onursal üye kelimesi o zaman şartlarında anlık olarak akla gelen ve de sonrasında kalıcı hale gelen bir kelime.

onursal üye kelimesi yerine başka kelimeler de kullanılabilir tabi.
ama bu konu ile ilgili tartışmanın neden bu kadar uzadığını anlayamadım.

bu sitenin birsürü üyesi var.
tüm üyeler de grandepunto sevdalısı.
bu site de bizim yuvamız ve ortak paylaşım alanımız.

bence tartışılması gereken, onursal üyelik kelimesi ve site ile ilgili masraf ve giderlere katkıda bulunan üyelere neden onursal üyelik sıfatının verildiği olmamalı.

madem burası bizim ortak paylaşım alınımız, evimiz, yuvamız
o zaman bu siteyi daha kullanışlı ve de herkes için daha faydalı bir hale nasıl getirebiliriz onu tartışmalıyız diyorum.

sitenin olanaklarının sınırlı olduğunu hepimiz biliyoruz.
bu site bizlerin çalışmaları ve özverili davranışları sayesinde bu seviyeye geldi.
bizler tabi ki bu siteye gerek manevi gerekse maddi yardımlarda bulunmalıyız.
bu yardımlar sonucunda da hepimizin yararına kullanılacak ve bizlerin lehine olacak çalışmalar yapılacaktır.
örneğin, tasarlanan logonun yaptırılarak tüm üyelere gönderilmesi, ön koltuklar için yelekler yapılarak üye arkadaşlara ulaştırılması vb.

tabi ki bu tür çalışmalar para ile oluyor.
ve bu parayı da gerekirse şimdilik bizler karşılamalıyız.
sitenin reklam gelirleri siteyi çevirecek düzeye geldiğinde ve sonrasında da zaten bu tür çalışmalar bu gelirlerden karşılanacaktır.
ama o zamana kadar gerekirse tüm gp kardeşlerimiz imkanları elverdiğince sitemize katkıda bulunmalıdır diye düşünüyorum.
bu katkı sitedeki en aktif üyelerle sınırlı kalmamalı bence.
çünkü bu site bizim, bu site hepimizin.
ona sahip çıkarak onu yüceltecek ve de bunun sonucunda daha iyi şartlara ve olanaklara sahip olacak olan yine bizleriz.

ben bu konuya biraz dikkat çekmek istiyorum.

ilgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.