geçmiş oLsun umut.
umarım egsozun tekrar başına iş açmaz. keyifLi sürüşLer.
en sonunda egsozdan ceza yedimistanbul yolundan dün gece eve dönerken ordaki rutin çevirmede bu sefer bırakmadılar, önce aracını çekicez diye biraz korkutup sonra 108 ytl lik cezayla bıraktılar
bide öğüt verdiler not olarak düşüyorum egsozunu söktürmezsen bi dahaki sefere aracını çekerler, ayrıca aracını fabrika çıkışı nasılsa öyle kullan diye ...
![]()
![]()
geçmiş oLsun umut.
umarım egsozun tekrar başına iş açmaz. keyifLi sürüşLer.
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Geçmiş olsun Umut!.. Modifiye yaparken bu cezalara da hazırlıklı olmak gerekiyor...![]()
gecmıs olsun kardesım hazırlıklı olmak lazım bole seyleree dımı ama sonucta araba ılgı cekıyo onun ıcın direk polısler ısaret edıyo dırek sen gec kenara dıyee benı bızım buralarda herkes tanıyoo o yuzden kımse bısey demıyo ama yabanacı plakalara devamlı ceza yazılıyo bu polıslerde hep var kendı semtının arabalarına bısey demıyolarrr..yıne ceza koyuyo adamaa yaaa
Geçmiş olsun Umut...
geçmiş olsun nasıl bi eksozmuş görelim bari
geçmiş olsun modifiyecilerin başının belası polisler... ya bu işler avrupada nasıl oluyo ordada aşırı modifiyeli arabalar var???bizimki gibi yasaklar varmı??? bilen varmı arkadaşlar...yoksa onlarda polis gördükleri zaman tedirgin oluyolarmı ve kaçmaya çalışıyolarmı...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
bende buna akıl erdiremem dışarında yüzlerce modeli dahi belli olmayan modifiyeli araçlarr var rahatça bahçeli kızılay dolaşırlar ben bazen korkuyorum valla polis gördümmü allahım nolur görmesin diye dua ediyorum
Çok geçmiş olsun sanada ne yapalım kader ya öle ya böyle
Gecmiş olsun.Masraf edersin modıfıye için bide ceza yemesi cabası yok böyle bişey yaw
geçmİş OLsuN....
peki görsel modikasyonda sınır nedir... mesela bi cam filminde hep filmlerde görüyoruz kapkara filmler içi hiç görünmüyo bizde cam filmi varmı yokmu belli olmayan filmlere bile bazen takıyolar...bu aslında bi sektör insanlar rahat rahat modifiye etsinlerki o sektörde para kazansın tabi birbirine bağlı olarakta yan sanayileride para kazansın...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
cam filmi için belirli bi geçirgenlik sınırları vardı ama yüzdesini hatırlamıyorum...
Egsoz sakat iş hem kafa patlatıyor arabanın içinde hemde sağa sola çevreye rahatsızlık veriyor.Sonra kıro deniliyoruz en kralı Filtre Paliomla yetiyor zaten egsoza bin basar...
"Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene"
sağolun hepiniz görüşleriniz için ...
internetten araştırdımda polisin cezaya yazdığı maddeyi açıkca yazıyomuş yav kanunda![]()
30/1-b Servis freni ve ışık donanımları dışında diğer eksiklikleri bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya araç içindekileri tehlikeye sokacak süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan veya çevredekileri rahatsız edecek şekilde duman ve gürültü çıkaran araçları kullanmak,cezası 108 ytl önce ihtar edilir sonra tekrarı halinde trafikten men ediliyomuş :s
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri