arkadaşlar 2009 model 110000 kmde 90 bg FUN kazasız boyasız ne kadar eder 2 aydır satmaya çalışıyorum bir türlü satılmadı 25 e kadar bırakmayı düşünüyorum çokmu istiyorum
arkadaşlar 2009 model 110000 kmde 90 bg FUN kazasız boyasız ne kadar eder 2 aydır satmaya çalışıyorum bir türlü satılmadı 25 e kadar bırakmayı düşünüyorum çokmu istiyorum
yılsonu olması nedeniyle sıfır araçlarda cazip kampanyalar var. bu nedenle istediğiniz fiyata satmanız bu dönem için zor gözüküyor. umarım satarsınız.
polo trendline 1.2tdi sıfır fiyatı için 35,500 istemekteler ama sahibinden.com'a bakarsanız birçok 2. el sıfırından yüksek fiyatta. bu durum ve uygun krediler sıfıra yönlendiriyor.
fun model ya da başka bi model bilmem de hocam...2012 punto pop'um var 11.800 km çizik yok(maşallah)....26bine bile çok diyorlar...mutlaka puntonun modelinden modeline fiyat farkı vardır ama; daha sıfır sayılacak araca bile bu parayı veriyorlarsa senin fiyat sanki biraz pahalı...
millet ucuz araç almanın derdinde 20 ye grandepunto var de baktırmadan alırlar
Ben az mı gezdim araba pazarında piyasayı görmek için punto ararkenAma şöyle birşey var böyle ucuza sıfır araba verilirken kimse almaz.
Yanlış anlamayın beni ama durum böyle. Eğer gerçekten satmak istiyorsanız fiyatı epey bir düşürmeniz gerek. Düşünsenize son model lounge u 33 küsüre alıyorlar aynı şekilde siz olsanız sizde öyle yaparsınız. Şu aptal kampanyaların yüzünden fiat kötü işte değeri yok araçlarımızın
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
fiyatı epey düşürmek derken sağı solu boyalı 2006 model arabalara 22 yazıyorlar ve bakıyorum araç satılmış bendemi 22 ye vereyim epey düşürmekden kasıt nedir model arasında 1000 lira fark zaten var diye düşünüyorum neyse satılırsa bu fiyata satılsn tutupda 23 e falan 2009 model arabayı verecek de değilim yılbaşından sonra vergiler artınca zaten 33-35 e sıfır araba kalmayacak fikir edinmek için sormuştum aslında ama herkez sıfır faiz kampanyasından bahsetmiş ben gidip sıfır faiz kampanyasınıda sordum peşin alımla kredili alım arasında 4000 tl oynuyor görünüşde sıfır faiz almaya kalktığınızda durum öyle değil açın fiyat listesine bakın kredili fiyat peşin fiyat diye iki seçenek yazıodur ben netten bakmadım ama bayide durum böyle
ya ben inanmıyorum 2006 model yüksek kmdeki boyalı aracın o kadar edeceğini ki şahsen 22 23 hayatta vermem. ben 100k kmde 21 bine falan ufak tefek boyası olan almamıştım o zaman. Ne bileyim bu fiat olayına daha girmem herhalde her türlü adamın asabı bozuluyor.
fiyattan düşmek bakımından mesela ilanlara bak araçları 27 28 arasına mı satıyorlar sen 26.750 yaz hani dikkat çeksin araç başında pazarlık olur ancak o da ufak bir ikram gibi dersin işin görülür.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
sahibindende 12 de FUN ilanı var gördüğüm kadarıyla 3 tanesi 90 lık 2 tanesi 3 kapı onlar zaten biri 24500 diğeri 25500 yazmış 5 kapı olanlarında bi tanesi 26750 yazmış oda 75 lik geri kalanlar 27 den aşağı yok ben sahibindene göre zaten uygun fiyat söylüyorum neysehayırlısı olsun elbet bir alıcısı çıkar 1-2 gün daha bekleyim bakalım sıfırlar zamlansın ozaman durum nasıl olacak
Benim aradım ne kadar eder?
2006 Gp 75 lik Multijet Dynamic + Spor Paket + Konfor Paket + 15" Orj. alaşım jant ve 2006 da Türkiye'de tek hız sabitleme var. sol arka kapı ve sağ ön çamurluk boyalı. 65000 Km'de.
Konu Ziyaretci035 tarafından (31/12/2012 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir.
Selçuk, aracının fiyatı çok makul, ben 2007 Grande Punto 1.3 Multijet Dynamik+konfor paket+spor paket 62.000 km.deki aracımı 25.400 TL.ye kasım ayında sattım. Senin dezavantajın aracın 100.000 km. psikolojik sınırın üzerinde, yoksa aracın dolu ve gösterişli bir araba..mart-nisan gibi 25-26 bin arası rahat gider...
hocam aracında kaza darbe boya yokmuş 25 bin den aşağı bırakma kim ne derse desin . sıfır araç öyle göründüğü gibi ucuz değil. pop versiyon 1.2 motora 28.000 yazmış kredili fiyatı 31.000 lerde . iddaa ediyorum sıfır faiz yok . araca fiyat bindiriyo. ölmüş eşek arayanlara yedirme güzelim arabayı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri