çamur atan her zaman çıkar bu arada qasqai donanım açısından bu araçtan bir kaç gömlek geride kalıyor sorentoların rakamları ortada kimse çok pahalı demeye hakkı yok mont için bu aracı almak için gittiğinizde ön park sensörü hediye ederler
çamur atan her zaman çıkar bu arada qasqai donanım açısından bu araçtan bir kaç gömlek geride kalıyor sorentoların rakamları ortada kimse çok pahalı demeye hakkı yok mont için bu aracı almak için gittiğinizde ön park sensörü hediye ederler
dün halkalıda kırmızı mont gördüm gerçekten baya külleli duruyor..
Herkes böyle konuşuyor fakat siz bu arabadakı motorun multijet olduğuna ve bu otomatik şanzımanın fiata ait olmadığını biliyormusunuz ? bir yazı okumuştum onu bulup buraya yazacağım fiatın mühendisleri asla bu araç ile ilgilenmediler amacım aracı karalamak değil fakat örnek bu multijet vakası lancia deltadada var, mjet 2 3.0 v6 motor diyor bu bildiğimiz 300c nin aynı motoru diye kanıt var ortada sessizliğine şanzımanına güvenipte aman fiat ne sessiz mtor yapmış yeni 1.6 lineada sessizdir diyip hareket etmeyin sakın tıpkı qasqainin dci kullanamsı gibi birşey bu amblem koymak ile herkes araç üretir tata da üretir yani bi aracı bukadar abartmanın manası yok ama aslın özü güzel araç alan alır hayrını görür fakat mjet 2 muhabetine asla inanmayın derim.
Konu motor delisi tarafından (07/12/2012 Saat 14:04 ) değiştirilmiştir.
2,0 multijet fiat motoru diyortürkiyede'ki tüm tanıtımlarda araştırmanızda fayda var.. 3,0 dizel dediğiniz ise crysler motoru o ayrı başka. 3,0lık motor jeeplerde ve crylerde kullanılıyor. Otomatik vitesi zaten crysler grubunun. Bunda ne problem var anlayamadım. Adam firmayı satın almış teknoloji geçişkenliği normal. 3,0 motor türkiye'de yok. Fiat bu arabanın izolasyon ve iç tasarımıyla motorunu yeniledi. Bakın artık amerikadaki birçok dodge ve crysler ara.ta 1.4 multiar 135 veya 170 lik motolar var. Amerika'daki 2,0lık motorda artık multijet.
Bunları fiat yapmış.. Hakkını yememek lazım.
2.0 cc'lik motor fiat'ın öz ve öz kendi motorudur. Araştırınız lütfen..
Konu ilyas87 tarafından (07/12/2012 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Multijet 2 nin fiatın 2009da geliştirdiği punto evolarla kullanmaya başladığı Yeni Nesil motor olduğunu zaten bilmekteyiz .Fiatın türkçe resmi sitesine bakarsanızda multijet 2 teknolojini anlattığınızı görürsünüz.montun şanzuman ve AWD 4x4 sisteminin chrysler a ait olduğunuda zaten bilmekteyiz ,bunlar araçla ilgili biraz okursanız ulaşabileceğiniz bilgiler .aracı beğenmeyebilirsiniz, fiyatını haketmediğini düşünebilirsiniz ancak yorumlarınızın elle tutulur bir tarafı yok bence, saygılar...
+1
Fiat Crysler in önce %20 hissesini satın aldı, şuan da da %53,5 hissesine sahip. Dolayısı ile 300C nin şasisi üzerine kurulan lancia thema ve dodge journey nin üzerine kurulan mont gibi araçlarla daha fazla karşılaşabiliriz. Bu yeni araçlarda Fiat bir crysler kalitesini koruyabilir mi? yoksa captivadaki gibi chevrolet aldım deyip daewoo ya binen insanlarımı dinletir bize, beraber göreceğiz..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri