problem yaşamazsın. Ya da bir şişe enjektör katkısı at Shell'inkinden
o da çok başarılı bir katkı.
Ben de Opet 95 kullandım ilk defa PO'dan sonra. Lanet olsun!! Direkt fark ettim! Performanstaki düşüşü farketmemek mümkün değil.(Pompacıların neden ısrarlı bir şekide "Katkı atalım mı abi" dediklerini anlamış oldumPO BP Shell 10 numara bunun yanında!!)
Ama yakıt değerlerini anlamak için 1 depo bitirmek lazım diye düşünüyorum.
Siz nasıl tespit ettiniz 23 kuruştan 35kuruşa çıktığını??
Norma Eurodizeli bile rezidi zaten Opetin daha nasıl kötü oabilir hayal edemiyorum![]()
Konu celenlee tarafından (12/06/2012 Saat 00:06 ) değiştirilmiştir.
Opet ekodizel dediğiniz bildiğin kırsal motorin ucuzdur eurodizele göre zaten.bizim araçlar camon-rail dizeldir eurodizel harici başka bir şey koymayın.
Eski düz pompa dizel araçlara koyabilirsiniz sadece
FİAT FİORİNO EMOTİON 2012 1.3 Multijet 95HP Start&Stop (SİYAH)
Shell'in FueSave'i için de birsürü yazıdı bu şekide ama işin aslı öye çıkmadı.
Euro 2-3-4-5 motorar için uygundur diye yazdı adamlar.
Ama Opet'te herhangi bir açıklama koymamışlar. Belki dediğiniz gibi, belki de değil.
En azından sitesinde teknik föyünü incelediğinizde: viskositesinden(inceliği/akışkanık değeri), kükürt oranına kadar aynı standart'a uygun olduğunu görebilirsiniz 2 dizel yakıtın da.
Ama eurodize olmadığına dair bir bigi göremedim henüz hiçbiryerde![]()
Yav beyler ne shelli ne opeti yaaa, boşunamı söylüyorum ben aylardır TOTAL TOTAL diye.Yok eko dizelmiş yok gtl miş miş miş.Aracınız sizin için gerçekten değerliyse Total Excelium.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Würth ün güzel bi yakıt katkısı var onu alabilirsin. Bir de kaliteli bi enjektör temizleyici iyi olur.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
beyLer petroL ofisinden gerisi hikayetotaL fransız biLdiğiniz gibi sheLL de ingiLiz oLması Lazım öLe hatırLıorum aLın petroL ofisinden hiç po kuLLanıp şikayet eden oLdumu? aLın verin ekonomiye can verin
![]()
Konu Scottie tarafından (07/07/2012 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazı stili düzeltildi...
Tutte Le strade portano a İtaLy...
Arabayı kayınbiraderime verdim 1 günlüğüne ben dedim ona mazot falan alma sakın diye adam gitmiş bpden fullemiş.Ne aldı etti onuda bilmiyorum.Sevmiyorum birine vermeyi tamam adam iyi bi iş yaptığını sanıyor olabilir art niyet yokta madem yapıcan bi iş nerden alıyorsun ne alıyorsun diyede sor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri