Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Trafikte kavga ediyor musunuz?

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı fatih5533 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    trafik eşkiyalığı var çünkü devlet bu konuda caydırıcı değil.
    Kesinlikle katılıyorum. Gerçekten bu konuda yapılması gereken çok şey var. Denetim olmadan olmuyor. Cezalar caydırıcı olur ve denetleme olursa sıkıntı olmaz. Önce minibüsler ve diğer ticarilerle başlamak gerekiyor. Polis hususi araçlara davrandığı sertlikte maalesef minibüsçülere davranmıyor.

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsteyen istediği kadar küfür etsin, elini kolunu oynatsın, hiç önemi yok benim gözümde. O onun kendi seviyesini gösterir. Güler geçerim, yoluma bakarım. Küfür, el kol hareketi birisine saldırmak, kavga etmek için sebep değil bence. Ha adam sopa, levye, delici kesici aletle üzerime saldırır, yaralamaya öldürmeye çalışır, O zaman işler değişir. Canımızı yolda bulmadık, korumakla mükellefiz en nihayetinde. Trafikte elinde levyeyle bana saldıran adam benim belimde ne olduğunu asla bilemez. Allah kullanmayı da nasip etmez inşallah.

Şimdiye kadar kavga dövüşü bırakın, kimseyle bir atışmam dahi olmadı, bundan sonrada olmaz inşallah.

Trafikte gencinden yaşlısına, zengininden fakirine, esnafından yolcusuna kadar herkesin daha duyarlı olması lazım.
    adam hem tek yönde yanlış taraftan üstüme gelicek hemde kol uzatıp anama küfür edicek? yinede bir şey yapmıcak mısınız?
    benim gibi alırsınız elinden sopasını önce onla dayak atar sonrada hatıra diye arabanıza saklarsınız bence

M.OğuzhaN ÇELİK
    eexelanss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06BY8509
    Edilen teşekkür: 460

çok güzel bir konuya değinmişsiniz.
    Bende bu konuda çok muzdaribim. Trafikte birşey olduğu zaman acaip derecede kaybediyorum kendimi. Her olayın sonunda birdaha hiç birşeye cevap vermeyeceğim kimseye uymayacağım diyorum ama herseferinde başa dönüyorum..
    Arabada yalnızkende eşim ve kızım varkende hiçbir şey değişmiyor kendimi bir anda kaybediyorum. Sadece bağrışma çağrışma değil milletin el kol haraketi bile beni kendimden geçiriyor..
    Tek korkum birgün esaslı bir magandaya denk gelip işin içine silah bıçak girmesi..
    Bazen öyle olaylarları alttan alıp sabır gösterirken bazen ufacık şeylerde bile sinirlenip karşımdaki insanlara uyabiliyorum. Galiba bende davranış bozukluğu var
    Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın sadece trafikte değil hayatımız her anında..
    BY Turbo SPORT 150 HP

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam hem tek yönde yanlış taraftan üstüme gelicek hemde kol uzatıp anama küfür edicek? yinede bir şey yapmıcak mısınız?
    benim gibi alırsınız elinden sopasını önce onla dayak atar sonrada hatıra diye arabanıza saklarsınız bence
    Dostum sende haklısın elbet ama birde şu açıdan düşün. Trafikte o kadar çok arsız uğursuz adam var ki, her laf atanla kavga edersek işimiz çok zor gerçekten. Eline sopa, levye alıp üstüme saldırmadığı sürece hiç bulaşmam milletin itine uğursuzuna. Ola ki elinde levye geliyor üstüme, o zaman işte bende kendimi korurum elbet.
    Hatalı olduğu halde daha hala küfür edip el kol mu yapıyor. Bırak ne hali varsa görsün. Sen ya sabır çek. Geçsin gitsin, allahından bulsun cezasını. Şimdi bana diyeceksinki, "İyi hoş burda oturduğun yerden yazıyorsun tamam ama o anda cevap vermeden dönüp gitmek o kadar kolay değil." Emin ol o anda dönüp gitmenin ne kadar zor olduğunu da gayet iyi biliyorum. Ama güzel tarafı sakinleşince iyikide bulaşmamışım elin uğursuzuna diyorsun.

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

Alıntı Battal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum sende haklısın elbet ama birde şu açıdan düşün. Trafikte o kadar çok arsız uğursuz adam var ki, her laf atanla kavga edersek işimiz çok zor gerçekten. Eline sopa, levye alıp üstüme saldırmadığı sürece hiç bulaşmam milletin itine uğursuzuna. Ola ki elinde levye geliyor üstüme, o zaman işte bende kendimi korurum elbet.
    Hatalı olduğu halde daha hala küfür edip el kol mu yapıyor. Bırak ne hali varsa görsün. Sen ya sabır çek. Geçsin gitsin, allahından bulsun cezasını. Şimdi bana diyeceksinki, "İyi hoş burda oturduğun yerden yazıyorsun tamam ama o anda cevap vermeden dönüp gitmek o kadar kolay değil." Emin ol o anda dönüp gitmenin ne kadar zor olduğunu da gayet iyi biliyorum. Ama güzel tarafı sakinleşince iyikide bulaşmamışım elin uğursuzuna diyorsun.
    yok niye diyeyim öle bişi ama benim sıkıntı tek yöndü arkam zaten full hani dönüp gidemezsinde birde o var en güzeli dediğiniz gibi geçip gitmektir. Çoğumuz belli yerlere gelmiş insanlarız,ancak "it kopuk" diye tanımladığımız insan popülasyonu şehirlerimizde çok. Adamın kaybedicek hiçbir şeyi yok, ne annesi var ne eşi ne kardeşi nede hayata tutunacak bir işi, adam ölümüne yaşıyor hayatı, çekse kesici bir alet saplasa sana sen ah vah dersin. Bu konuda katılıyorum.

kavga çok kötü bişi

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Aykut, Denize sonuna kadar katılıyorum.
    Günümüzde insanlar efendiliği ile değil külhanbeyliği ile, Saygısıyla değil itliği ile nam yapmaya çalışıyor.
    Köşebaşlarında karşısındakine nasıl diklendiği ile, ne kadar küfür ettiği ile bağırıp an* av*** düm düz gittiği ile arkadaşları arasında üstünlük kurmaya çalışıyor. Ha yapmışmıdır, havlayan köpek misali.
    Ama bu eylemler, gençlerin 3 ü 5 i bir araya gelince onlara yapabiliyor olma fırsatları olarak görünüyor. Hele birde yola çıkmadan önce alkol, veya keyif verici başka bir madde de aldıysa kendilerini yaratan gibi görmelerini sağlıyor. Serseri bile diyemeyeceğim bu türler zaten kaybedecek bir şeyi olmayan, tek sermayeleri **likleri olan bu grup senin benim ve bizim gibi insanların, evine ekmek götürmekten başka bir derdi olmayanların önünde asla değmeyecek kadar pahalı bir dert olarak önümüze çıkıyor.
    Bir zamanlar bende kendimi tutamazdım ama bu türlerle her karşılaşmamı zararsız atlattığımda içimden şükür çekiyorum.
    Kayberek kazanmak diye birşey varsa, sanırım bu olsa gerek...
    Aman Dikkat.......
    Ne mutlu Türküm diyene.

8. Bu mesajı için 2 kişi tyilgin'ye teşekkür etti:

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

İtle itlik olmaz haklıysan hakkını arayacaksın. Kimin gücünün kime yeteceğide belli olmaz. Daha bebe dediğin tiplerin belinde silah var.işin en kötüsü ise karşıdakine beklediğinden ağır hasar vermen durumunda olur.sen adama yol verme konusunda sinirlenirsin el kol hareketi yaparsın küfür edersin o da edr iner döversin...döversen iş sadece dayak olarak kalırsa iyi,ya adamı öldürürsen ? Başınız çok büyük belalarda alabilirsiniz, elbette herkesin dini inancı kendine fakat peygamberimiz in de dediği gibi bize taş atana ekmek atmalıyız...

10. Bu mesajı için 3 kişi CoachK'ye teşekkür etti:

fatih ileri
    fetih3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Petrol Yeşil
    Plaka
    34EC3157
    Edilen teşekkür: 10

Basima geldi adam silah cikarip kafama dayadi yerindeyse yusuf yusuf onadan sonra kimseye karismiyorum cami acip inceden sallayip kokluyorum gazi ))

Ali Türk
    The Big Punto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Arkadaşlar en büyük sorun insanların küçüklükten itibaren yeteri kadar eğitim alamamalarından kaynaklanıyor. Çünkü onlara eğitim verebilecek ana ve baba yok, onlar da daha önce kimseden eğitim alamamışlar. Günümüzde insanlar eğitim alıyorsa ne oluyor? Hep aynı. Bu bizim geriliğimize özgü bir durum ve hiç bir zamanda maalesef düzelmeyecek! İnsanlar trafikte yaptıkları hatanın ne olduğunu dahi bilmiyorlar, bu adamlara ne anlatabilirsin.
    Yeri gelmişken anlatayım, bizim forumda da var öyle bir ş.......siz. Konyaaltındaki bire bir Kavşağı'nın olduğu yerdeki olaydan bahsediyorum. Eğer okuyorsa o mahlük burada bütün yazılanları okusun insanların hayatlarıyla oynamasın ş.......siz.

13. Bu mesajı için 3 kişi The Big Punto'ye teşekkür etti:

Çetin Aksoy
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. zCoke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

Arabamda koltuk altında ve koltuk yanında beyzbol sopası ile levye var. Bagajda stepne olan kısımda ruhsatlı pompalı tüfeğim var. Sıkıysa biri atar yapsın

Can M. İmregün
    Moderatör SteinGP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1776

Alıntı zCoke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabamda koltuk altında ve koltuk yanında beyzbol sopası ile levye var. Bagajda stepne olan kısımda ruhsatlı pompalı tüfeğim var. Sıkıysa biri atar yapsın
    en yakın zamanda arabanıza bir uçaksavar koymanızı bekliyoruz. malumunuz ortalık tehlikeli...
    İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
    Muhammad Ali Clay

SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"

16. Bu mesajı için 2 kişi SteinGP'ye teşekkür etti:

eko mode
    miskofalez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Edilen teşekkür: 102

Aracın Batmobil gibi heryerde bişey var ön tarafa da 50 calibrelik m2 yerleştirdin mi tamamdır
    BABANA SOR ÇOCUK, VATAN ELDEN GİTTİKTEN SONRA EVLADIN NE ÖNEMİ KALIR?
    ATATÜRK

PİONNER 8450BT
    KİCKER KS65.2 16 CM
    KİCKER KS5.2 13 CM
    REAUDİO SRX 12 SUB
    SOUNDMAGUS VS 800.1
    MACOUSTİC MSX 700.5

Çetin Aksoy
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. zCoke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 3

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en yakın zamanda arabanıza bir uçaksavar koymanızı bekliyoruz. malumunuz ortalık tehlikeli...
    Alıntı miskofalez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın Batmobil gibi heryerde bişey var ön tarafa da 50 calibrelik m2 yerleştirdin mi tamamdır
    Malum maganda çok ortalıkta kendimi savunmak için gerkeiyor bunlar. Bana kimse yumruk dışında alet edevat çıkartmadıkça bende çıkartmıyom zaten. Ama karşı taraf sopa bıçak vs ile gelirse iş başka oluyo

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1283
    Taşımak değilde umarım kullanmak durumunda kalmazsınız...

Sent my iPad 2 using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Huseyin Mahiroglu
    arothel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 10

doğrudan konuyla ilgili değil ama benim de bir gözlemim var. daha 1 yıldır sürücüyüm. trafikte gereksiz korna çalmaktan hiç hoşlanmam ve de çalmam. ama bizim yayalarımız ve motosiklet bisikletlilerimiz o kadar alışmışlar ki korna yemeye, yolun ortasından gidiyorlar korna çalmadığın müddetçe dönüp arkalarına bakmıyorlar. Yolu ortalayan bir yayanın ya da motosikletlinin arkasından korna çalmaktan nefret ettiğim için yavaş yavaş metrelerce gidip gidip beni farketsin istiyorum ama nafile. Alışmışlar adamlar illa kornayı basıp korkudan hoplatıcan öyle yol veriyolar.

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Sırf bu yüzden 2 kişiyi mahkemeye verdim ben. Elimden geldiğince de uğraşacağım. Belki benim için bir yararı olmayacak ama en azından ceza aldıktan sonra trafikte adam gibi gitmeyi, en azından insanlara bulaşmamayı öğrenirler.

Daha dün sabah Boğaz Köprüsü Beylerbeyi katılımında önümdeki taksici bayırda arabayı geri kaçırdı ön tampona vurdu hafifçe. İndim araban tamponda bişey var mı diye bakmaya;Kusura bakma diyeceğine, "Niye o kadar dibime giriyorsun" dedi denyo ya. Zaten agresif adamım uysam orda elimde kalacak!

Ülkede o kadar çok var ki böyle tipler. Uğraşmakla bitmez arkadaşlar. Zihniyet değişmesi lazım önce. Onuda biz görebilir miyiz, ben sanmıyorum.
    Oz Büyücüsü

Gökhan ÇINAR
    peter_tagtgren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 60

Arkadaşlar sakin olun...

Değişim önce insanın kendinde başlar.

ömer kabak
    Seat Leon stylance punt0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 142

Valla arkadaslar evlendikten sonra öyle kimseyle kavga etmemeye calısıyorum sınırlarımı zorlamadıkları sürece..
    2 ay önce esimi nısantasına bırakıcam saga yanastım dörtlülerimi yaktım hanım arabadan indi yanımdan gecen bir taksici yeni yetme zıpır birsey böyle ana avrat küfür etti takıldım pesine ısıklarda yakaladım indim arabadan yaa adama bir zararım olsa gam yemicem bunu camdan dısarı cıkardım artık o saatten sonra ipler kopuyor zaten yaa dedim seni elimden kim alacak simdi saglam bir sekilde suratının ortasına iki tane yiyince aklı basına gelmistir sanırım bu arada aksam saat 22:00 sıralarında trafik falanda bos durumda yani garip insanlar sonra düsünüyorum bu cigeri bes para etmez herife birsey olsa al basına belayi ama sınırlarıda cok zorluyorlar yaa

Aykut BODUR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02

pompalı taşıyanda mı varmış

Elcapitol -
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene.. ceb_58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Sivas
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 62

Bizim Sivas'ta kavga eksik olmuyor. Daha geçen gün belediye otobüs şöförü ile sözlü tartıştım. Üniversteye giderken tek aracın geçeceği bir köprü var. Ben köprüye girdim hatta sonuna doğru geldim gözü körmüş gibi oda köprüye daldı. Sellektör, korna felan yaptım. Çünkü arkam araç dolu, mecburen çıktı. Camı açıp el kol felan yapıyor. Utanmaz birde babam yaşında. Sonra yan yana geldik bu seferde küfretmeye başladı. Yaşından utan dedim. Adam anlamıyor. Nerdeyse kavga çıkacaktı. Arabada arkadaşlar boşver dedi. Bende Allah belanı versin dedim, uzaklaştım ordan.

Şurası net bizim burda trafikte duruma göre agresif olmak gerekiyor. Mesela adamdan rica ediyorum yol vermiyor, bağırıp çağırınca yol veriyor. Korna mı basıyorlar bende 2 katı basıyorum. Yoksa stres küpü olacağız. Bizim burda trafikte uysal adam olduğu gibi hanzoda çok..

NOT: Her ihtimale karşı geçenlerde bir beyzbol sopası aldım. Haricinde levyede var. Ayrıca acil işim olmadıktan sonra trafiği tek çıkmıyorum. Arabada en az 2 kişi oluyoruz. Aslında silah olsa fena olmaz
    Konu ceb_58 tarafından (21/11/2012 Saat 19:43 ) değiştirilmiştir.
    " Adalet adalet diye bağıran adaletsizlerin yanında durmaktansa, adaletsizce ölmeyi tercih ederim. Gerçek adaletinde kendi vicdanları olduğunu bilmeyenlerede güler geçerim..! "

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon