başımdan geçen bir olayı daha anlatayım. ford c-max alıyorum araba çok güzel yani donanım yürüyen herşey harika...tramere mesaj çektim motor şasi numarası ile kazasız yazdı neyse arabayı aldım acaip memnunum ihtiyaçtan dolayı satmaya karar verdim ve bir alıcıyla anlaştık o da ustasına götürdü gösterdi sıkıntı yok aracı verdik satış gerçekleşti aradan 3 gün geçti alan arkadaş arıyo abi aracın pert kaydı var diye inanın şaşırmayı şok oldum neyse arkadaş derinlemesine bir araştırma yapıp beni daha sonra tekrar aradı söyledikleri beni acaip şaşırttı. aracın ilk sahibi arabayı aldıktan bir ay içerisinde park halindeyken arakdan bir minibüsün çarpması neticesinde eksperle anlaşarak 3.000 tl lik hasarı daha fazla göstermek usulü ile pert e çıkarmışlar bagaj ve tamon değiştirilmiş cam dahil 3.000 tl ye sonra aracı sigorta şirketi satmış oradan da bana denk gelmiş bende alırken kaç yere gösterdim sıkıntı yok dediler hatta cihazla bile baktırmıştım ama bagajda komple değiştiği için cihaz boyayı aynı kalınlıkta ölçmüş o zaman anladım ki yürüyen ve aksamda sıkıntı yoksa mesele yok o alan arkadaşta kaskosunu yaptırmış tertemiz şimdi biniyor gayette memnun. sonuç olarak araba alım satımında da allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın demek geliyor içimden....