Renk olayı düşündürüyor ve birde arıza ışığı yakar mı? Bunlar olmasa ben üste bi 20 tl daha verir daha iyi bişi alırdım şahsen...
Vekan Ekranlı Park Sensörü Bitenekadar.com
Fiyat çok iyi. Ama kalitesini bilemem. Alıp taksam mı diye düşündüm. Burada bir arkadaş konu açmıştı, kendi park sensörünü kendin tak diye. Elim yatkındır böyle işlere. Denemeyi planlıyorum ama konuyu bulamadım.
1- Konuyu bana hatırlatma isteyen var mı?
2- Bu park sensörü hakkında fikriniz nedir?![]()
Renk olayı düşündürüyor ve birde arıza ışığı yakar mı? Bunlar olmasa ben üste bi 20 tl daha verir daha iyi bişi alırdım şahsen...
bu alet için bişey diyemem ama ucuz olanlar genelde kışın problem çıkarıyor.
Üzeri boyanabiliyormuş. Rötuş boyası alacaktım zaten. Onunla bunların da üzerini boyayabilirim diye düşündüm...
Tavsiye eder misiniz arkadaşlar? Araç zaten siyah benim için sorun olmaz.![]()
Hocam bi deneyin kerameti 30 lira beğenirseniz düşünen arkadaşkarda ucuza park sensörü bulmuş olur.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
kırmızı yazı ile;bitene kadardı bitti yazıyor..
bu cuma günü bim'e geliyor park sensörü 49 tl idi yanlış hatırlamıyorsam hemde ekranlı
resimdeki ürün benimkiyle aynı, ancak markası rotacar(?!?)
40tlye almıştım
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Üzgünüz, Bitenekadardı bitti.
ben bim den almıştım, ekranı da bundan daha iyiydi türkçe konuşuyordu. Ama Diğer arabadaki Cenmax kadar hassas ölçmüyordu. Mesela kaliteli olan 20cm ye kadar ölçüyor, yakınlığa göre 7 kademe ötüyor vs. Ucuz olanlar 40cm kaldığında durunuz diye ikaz veriyor...
Benkarar verene kadar stok tükenmiş
Ürün bilgilerinde "Algılama Mesafesi : 0,3 – 2 M" yazıyor. Buradan 30 cm.ye kadar algıladığını düşünüyorum. Bu da aslında yeterli olabilecek bir mesafeydi bence... Artık bir dahaki satışa bakalım, sağlık olsun...
Ben bu ürünü aldım şuana kadar memnunum..
Gri Renk Park Sensörü 2 Y?l Garantili Ekranl? GittiGidiyor'da 61029214
Arkadaşlar, ürün aynı sitede yeniden satışa çıktığında aldım ve haftasonu taktım arabaya. 30 cm.ye kadar algılıyor ve ekranda gösteriyor. 30 santimden daha yakınsanız ekranda mesafeyi göstermiyor ancak sürekli ötüyor, ekranda da kırmızı göstergeler yanık kalıyor. Yani durun diye bağırıyor alet. Onun dışında arkadaki arabayı 1,7 metre diye gösterdiğini hatırlıyorum. 30-40 santimlik mesafelerde arabadan çıkıp da gidip arkaya baktığımda doğru ölçtüğünü gördüm (cetvelle bakmadım, göz kararı doğru görünüyor). Daha uzak mesafeleri ölçüyor mu diye test etmedim ama kılavuzda yazan veriler doğru görünüyor. Yani 2 metreye kadar ölçer diye düşünüyorum. Yakınlık açısından da 30 santimden daha fazla yakınlaşmak da sürekli yapacağımız bir iş olmadığına göre işini bence gayet iyi yapıyor. Fiyat/performans oranı çok yüksek. Ha tabi paranız çoksa, kameralı ve ekrana dönüşen aynalı bir park sensörü de takabilirsiniz orası ayrı. Ben yaptım ve çok memnunum, herkese tavsiye ederim.
Önemli Not: 2011 model fire active Grande Punto kullanıcısıyım ve geri vites lambasına giden kablo gri-yeşil renkte. Forumdaki konuda bir arkadaş yanılmıyorsam siyah-beyaz yazmıştı diye hatırlıyorum. Yani model bazında renk farkı olabiliyormuş... Ben geri vites lambasının kablosunu tespit edebilmek için toplamda 3 kablo sıyırmak zorunda kaldım...
Konu kayya tarafından (03/12/2012 Saat 15:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cümle düşüklüğü giderildi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri