Bence serviste taktır,belgeli olsun.Herhangi bir sıkıntı olursa sıkıntı yapamazlar.Dışarıda da takılabilir fakat servis daha mantıklı arabanız yeniyse ya da garantisi varsa. Yoksa eğeer,iyi bir ustanız varsa ona taktırın derim ben.
evo active aracıma park sensörü taktırmak istiyorum.Servis orijinal 125 tl ye takarız diyor.dışarda daha ucuza taktırmalı mıyım? kafamda soru işaretleri var. ne yapmalı?
Bence serviste taktır,belgeli olsun.Herhangi bir sıkıntı olursa sıkıntı yapamazlar.Dışarıda da takılabilir fakat servis daha mantıklı arabanız yeniyse ya da garantisi varsa. Yoksa eğeer,iyi bir ustanız varsa ona taktırın derim ben.
garantisine bişey diyemem ama 125 cok 50 60 tl ye yaptırabilirsiniz sorun yaşamazsınız
Araban 6 aylık ise serviste taktır bence.
piyasada en ucuz ekranlı 40-50 tl. servisinki gerçekten orjinalse bedava. cenmaxlar filan daha pahalı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ön tarafa, eğer göstergeli alırsan, ekranı takacaklar,kaç cm kaldı oradan bakarsın.Sesli ise de herhalde ayrı bir parçası olmaz,benim Fiorino'da var ama sesli benimki ve aracın kendi uyarı seslerinin olduğu yerden geliyor ses.
Femoliye danış... Senin sorununu şıp diye halleder...
bence servise hiç gerek yok arkadaşım ayrıca fiat kendi orjinal park sensörüde yok...servisten dışardan temin ettiği (farklı markalar )ürünü sizin aracınıza takacak ve orjinal diyecekler...dışarda sesli uyarı veren ürünleri montaj dahil 60-70 tl gibi rakamlara bulabilirsiniz...hatta desi' de sesli uyarı verenler yanlış hatırlamıyorsam montaj dahil 80 yada 85 lira falandı...
bende aracıma park sensörü takacağım bende geçen hafta aldım lcd ekranlı ve sesli uyarılı olanlardan sensörü 40 lira aldım..havaların toparlamasını bekliyorum aracıma monte etmek için
Murat gerekli aciklamayi yapmis servisin bu tarz kandirmalarina ininmayin par sensoru orj i sadece araci alirkan bant esnasinda takilir sonradan takilan cihazlarin hic biri orj degildir . Servisler bile disaridan alip takarlar orj kismina her zaman inanamayin lutfen, ama secim sizin guvendiginiz bir yere taktirabilirsiniz urunun ekranli olmasi olmamasi onemli diil belli bir sure sora ekrana hic bakmiyorsunuz sesle hareket ediyorsunuz ,
Fiyat olarak 75 tl civarina montaj dqhil garantili yapan yerler vardir , 21.5 lik sensor taktirmaya ozen gosterin cunku gelecekte bu boyut sensor standart hale gelecek ileride garanti bittiginde arizalanirsa bulmaniz kolay olsun ..
dısarıdan taktırıldıgında aracın bazı parcaları garanti dısı kalıyordu bana böyle söylemişlerdi yani.ilerde sıkıntı olursa dısarıdan yaptrmıssnız v.b tarzında tartısmalara maruz kalmayın bence servıste taktırın derım..
iki farklı düşünce mevcut yazılanlardan.aracım daha 6 aylık garanti meselesi de var evet dışardan yaptırırsam garantisi bozulacak yerleri olabilir heralde ...
O fiyata ufak bi indirim talebiyle serviste taktır bence hiç uğraşma..
mantıklı olanı servistir kesınlıkle kafanız rahat olur...
Disarida yaptirdiginizda ne gibi bir seyi garanti kapsaminda birakirlar , mesela tamponumuz bozulursa garanti kapsami disindami kalirgaranti olayini fazla buyutmeyin aslinda bu disarida yapildiginda servise bisi kalmayacagi icin serviste garantiyi one surerki bizde yaptirsin biz kazanalim yoksa park sensoru taktirdin diye kornan calismazsa , olmaz park snsoru tqktimisiin ondan dolayi garantisi yok bakamayiz diymezler . Diyen olursada sikayet edersiniz boyle bir hak yok ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri