190, da görmüşsün, 210 da. Ne yalan dedik ne başka birşey.
Ancak ufak bir meğil bile bu işi değiştiriyor. Bunca insan düz yolda dip gaz gitmiş 165-170 takılmış diyor dahası var mı bu işin?? 2 farklı fire kullandım ikisinde de durum bu. Diğer yazılanlar da ortada.
**Bu durumda yolda mı sorun aramak lazım, yoksa geriye kalan diğer Fire'larda mı?
**Son olarak, kapak mapak çocukluğumuzda kaldı. Sizde 30'u devirmişiniz geçin böyle itişme yaratacak söylemleri. Bu gülücüksüz mesajım da size özel, inşallah beğenmişinizdir!! Durduk yere gerilim yaratmayın.
Konu celenlee tarafından (03/01/2013 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
2007 benzinli fire puntomla düzde 140 dan sonra ağır ağırda olsa 185 çok görmüşlüğüm vardır
şimdi ki tjet ile lpg de 200-210 hiç zorlanmadan görüyorum![]()
ben bursa çevre yolunda 200 gördüm abartıyorsun diyecekler ama bassam dahada gidecek gibiydi
selam arkadaşlar yalan borcum yok samandıra gişelerden cıktım adapazarına dogru bende merak ettim ve bastım 195 son ibre cameraya cekicektim ama yemedi bir elle direksiyonu tutmak gercekten gerek yok benim acelem vardı o nedenle bu işe kalkıştım
ya bayılıyorum bu yazışmalarakonu başlığından sapıveriyor 5-6 cevaptan sonra
kimisi gitmiyor diyor 160-170 kmden sonra, kimisi de kanat takıp uçacak mübarek ...
Düz yolda 170 gördükten sonra gazdan ayağımı çektim ve sağa yanaştım çünkü arkamda 350 ile T Jet geliyor ve sellektör yapıyordu.
Şaka bir yana 170 den sonra daha ne kadar ibre artardı bilmiyorum ama kendimi güvende hissetmediğim için gazdan çektim ayağımı.Eğilimli bir yol değilse 145 geçemeyen arkadaşın arabasında bir sorun var demektir. Servise göstermeni öneririm.
Bi çok 77 lik punto ile 190 km yi otobanda gördüm. Bunların içerisinde grande, evo ve son evo dahil. Bu motor hafif meğildede 200ü rahat görüyor...... Tecrübe ile sabit bi çok şahidimde var.. Saygılar..
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Şahide ne gerek
Fiat Grande Punto 1.4 8V Top Speed - YouTube
Yol olsun, yama olsun yeter ki
5.Vites
6000rpm 192KMH
6300rpm 200KMH
6500prm 208KMH
7000rpm 225KMH
Bizim araçta devir kesici var mı? Şunun üst limitini bir koyalım artık
Ben nedense 6300'de kesici varmış gibi birşeyler hatırlıyorum ancak şahsen (Vites boştayken bile) hiç o devirlere çıkarmadım aracı![]()
valla dostlar ankara eskişehir yolunda denemiştim ben de 165-170 geçemeyenlerdenim.![]()
197'de kalır arkadaşlar ben çok denedim geçemedi 197'yi tam 200 göremedim allah var yukarıda.
Gerçekten bir sorun olabilir diye düşünüyorum yoksa otomatikte olsa devir aldığı sürece hızı arttırmalı bence eğer bir sıkıntı olabileceğini araçtan kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız bir kaç kez daha deneyin ya da başkasına denetin ama dikkatli olun sonrada servis derim ben...
Titreme vs varsa sorunu bakımlarınızda aramalısınız.
Balans olur, ön takımla ilgili boşluklar vsler olur bunlar titremelere yok açar ve güvensizliğe katkı sağlar.
Ancak titreme vs dışında, aracın yüksek hızlarda direksiyon hareketlerine verdiği tepkiye göre anlıyoruz biz yol tutuşunu ve güvenliği. Bu da tamamen aracın aerodinamik yapısı, direksiyonun sertlik durumu ve lastiklerin açıklığı pozisyonu gibi etkilerle sabittir.
**Bir de ECO mod'un dip gazda bir hükmü kalmıyor, bahsedilen aracın 140'da takılması yine aracın bakımlarıyla ilgili bir problem.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri