Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Punto mu Linea mı?

yusuf kıraç
    falkonx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 9

Standart Punto mu Linea mı?

arkadaşklar punto ile liena arasında fark varmı kullanım ve rahatlık açısından

Birkan GENÇ
    Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS
    Edilen teşekkür: 799

Linea'da City modu yok, direksiyon biraz daha ağırdır.

Rahatlık olarak linea daha iyi genişlik olarak.

Daha fazla bilgiyi dogus618 nickli üye doğukan kardeşim yazacaktır kendisi eski punto evo sahibi şimdi ise yeni linea sahibi.

27.000 km punto deneyimi, 10.000 km'dedirde lineaya sahip en iyi bilgiyi size o verecektir
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Linea hakkinda detayli bilgi icin hesap numarami yaziyorum 30 tl odeme yapildimi aciklama yapacagim
    Dermisim saka saka aksam eve gecim detsylari yazarim telden zor oluyo yazmk

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Linea hakkinda detayli bilgi icin hesap numarami yaziyorum 30 tl odeme yapildimi aciklama yapacagim
    Dermisim saka saka aksam eve gecim detsylari yazarim telden zor oluyo yazmk
    E tabi yani, O arabayı o şekilde kullanıp sınırlarını tanımanında bir maliyeti var dimi
    Ne mutlu Türküm diyene.

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

siz eşiniz için otomatik araba bakmıyomuydunuzyanlışmı hatırlıyorum lineayı bayana hiç yakıştıramıyorum ben

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

Puntodan lineaya geçmiş biri olarak biraz karşılaştırayım.
    Punto yurt dışı linea yerli üretim. Bundan kaynaklı olarak iç malzeme kalitesi puntonun daha iyi.Puntoya 50 000 km bindim iç taraf ve kapılardan tık ses gelmemiş linea 7000 km oldu arka kapı ve koltuk arada ses yapıyor.Gerçi biraz şans işi puntodanda sesten şikayet eden çok kişi var forumda ama ben hiç yaşamadım. İç genişlik olarak linea çok iyi bagaj geniş bebek arabası ve bütün eşyalar çok rahatlıkla sığıyor.Puntonun bagaja bebek arabasını sığdıramıyordum.Ama lineanın bagaj kapağının orası biraz küçük büyük eşyalar koyarken zorlanıyorum.Lİnea da city modu yok ilk başlarda yadırgamıştım ama sonra insan alışıyor olmasada olur yani.Benim kullandığım punto fun modeliydi ve yere daha yakındı.Altını köy yolunda çabuk vuruyordum lineanın altı yüksek kolay kolay vurmuyorum.Fakat punto alçak olduğu için yol tutuşu daha iyiydi.(bazı yerlerde tam tersini söyleyen kişiler var)Punto ile 90 la döndüğüm virajları linea ile 80 ile dönüyorum. Puntonun frenleri çok iyiydi 3 kere kazadan kurtardı. Lineada deneme şansım olmadı şimdiye kadar.Lineanında frenleri iyi gözüküyor.Gerçi yol, lastik ve balataların durumu frenlemeyi etkiler. Puntoda ani fren esnasında dörtlüler yanıyor lineada yok. puntoda Sinyal koluna dokunduğunda 3 kere yanıp sönüyor. Bu özellik lineada yok.Ön konsolun görünümü aynı aracın kullanımı aynı sadece puntonun sedanı linea olarak düşünün. Aile arabası olarak Linea derim çünkü puntoya sığamadığım için linea aldım bagaj küçük.
    Konu abulbul08 tarafından (06/01/2013 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.

7. Bu mesajı için 3 kişi abulbul08'ye teşekkür etti:

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557

bende 1 sene punto evo kullandım evodan çok iç aksamda gıcırtı tıkırtı gbı sesler stoplarda buhu sorunu korna arızası ( kornaya su kaçması) gibi ufak tefek bi sürü sıkıntı yaşadım
    aama gel gelelim puntonun yol tutuşu ani frende ki dengesi ataklığı güzel ama altı biraz korumasız ve açık o konudan tehlikeli altını vurabiliorsnuz bazen ne kadar dikatli gitsenizde ( ben dikkatli gitmesdim)
    linea biraz daha rahat içi arka koltukta oturma diz mesafesi güzel ayarlı bagaj a girmek bile istemiorum ama yol tutuşu olarak puntodan kötü yüksek bir araç savrulma riski çok fazla puntodada yaşadığım ses tıkırtı sorunları buuhu sorunu bunda yaşamadım genel anlamda servise bakım için girdim 1 kez punto gibi şikayetle gitmedim yakıt olarak ben insan gibi kullanmam ama insan gibi kullanırsamda puntodadan fazla yaktığı bir kesin neredeyse 100 kg daha ağır ve kasa yapısı hantal ama genel anlamda aile aracı aksiyona vs bişii yuapmaya gelmior punto gibi ama gerçekten ideal aile arabası

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Doğuş milleti korkutmuşsun kardeşim Nasıl kullanıyosun sen bu aracı merak ettim şimdi

Birkan GENÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS

Alıntı acRep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğuş milleti korkutmuşsun kardeşim Nasıl kullanıyosun sen bu aracı merak ettim şimdi
    İnsan gibi kullanmam diyor ya, gerçekten çok haklı

Bir dahaki buluşmayı mutlaka gelin görün

E5'de gidiyoruz yanyoldan aynaya baktım doğukan arkamda gözümü kırptım ve önüme baktım doğukan önümde
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

punto ile linea nin yol tutusu arasinda o kadar fark yok bence.alabiliyorsaniz benim gibi 1.6lt alin en azindan uzun yolda rahat edersiniz,az yakar ve 4 disk fren olmus olur.bagaj olarak gayet iyi.puntom gibi lineamdan da memnunum.

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Alıntı Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan gibi kullanmam diyor ya, gerçekten çok haklı

Bir dahaki buluşmayı mutlaka gelin görün

E5'de gidiyoruz yanyoldan aynaya baktım doğukan arkamda gözümü kırptım ve önüme baktım doğukan önümde
    Hemde senin tabirinle O hantal büyük koca şeylee

İlginç gelip görmek lazım gerçekten

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557

Birkanimin arkasindan geliyodum ama seytan durttu dayanamadim gaza biraz fasla bastim

Oğuz MERDAN
    byspayn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 405

Bence sadece daha geniş bir araç isteniyorsa linea tercih edilebilir. Punto Lineadan çok daha kaliteli. Hem kaliteli hem geniş olsun diyorsanız iri hb Bravo işinizi görecektir

Birkan GENÇ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    61 TS

Alıntı acRep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemde senin tabirinle O hantal büyük koca şeylee

İlginç gelip görmek lazım gerçekten
    Grandepunto Buluşması | İzlesene.com Video

Videoyu izle başkan, 22. saniyeden sonra dikkat et benim araç ve arkadaki doğukanın aracı.

Tamponlar arası mesafeye bakarmısın bi
    ╗ ╔╗
    ║║
    ╗ ║║
    ╔═══╗ ║║
    ║╚═══╝║ ║║
    ╚╝

Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557

konu hortlıcak ama her zaman dibindeyim yavru

e ko
    shellcininabisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 277

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu hortlıcak ama her zaman dibindeyim yavru
    iyi hortlatmışsın hocam ama ben PUNTO aldığıma pişmanım... bir arkadaş yazmıştı daha önce

bizim punto oldu puntoCUK.... lan 2 kişiyken iyimiş yahu her pogh sığıyordu da şimdi yazlığa giderken en son aldığım karpuzu koyacak yer bulamadım ve ayaklarımın altına aldım mecbuuurrr
    Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?

