Alıntı cemdogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte ben de onu diyorum.yazdıklarınızı okuyunca gerginmişsiniz gibi geliyor.ne oluyor zıplamak atlamak falan? Siz lineayla ilgili görüş belirtmişsiniz, ben de sizin yorumunuzla ilgilş.kaldı ki, yeni lineaların arka tarafını ben çok beğeniyorum açıkçası.o bagajdaki olay ve stopları bence etkileyici.kullanım açısından ne derece tatmin eder, bilmiyorum kullanmadım.

Anlayacağınız üzere sert çıkışmalarınıza tepki veriyorum, yapmayın diyorum ama atlamalı zıplamalı devam etmişsiniz.olay bu...

Sony Xperia L'den Pro ile Gönderilmiştir.
tamam yanlış anlaşıldıysam özür dilerim elbette zevk meselesi size göre güzel olabilir ama bence çirkin bir araç stopları ve farları değil olay aracın uzunluğu gayet iyi neredeyse passat kadar uzun ama araç çok dar böyle olunca aynı yılan gibi bir yapı çıkıyor ortaya lamba,tampon vs. değişimi yapana kadar bence kasasının değişmesi gerek.Linea c sınıfı diye geçiyor ama aracın eni b sınıfı punto kadar ama uzunluğu ise c sınıfı normlarında.Böyle olunca ince,uzun bir yapı ortaya çıkmış oluyor ben linea ilk çıkmadan önce nette fotolarını görünce bayılmıştım hatta önden audi ye benzetmiştim ama ilk kez auto show 2006 tüyap ta aracı görünce çok hayal kırıklığına uğramıştım bu kadar uzun bir aracın şasesi nasıl punto kadar dar olur diye.