bence selamlaşmayalım,
ilerde arabalarımız daha da çok satıldıkça yolarda bi sürü punto göreceğiz, e her gören dat dat korna basarsa halimiz nic olur?
bence selamlaşmayalım,
ilerde arabalarımız daha da çok satıldıkça yolarda bi sürü punto göreceğiz, e her gören dat dat korna basarsa halimiz nic olur?
valla ben selam verecektm ama içi bayan doluydu dur yanlsı anlarlar diye ses etmedim
ucgen flama bizi bozar.stickerlari nerde olsa goruyoruz
erdi ve catil le kizilay trafiginin ortasinda karsilasip muhabbet ettigimizi bile hatirliyorum.
ben de ne zaman gp görsem, pür dikkat kesiliyorum... ama önce selam vermeye cesaret edemiyorum.. bi selam verse karşıdaki ben de vericem!!
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
Ben puntoları hep benle aynı şeritte görüyorumYa önümde ya arkamda ondan selam veremiyorum,
Ah bir karşı şeritte görsem![]()
"What we do in life, echoes in eternity"
Konu candan tarafından (03/09/2007 Saat 13:00 ) değiştirilmiştir.
-görece bazı tuhaflıklar içermeyen mükemmel güzellik yoktur
-istisnalardan öğrenilecek çok şey vardır
-insanların birbirini tanımaları için en iyi zaman, ayrılmalarına yakın zamandır. dostoyevski
-şeytanda da bi bacak var ki... tam kırılmalık.candan
duygu hem bursada bulunuyor hemde buluşmalarımıza katılma şansını kaçırıyorsun
sitenin ana sayfasındaki buluşmalar bölümünde bursa buluşmalarını bir ziyaret edersen sevinirim senide aramızda görmek bizi sevindirecek !
şimdiden teşekkürler
mesela dün bir buluşma düzenledik gir bir bak gelenler ne düşünüyor !
artık her gördüğüme korna çalıp sellektör yapıp önüne geçip dörtlüler yakıyorum geçen iztye giderken birisine yaptım oda hızlandı geldi beni mola tesisinde yakaladı bana bağırdı ne varlan ne korna çalıp duruyon diye bende siteden bahsedince adam yumuşadı bende bi ara bakarım siteye dedi
Cumartesi günü saat 5 civarı Edirne girişinde benimkinin aynısı siyah GP gördüm 39 plakaydı (Lüleburgaz doğumluyum) ve onda forum stickerı vardı - bende hala yok- geçtikten sonra bekledim
o da geçince tekrar sollayıp yanına geldim elle selamladım o da selamladı sağolsun. daha sonra Trakya Birlik ışıklarda aynı şeritte aramızda 1 KAMYON olacak şekilda denk geldik. ben 30 sn içinde erebeyı çalışır vaziyette bırakıp yanına gittim. millet aha şindi olay çıkacak diye siper aldı, Bahadır arkadaşımla tanışıp kaynaştım 30 sn deama forumdaki nickini bilmiyorum hala. Kırklarelili olup İstanbul'da yaşayan Bahadır arkadaşım, köpeciğin nasıl oldu? geçmiş olsun tekrar, selamlar.
GP görünce hiç acımam tek selektör selam veririm. anlarsa anlar cevap verir selamıma, anlamazsa anlamaz çeker gider, ukalalık edip ne oldu lan derse önce döverimsonra forumu anlatırım. anlamazsa tanıdığa benzettim deyip sallarım. ona göre organize olun... uheuehueu
fatih abi sen bunları nerden buluyorsun çok merak ettim yaa kusura bakmayın konuyla alakası yok ama
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri