Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
49 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: 140 Km hızı geçemedim :(

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı akca37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş bolca gülücük atmaktan öteye gitmiyor konuşman, isim yer zaman mekan dahi verdim inanmıyorsan aracı sattım ancak veririm kuzenimin no sunu sorarsın sizin araclarınız gitmiyorsa o sizlerin sorunu aynı araç ile başka bir zamanda baş aşağı 210 u gördü grande puntom bu da kapak olsun gitmiyor diyenlere

Ayrıca forumda bi dünya kastamonu lu var, sor bakalım ağlı ilçesinden kast merkeze gelirken inebolu yolu ile kesişen yere doğru olan mevki düz mü değil mi İYİ GÜNLER...
    190, da görmüşsün, 210 da. Ne yalan dedik ne başka birşey.

Ancak ufak bir meğil bile bu işi değiştiriyor. Bunca insan düz yolda dip gaz gitmiş 165-170 takılmış diyor dahası var mı bu işin?? 2 farklı fire kullandım ikisinde de durum bu. Diğer yazılanlar da ortada.

**Bu durumda yolda mı sorun aramak lazım, yoksa geriye kalan diğer Fire'larda mı?

**Son olarak, kapak mapak çocukluğumuzda kaldı. Sizde 30'u devirmişiniz geçin böyle itişme yaratacak söylemleri. Bu gülücüksüz mesajım da size özel, inşallah beğenmişinizdir!! Durduk yere gerilim yaratmayın.
    Konu celenlee tarafından (03/01/2013 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190, da görmüşsün, 210 da. Ne yalan dedik ne başka birşey.

Ancak ufak bir meğil bile bu işi değiştiriyor. Bunca insan düz yolda dip gaz gitmiş 165-170 takılmış diyor dahası var mı bu işin?? 2 farklı fire kullandım ikisinde de durum bu. Diğer yazılanlar da ortada.

**Bu durumda yolda mı sorun aramak lazım, yoksa geriye kalan diğer Fire'larda mı?

**Son olarak, kapak mapak çocukluğumuzda kaldı. Sizde 30'u devirmişiniz geçin böyle itişme yaratacak söylemleri. Bu gülücüksüz mesajım da size özel, inşallah beğenmişinizdir!! Durduk yere gerilim yaratmayın.
    Hayır gerilim çıkartmakla elbetteki işim olmaz ama ilk mesajınızda 160 ötesi gidenin yolu düz değil flan alay edercesine yazmısınız benim aracım buydu kırdıysam ksr bakmayın iyi günler
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

Bora Ş.
    bora.sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Edilen teşekkür: 100

2007 benzinli fire puntomla düzde 140 dan sonra ağır ağırda olsa 185 çok görmüşlüğüm vardır
    şimdi ki tjet ile lpg de 200-210 hiç zorlanmadan görüyorum

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

Hayır gerilim çıkartmakla elbetteki işim olmaz ama ilk mesajınızda 160 ötesi gidenin yolu düz değil flan alay edercesine yazmısınız benim aracım buydu kırdıysam ksr bakmayın iyi günler
    kardeş senin gittiğin yolda eğim vardır mutlaka bnde fire sahibiydim.yokuş aşağıda 197 asla geçmez sen biraz atıyosun 210 gördüm diye o arabanın devri yetmez 210'a imkanı yok.

murat polat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. muratpolat12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş senin gittiğin yolda eğim vardır mutlaka bnde fire sahibiydim.yokuş aşağıda 197 asla geçmez sen biraz atıyosun 210 gördüm diye o arabanın devri yetmez 210'a imkanı yok.
    bırakın küçük enişteyi ibre 210'du ama gerçek hızı 250ydi

selçuk öz
    16BBZ66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    16bzz66
    Edilen teşekkür: 23

ben bursa çevre yolunda 200 gördüm abartıyorsun diyecekler ama bassam dahada gidecek gibiydi

şener tekbaş
    airrage - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 vj 6861
    Edilen teşekkür: 19

selam arkadaşlar yalan borcum yok samandıra gişelerden cıktım adapazarına dogru bende merak ettim ve bastım 195 son ibre cameraya cekicektim ama yemedi bir elle direksiyonu tutmak gercekten gerek yok benim acelem vardı o nedenle bu işe kalkıştım

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

ya bayılıyorum bu yazışmalara konu başlığından sapıveriyor 5-6 cevaptan sonra kimisi gitmiyor diyor 160-170 kmden sonra, kimisi de kanat takıp uçacak mübarek ...

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Düz yolda 170 gördükten sonra gazdan ayağımı çektim ve sağa yanaştım çünkü arkamda 350 ile T Jet geliyor ve sellektör yapıyordu.

Şaka bir yana 170 den sonra daha ne kadar ibre artardı bilmiyorum ama kendimi güvende hissetmediğim için gazdan çektim ayağımı.Eğilimli bir yol değilse 145 geçemeyen arkadaşın arabasında bir sorun var demektir. Servise göstermeni öneririm.

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Bi çok 77 lik punto ile 190 km yi otobanda gördüm. Bunların içerisinde grande, evo ve son evo dahil. Bu motor hafif meğildede 200ü rahat görüyor...... Tecrübe ile sabit bi çok şahidimde var.. Saygılar..
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alay etmek gibi bir düşüncem olmadı, "yazı"ların duygusuzluğu diyelim biz bu olaya.

Bu arada konu iyice karıştı birbirine, arada dizelci arkadaşlar bile nasıl gitmiyor, ben şunu gördüm, bunu gördüm falan diye giriştiler

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi çok 77 lik punto ile 190 km yi otobanda gördüm. Bunların içerisinde grande, evo ve son evo dahil. Bu motor hafif meğildede 200ü rahat görüyor...... Tecrübe ile sabit bi çok şahidimde var.. Saygılar..
    Şahide ne gerek
    Fiat Grande Punto 1.4 8V Top Speed - YouTube

Yol olsun, yama olsun yeter ki

5.Vites
    6000rpm 192KMH
    6300rpm 200KMH
    6500prm 208KMH
    7000rpm 225KMH

Bizim araçta devir kesici var mı? Şunun üst limitini bir koyalım artık
    Ben nedense 6300'de kesici varmış gibi birşeyler hatırlıyorum ancak şahsen (Vites boştayken bile) hiç o devirlere çıkarmadım aracı

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

deniz şahingöz
    harikeyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06d*7**0
    Edilen teşekkür: 4

valla dostlar ankara eskişehir yolunda denemiştim ben de 165-170 geçemeyenlerdenim.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

197'de kalır arkadaşlar ben çok denedim geçemedi 197'yi tam 200 göremedim allah var yukarıda.

Osman D
    ecosi26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 151

Gerçekten bir sorun olabilir diye düşünüyorum yoksa otomatikte olsa devir aldığı sürece hızı arttırmalı bence eğer bir sıkıntı olabileceğini araçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız bir kaç kez daha deneyin ya da başkasına denetin ama dikkatli olun sonrada servis derim ben...

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı celenlee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şahide ne gerek
    Fiat Grande Punto 1.4 8V Top Speed - YouTube

Yol olsun, yama olsun yeter ki

5.Vites
    6000rpm 192KMH
    6300rpm 200KMH
    6500prm 208KMH
    7000rpm 225KMH

Bizim araçta devir kesici var mı? Şunun üst limitini bir koyalım artık
    Ben nedense 6300'de kesici varmış gibi birşeyler hatırlıyorum ancak şahsen (Vites boştayken bile) hiç o devirlere çıkarmadım aracı

Abi alay edenler var yaaa onun için yazdım şahit var diye . Sayıgılar abicim.
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

EMRULLAH AKCA
    akca37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    sonu 095
    Edilen teşekkür: 335

Konu

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi alay edenler var yaaa onun için yazdım şahit var diye . Sayıgılar abicim.
    Kubilay kardeşim bi gün verde aracını bi test yapayım özledim bir benzinli punto kullanmayı, gerçi havalar soğudu kar kıştan dolayı bişi yapamayız baharda kısmetse deneyelim
    Özgürlüğün Yolunu Aç...

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yeterince güven veriyor 150 km pek birşey değil 200 e kadar denedim
    Tabii güvenden ne anladığımız da önemli.Ben altımda ki aracın 150 den sonra kararsızlık gösterdiğini farkettim.Titremeyen yeri kalmadı aracın.
    Ve 200 yapan arkadaşlar; size inanıyoruz tabii ki.Sadece bu araçla o süratlere çıkmak oldukça riskli.

21. Bu mesajı için 3 kişi fausto2005'ye teşekkür etti:

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı playguy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar eco modda geçen gün Gaziosmanpaşadan Kozyatağına 2.köprüden gelirken hız denemesi yaptım ibre kaça vuracak diye gaz pedalını halıya yapıştırmama rağmen araç 140ı geçmedi. Bazıları 180-200 KM yaptım diyen var benim bu performansım sizce normal mi yoksa bir sorun olabilir mi motorda ?

Eco modda daha fazlasını beklemeyin bence.Eco yu kapattığınızda farkı göreceksiniz.

M.Furkan Çelenli
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı fausto2005 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabii güvenden ne anladığımız da önemli.Ben altımda ki aracın 150 den sonra kararsızlık gösterdiğini farkettim.Titremeyen yeri kalmadı aracın.
    Ve 200 yapan arkadaşlar; size inanıyoruz tabii ki.Sadece bu araçla o süratlere çıkmak oldukça riskli.
    Titreme vs varsa sorunu bakımlarınızda aramalısınız.
    Balans olur, ön takımla ilgili boşluklar vsler olur bunlar titremelere yok açar ve güvensizliğe katkı sağlar.

Ancak titreme vs dışında, aracın yüksek hızlarda direksiyon hareketlerine verdiği tepkiye göre anlıyoruz biz yol tutuşunu ve güvenliği. Bu da tamamen aracın aerodinamik yapısı, direksiyonun sertlik durumu ve lastiklerin açıklığı pozisyonu gibi etkilerle sabittir.

**Bir de ECO mod'un dip gazda bir hükmü kalmıyor, bahsedilen aracın 140'da takılması yine aracın bakımlarıyla ilgili bir problem.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon