şüpheli valla :) 2 başlıkta aktif sadece :) ikisindede böyle agresif. anlamadım gitti
Printable View
Dik cevabım aslında yok... Adam konuyu açmış... Fiesta & Punto...
Ben demişim ki örneğin Fiesta yol sesi almaz Punto alır, Fiesta çok yakar punto yakmaz...
Adam direkt olaya giriyor: Burası punto forum beğenmiyorsan ...
O zaman forum kurallarına ekleyelim punto hakkında hiçbir eleştiri yapılamaz ?
Bir başkası konuya giriyor: Saçma sapan manidar resim koyuyor, konu hakkında ne yorumu ne bilgisi hiç bir şeyi de yok... üstelik kabulleniyor ama gereken yapılmıyor... Sanırım arkadaşın puntosu var ondan ötürüdür ki adminlerin gözüne perde inmiş puntosu olanlar serçe küfür edebiliyorlar... ?
Hal böyle olunca seninde yazacağın güzel bir söz varsa yazmazsın... Sonra derler ki adam punto kötülemeye gelmiş... Alakası yok...
Kamuran gelmişe benziyor :D:D:D:D
Tamam bak böyle düşünüyosan bile sinirli olma bu düşünceni daha kurnazca Moderaatörlere ilet mesajın üzerindeki ünleme tıkla zaten şikayetin iletilmiş olacaktır. Burası en temiz forum sitelerinden biri. anında cezayı yersin. saygılı olalım barışalım bence birbirimize zarar vermenin mantığı yok. Fiestayı sen yapmadın Puntoyuda biz. Bizler sadece kullanıcıyız.
iki aracında en baz modelini kullanmış biri olarak alt devirlerdeki canlılık ve ara hızlanmalar fiestada çok iyi yol tutuşu konusunda fiesta güven vermedi bana punto daha iyi bence konfor açısında çok bi fark yok bende oluşan genel kanı puntonun fiestadan daha kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum dışardan bakınca böyle durmuyor olabilir ama evomu kullanan herkes şaşırıyordu malum fiat ön yargısı kıyaslamayı dizel ve en baz modellerde yaptım bahsedilen punto evodur
kaliteli olmasına karşın bir daha sıfır punto almam kimseye de tavsiye etmem ikinci el alırım 34000 e aldığım arabayı daha 10000 de tamamen orjinal 30000 bine 2 ayda güç bela sattım
gerçi bunda fiatın satış politakısının etkisi büyük içi gp dışı yeni kasa araba çıkardılar 32500 e veriyolar ben olsam bende sıfır alırım
https://www.swfcabin.com/swf-files/1277738426.swf ne diyelim başka :)
Konu amacını aştığı için kilitlenmiştir... mesaj içeriklerinin başka konular içerisinde geçerse... mesaj sahipleri ceza alacaktır...