emre sever
    erenemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34DZ1196
    Edilen teşekkür: 399

her türlü punto derim linea tam bir kalas ne estetik var nede tasarım sadece bagaj var bana punto nun bagajı yetiyor ayrıca punto linea dan daha kaliteli bir araç kendi aracım diye söylemiyorum linea yıda çok kullandım kullanılan parçalar çok benzer olmasına karşın punto bariz daha kaliteli ama birde şu varki linea da punto ya göre daha sağlam ve hor kullanılmaya daha meğilli punto biraz daha hassas bir araç.zaten bu farkta birinin yerli diğerinin ithal olmasından kaynaklı

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her türlü punto derim linea tam bir kalas ne estetik var nede tasarım sadece bagaj var bana punto nun bagajı yetiyor ayrıca punto linea dan daha kaliteli bir araç kendi aracım diye söylemiyorum linea yıda çok kullandım kullanılan parçalar çok benzer olmasına karşın punto bariz daha kaliteli ama birde şu varki linea da punto ya göre daha sağlam ve hor kullanılmaya daha meğilli punto biraz daha hassas bir araç.zaten bu farkta birinin yerli diğerinin ithal olmasından kaynaklı
    yahu en iyi araç puntoymuş gibi yorum yapmıyor musunuz, ben ekran karşısında okurken geriliyorum resmen.başka araç konusunda diğer insanların görüşlerini öyle bir hortlatıyorsunuz ki cidden kavga çıkacak birgün bir tartışma çıkacak diye ödüm kopuyor.evet punto çok güzel araç, ama kullanım ihtiyacına göre bazen yetersiz de kalabiliyor.örneğin benim ailem gibi 5 kişilik bir aileyseniz GPunto yetersiz kalabiliyor.Bu durumda puntodan vazgeçmek ve başka bir araç bakmak zorunda kalabiliyor insan.E bu durumu da göz önüne alınca ne kadar malzeme işçiliği iyi olsa da Linea'ya yönelmek yanlış değil bence.siz nasıl puntoya laf söyletmiyorsanız, linea sahibi başka biri de gelip "hop kardeşim, arabam şöyle böyle" der, ve sizin gibi üslupta biri olursa eğer tartışma çıkar.daha sakin olun yorumlarınızda...

21. Bu mesajı için 2 kişi cemdogu'ye teşekkür etti:

Rüstem-Muhammed Karakoyun
    1923qw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    06ET7117
    Edilen teşekkür: 120

Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu en iyi araç puntoymuş gibi yorum yapmıyor musunuz, ben ekran karşısında okurken geriliyorum resmen.başka araç konusunda diğer insanların görüşlerini öyle bir hortlatıyorsunuz ki cidden kavga çıkacak birgün bir tartışma çıkacak diye ödüm kopuyor.evet punto çok güzel araç, ama kullanım ihtiyacına göre bazen yetersiz de kalabiliyor.örneğin benim ailem gibi 5 kişilik bir aileyseniz GPunto yetersiz kalabiliyor.Bu durumda puntodan vazgeçmek ve başka bir araç bakmak zorunda kalabiliyor insan.E bu durumu da göz önüne alınca ne kadar malzeme işçiliği iyi olsa da Linea'ya yönelmek yanlış değil bence.siz nasıl puntoya laf söyletmiyorsanız, linea sahibi başka biri de gelip "hop kardeşim, arabam şöyle böyle" der, ve sizin gibi üslupta biri olursa eğer tartışma çıkar.daha sakin olun yorumlarınızda...
    Atarlı bi muhabbet şekli varmış sanki ölümüne Puntocuyuz Tabiki işin şakası biyerde Punto da yetmeyebiliyor tek sıkıntısı bagaj hacmi bu durumdada farklı alternatifler ortaya çıkabiliyor (Linea Bravo) gibi tabiki forum ortamında sakin bi şekilde tartışmalıyız arkdaşlar herkese keyifli forumlar
    Geçici Dövme-https://tatfast.com

SALDIRAY A
    Trabzonspor SaLDo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 300

Biri sedan biri hackbak tek farkı bu :p

Sayfa 1/2 12 SonSon