Teşekkürler iyi dilekleriniz için arkadaşlar.
Aykut kardeş olayı anlatayım isterseniz sıkılmıcaksanız olay karışık biraz

Yılbaşı gecesi yanımda kız arkadaşımla bir asayiş ekibi geldi durdurdu. Aracınca film + egzos + tavan folyo var dedi. Trafik çağırdı ve 236 tl ceza yedim. Kız arkadaşımda ağladı falan sonra sinirlen polise anca bize keserseniz zaten biryeriniz yiyorsa zenginlere kesin demiş ben duymadım.
İşte dün gecede aynı ekipler arkamdan takip ediyorlar. Belli bir süre takip ettiler meğersem o sürede plakamı sorgulatıyolarmış. Sonra durdurdular araç trafikten men dediler ve yine trafik ekibi çağırdılar. Cam filmlerini söktürüp 7 gün içnde göstermediğim için trafikten menmiş. Adamla konuşuyom adam dedi yılbaşını unutmadık yanındaki kızın çenesine sahip çıkamıyosan araba kullanma dedi. Bende sinirlendim orda ne diyon sen kim oluyon böyle konuşuyon falan. Şikayetçi olcam dedim ben böyle deyince bunlar sinirlendi. Beni yakapaça ekip arabasına aldılar dedilerki sen bize hakaret ettin tehtid ettin görevimizi yapmaya engel oldu nbizde senden şikayetçiyiz. Sağlık kontrolüne falan götürdüler. Yolda ikna ettiler sonra sen şikayetçi olma bizde olmayalım bişey imzaladım olmadım.
Ama çok sinirim bozuk. Dünyada böyle ******** karaktersiz adi pislik artık ne desem polisler var. İkiside karaktersizdi zaten ağızları küfürlü sürekli. Doktor kontrolünde bayan doktoru beklerlerken ana avrat bırakmadılar doktora gelmedi uzun süre diye. Olay böyle açıkçası ondan kasıt dedim aykut kardeş.
Yer imleri