Bu işi neden anlamak istemiyor bazı arkadaşlar anlayamamıyorum.
ozzy nerden çıkardın şu desteği olanları onursal yapma işini yavv...
Para verinde onursal üye olun denmedi bu bir.
İnsanlar site oluşurken masraflarını paylaşmak istediler( Para verirsem hem onursal üyede yaparlar beni diye düşünen basit insanlar olduğunu sanmıyorum aramızda) üzerimize ne düşüyorsa yaparız dediler ve maddi destekte bulundular,ortada onursal-kıvançsal bi üyelik söz konusu değildi.
Ardından site oluşturuldu işler yoluna girmeye başladı ve onursal üyelik için ilk etapta böyle masraf paylaşımında bulunan üyeleri onursal üye yapma fikri doğdu ve uygulandı...
@alialgan
öyle bir laf etmişsin ki arkadaş;"onursal demek saygı ve övünç demektir-- para veren biri neden onursal olsun"
yani bu onursal üye sayılan insanların saygı duyulacak bir tarafı yok öylemi sana göre?
Kimsenin burada böylesi bir ünvana ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
Burada birsürü arkadaş 2006 şubatından beri,öyle yada böyle bu topluluğun içinde olan insanlar.Bir şekilde oluşumda katkısı olan arkadaşlar,üç kuruş verip de bu ünvanı alan yada almaya çalışan insanlar değiller.
Bazı arkadaşlar birtakım sebeplerden dolayı ara vermiş olabilir fakat sonradan katılan birçok üyemiz de en baştan beri bu yolda beraber ilerlediğimiz arkadaşlar.
Bu nedir yahu alın şu onursal üye lafını kaldırın ozzy isteniyorum yavv...
Yer imleri