hayırlı olsun yay takarsanız artısı yol tutuşu artar eksisi konfor bayağı bir düşer
foto eklerseniz aracınıza yakışmışmı onuda görürüz![]()
Arabamın lastıklerını degıstırdım 16 jant aldım hızım 190 olmasına ragmen ne bı savrulma nede dıreksıyonda tıtreme olmadı bu durum benı cok memnun ettı bırde yay alırsam artısı ne olur???
hayırlı olsun yay takarsanız artısı yol tutuşu artar eksisi konfor bayağı bir düşer
foto eklerseniz aracınıza yakışmışmı onuda görürüz![]()
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
EN KISA ZAMANDA KOYCAM RESIMLERI. BBS TAKTIRMISTIM FORUMDA GUZEL DEGIL DEDILER ERTESI GUN GIDIP volk te37 bronz ILE DEGISTIRDIM BI FARKLI DURDU![]()
Konfor kalmayacak ama virajlara daha da güvenli gireceksiniz spor helezonlarla.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
konfor hıcmı kalmıcak ? 3.5 yayda?
Markasına göre eibach alırsanız daha az düşer konfor ama h&r alırsanız daha fazla düşer konfor.
Sent my iPad using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Pekı bu markalar arasında daha fazla düşürme muhabbetı de olurmu markasına gore ??? Ve punto evo ya tavsıyenız3.5 yayda arkaya bırı otursa surtme yaparmı
H&r daha serttir ama daha fazla basar aracı. Tabi amortisörü de ayarlaymanız gerekir eğer 5cm lik yay takarsanız. Fikir vermesi açısından 5cm h&r yaylı hali.
Eklenti 23394
Sent my iPad using
5.cm yay boyleyse 3.5 hıc basmaz![]()
Siz basık istiyorsanız yay değil de coilover en güzeli o da maliyetli.
Sent my iPad using
Fiziği güzelleştireceğiz diye aracın kimyasını bozuyoruz ama jantsız da insanın içine sinmiyor araç. Fotoğrafları bekliyoruz![]()
coilover cok malıyetlıbenım ıstedıgım basık olcak konfordan bıraz alsada olur surtme yapmasın yeter
Konfor istemiyorsanız 5cm h&r benzinli yayı alın iyice bassın.
Sent my iPad using
alnık 15 sac jant lastik![]()
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
165 km hiç geçemedim
volk te37 düşündüğüm bi jant foto eklerseniz sevinirim![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri