cam tavanlı falan diye 23 gibi düşünüyorum
ben sattım daha dün form dada yazdım darbe boya yok 6 ileri 90beygir orjinal italyan 2006 model dinamici 19.000 tl inanamayacaksınız sonra formdan bir arkadaş yazdı bana ver diye tel verdi pm attı aradım açmadı telefonu bende sattım devrini bile verdim bence rakam çok yüksek acele etme derim.
cam tavanı olduğu için ve eğer dedikleri gibi temizse 23 e kadar yolu var bu arabanın benim gönlümde..
güvenlik paketli dinamik abi bu torpidonun kaplama oldugu parlamasından belli bence,23 e alınır bence
araya tanıdık sokup 22 civarına alacağım yarın kısmetse.. yarın expertiz yaptırıp son durmu burdan iletirim. inşallah sorun çıkmaz
bence bulaşma bu araca belki görmüşsünüzdür ben bir araç aldım sigortada falan pert gözükmüyor dün servis kayıtlarında pert çıktı azcık mide bulandıran bir olay varsa uzak durmak en mantıklısı
yalnız arkadaşlar bu aracın farlarına dikkat ettinizmi sanki sağ far evo farıymış gibi geldi bana hüsamettin kardeşim şimdiden hayırlı olsun diyeyim bari
hayırlısı olsun inş. istediğin gibi çıkar zamanında öyle bir araç almıştım demişsiniz o aracı nasıl sattınız ben söylemeden bu işi yapamam satacağım kişiye mutlaka söylemeliyim pert olayını siz nasıl yaptınız da sattınız?
Fiat brava idi araç. 5 yıl oluyor alan arkadaşımdı zaten bildiği sürekli bindiği bir araçtı. o yüzden gözü kapalı aldı.. 6 parça değişen ve 2 tane vefat eden çıkmıştı araçtan sonradan öğrendik.. oda sattı zaten biraz kullanıp. ama şunu öğrendim pert araç hiçbir zaman dikiş tutmuyor
inş. bende satarım kurtulurum ama söyleyerek tabi alacak kişiye zor olacak ama bakalım
sigorta kazadan sonra araç sahibine aracın parasını ödeyip tamircinin birine satmış arabayı ama bunu tramer kayıtlarına geçmemiş avukatla konuştum mahkemeye ver kazanırsın dedi ama önce sigorta şirketine git durumu anlat zararımı karşılayın dememi söyledi yarın gidicem muhtemelen karşılamıcaklar mahkemelik olacağız
dinamic
emotion sahibi olarak söyleyim kesinlikle emotion deil km de fazla benim araç 54 binde kazası falan yok allaha şükür o fiyatı dinamiğe verme derim
İyice baktırın derim bu araca hocam.
hayırlısı olsun.
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri