Alıntı dicaser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayır bende şunu anlamıyorum kaç kişi punto almışta yada stilo almışta arabası durduk yere su kaynatmış ? yada hangisini aks mili bozulmuş , Tofaş veya fiat benim için farketmez gerçekten başına bi kaza gelmediği sürece dayanıklı araçlar yapılıyor.. oysaki çekici bi tanıdığınız varsa sorun en çok hangi araçları çekiyosun diye citroen , pejo , Toyota ; bende bu duruma çok kızıyorum , adam kıçıkırık 2009 model polosunu 33bine satılığa koymuş ve millette gidip alıyor bunu , bi allahın kuluda demiyoki "AGA SEN NAPIYON ?" biz 33 bine bravo turbo alıyoruz adam gidiyor boşline polo alıyor hey gidi yarabbim !!
pahalı iyidir deyip o paraları veriyorlar ya ben aracımı aldığımdan beri Maşallah bir plaka lambası bile arıza yapmadı tüm lambaları full yanıyor her donanımı kusursuz çalışıyor piyasadaki araçlara bakıyorum yepyeni araçlar ya ışığı yanmıyor ya çok garip sesler çıkarıyor hayret ediyorum heleki peugeot 406 larda daha sis farının 2 side yananını görmedim ama piyasada milletin aklı gidiyor araca bilmiyorum ya biz birşey bilmiyoruz yada millet çok biliyor. :/