sevgili gp kullanıcısı dostlar;
gün gectikce yollarda daha fazla gp görüyorum ve mutlu oluyorum.ben sürekli seyahat ediyorum işim geregi,yollarda gp gördüm mü mutlaka dikkatle bakıyorum ve içimden selam vermek geliyor.kendi aramızda bir selamlasma yolu bulalım istiyorum.bu sellektör olur,belki korna calmak olur,ne olursa olsun sanırım güzel olur.
saygılarımla![]()
en iyisi sellektör atilla abiye katılıyorum
selektöre tepki hiç olmuyo şunu dörtlüler yapsak![]()
bu konuya da daha önce defalarca değinildi. biz aramızda selamlaşıyoruz güzel oluyor ama diğer gp ciler acaip acaip bakıyorlar. genelde böyle oluyor. ama duygu hanım beni de görürseniz yollarda mutlaka karşılık verrim merak etmeyin![]()
asLında arkadaşımızın seLamLaşmaktan kastı yoLda karşıLaşırsak, seLamLaşmak sanırım.
buna benzer iLgiLi konu başLığı önceden vardı. bunu mümkün oLdugunca yapmaya çaLışıyoruz. seLam veriyoruz, araçların ön camlarına site tanıtım kartı bırakıyoruz, arka cama sticker yapıştırıyoruz vs. vs. günden güne daha da büyüyecegiz insaLLah.
https://forum.grandepuntotr.com/iste...selam-ver.html
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
İyide arkadaşlar corsacilar selamlaşsa ,307ciler selamlaşsa ,civicciler selamlaşsa trafiğin hali ne olurher taraftan korna sesleri ,sellektörler ....
işin şaka bir kısmı bir yana diyelim karsidan bir GP geliyor.Bu arabanin kullanicisi siteye üye değilse ,sellektör yaptiğimda bu arkadaş arabasinda bir sorun oldugunu düşünecek ,veya ileride radar var stres yapacak![]()
benim aklıma yatan en güzel olay dörtlü yakma hem karşıdakide biliyorsa dörtlüleri fark eder bilmiyorsa da umursamaz gider selektör tehlikeli oluyor yaw özellikle sürücüsü bayan ise yanlış anlıyorlar![]()
valla pazar gunu ben ve kız arkadasım gezmeye cıktı gp mızle...aynı kırmızı gp ye korna caldım benım kız sordu ne oldu umut neden korna caldınkı dedı?bende gormedınmı gp gectı dedım kızda gulme krızıne gırdı)))))))))))))yazık kafayı yemıs dıye benle dalga gectı bende cok guldum)::::::::::
kardes aynı sorun bendede varr ve ınanırmısın ben kavga bıle ettım bu sebepten dolayı ...napalım kaderr..
bu slm lama konsuuınu bayadırr konusuluyo bugra arkadasımızın dedıgı sekılde 4 ler yakarak slm lama bence on nurmara ben ole yapıyorum sellektorlede desteklıyorum ....
bencede en mantıklısı dörtlüler çünkü... sellektör ve korna faklı anlamlara gelebilir... en anlaşılırı dörtlüler bence...
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Bence en iyisi mevcut oto antenlerimize üçgen küçük gp logolu flama takmak hem önden hem yandan hem de arkadan stıckera gerek kalmadan farkedilir;benim ki sadece bir fikir.
ahmet bey peki bu filamalar çabuk deforme olmazmı!!! sonuçta yüksek suratlarda gidilebiliyo ne kadar dayanıklı olabilirki!!!
2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...
Benim demek istediğim küçük en fazla 2-3 cm lik bir üçgen bez,sonuçta bizim grup üyeleri yolda gp gördümü acaba sticker var mı?gruba üyemi diye merak edip bakıyoruz;işi kolaylaştırmak yanlış anlaşılmamak için böyle bir şey aklıma geldi.Düğün konvoyunda ki havlu takmış araçlar gibi)
yok be araacı bozar o okadr da ben istemem açıkçası
waLA ben sürekLİ her gP nın arkasına bakIorum üye mİ dieee ama hİç rastLAmadımm ne yazıkKi...herkes sadce 2-3 tane ardı ardına gorunce takILıo peşimize![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri