Hüsamettin hocam arkadaşların dediği gibi araç emotion değil ama dinamic modelin en dolusu...
-spor paket (spoyler,marşpiyel,fiat hi-fi ses sistemi)
-konfor paket (kol dayama,bagaja 12 v priz,arka park sensörü) BU PAKET MEVCUT DEĞİLMİŞ DÜN CEPTEN GİRİNCE FARKEDEMEMİŞİM
-güvenlik paket (esp,asr,yokuş kalkış desteği vs..)
-skydome
yukarıda belirttiğim extra olarak alınabilecek tüm paketler mevcut araçta.eğer ilanda belirtildiği gibiyse 23.000 e kadar alınabilir bence...
Konu kadir07 tarafından (27/12/2012 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.
Kadir hoca çok güzel özetlemiş ama ben arka camların analog olmasına kıl oluyorum ya elle gerçekten yinede bi bakın hayırlısıyla olur Allah kaza bela vermesin
farların biri evo farı değil mi ??![]()
Araç Dynamic + Spor Paket + Skydome : Araçta Konfor paket yok ön kol dayama yok, park sensörü orjinal değil sonradan takılmış.
aracı aldım arkadaşlar.. dünden beri yollarda hasret gideriyoruzilk izlenimlerimi yakında fotoğraflarla paylaşacağım
![]()
Hayırlı olsun Hüsamettin hocam kazasız belasız...
hayırlı günlerde kazasız belasız kullan abi. Far neden değişmiş sordun mu?![]()
aracın tek kazası var. oda sağdan vurmuş birine .. far kırılmış tampon boyanmış. toplam 3 parçada boya var. 2010 yılına kadar servis bakımlı. Km orjinal serviste baktırdım. tramerde hasar kaydı 1 tane var oda far iştekusur bizimkinde olduğu için meblağ yazmıyor. bizimkide evo farı bulmuş çıkma takmış
. araba ezilmemiş herşeyi sorunsuz çalışıyor. hem servise hem sanayiye hemde kendi ustalarıma gösterdim hata yok.yanlız şunu farkettim 90 lık puntolar 75 liklerden çok çok sessiz çalışıyor..
Hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, kaça aldınız...
hayırlı olsun dediğiniz gibi punto da skydome keyfi bir başka bende şahsen çok zevk alarak tadıyorum bu duyguyu yaz aylarında, kışında yağmurda çok tatlı oluyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri