Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
76 sonuçtan 61 ile 76 arası

Konu: Trafikte kavga ediyor musunuz?

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı The Big Punto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeri gelmişken anlatayım, bizim forumda da var öyle bir ş.......siz. Konyaaltındaki bire bir Kavşağı'nın olduğu yerdeki olaydan bahsediyorum. Eğer okuyorsa o mahlük burada bütün yazılanları okusun insanların hayatlarıyla oynamasın ş.......siz.
    Kesin okumuştur.Zaten azıcık delikanlı olsa cıkar ozur diler.Özelden vs gibi...

Öte yandan;

Bende silah var.İnsaat sektorunde olup araziye vs cıkıyoruz.Ben haritacıyım.

DEvlet imkan vermiş alabilirsiniz diye.

Zamanında aldım.Tasıma ve bulundurma ruhsatını alana kadar 1.5 ay ugrastım.

Hastane heyetleri vs..

3 senedir evde kasada duruyor.Arada cıkarır temzilerim.

Bir kere ttiğine basmadım.Hiç atış yapmadım...Mermileri bile evin bir baska kosesinde duruyor.Sırf guvenlik amaçlı.

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

konyaaltı olayı nedir?

hakan özükaçmaz
    hakanozukacmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06bv3426
    Edilen teşekkür: 20

2 ay once benzer bi olay benımde basıma geldi mekandan cıktık arabayı arkadas kullanıyordu bizim arkadas arabayı garajın onune çekmış benım haberım bıle yok ön camda benım numara yazıo neyse sbahın 7 sinde bi hıyar acayıp acayıp konusuyo gel cek arabanı urdan dıye bagarark konusyor yınede alttan alıp adama kusura bakma dicektımm maalesef adam bana pe....k deyınce fılm koptu tabi çevredki esnaflar olmasa bıraz zor kurtulurdu elimden

Gökhan ÇINAR
    peter_tagtgren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 60

Arkadaşlar,

Dikkat ediyorum da... Hala kavga ve gürültüye özenerek cevap verenler var.

Beyzbol sopaları,levyeler,silahlar... Hoş değil., yapmayın.

Serdar Y
    usermm1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 169

türkiyede insanların çoğunluğu kusura bakmayın medeniyetten nasibini alamamış kendini geliştirememiş kültürsüz kişilerdir. artık kendimi değilde 6 aylık oğlumu düşünüyorum gelecekte neler yaşayacak diye.
    Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein

bravocu multiair sport
    bravocu F500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 89

Arkadaşlar racing motorumda var ve ölüme yakın olmak bana adrenalin veriyor herşeyi resetliyorum bir anda,trafikde motorla fazla agrasif olmuyorum ama arabayla tam tersi,yıllardır bi sürüde bela açtım başıma 3 kişi 5 kişi farketmez,spor olarakda dövüşüyrm zaten ama öfkeyle kalkan hep zararla oturuyor,çok riskli herşey,hatalısaydam geri vitese takıyorum artık yapacak bişey yok

hakan kantaş
    turbulans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 46

bugün tavukçuyolunda iki araba...yol kavgası yine.birinin ağzı burnu dağıldı,birinin arabası(sıfır doblo)şöför kapısı tekmeden mahvoldu.polis de iki araba arkalarında o bile ayıramadı.birbirini yediler.şimdi ne düşünüyolardır acaba.olay buralara kadar geliyosa bir sebebi oluyor mutlaka.küfür,taciz vs..ama sabır acıdır,meyvesi tatlıdır.hepimizin çoluk çocuğu var.bana yada karşımdakine birşey olursa ne olacak diye sık sık düşünmek gerek.

bravocu multiair sport
    bravocu F500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 89

Trafikde uyarı yok direk küfürleşme ve arkasında itiş kakış ve kavga gelio tabi arkasından,araya birileri girmeye çalışıncada dahada alevlenio herşey,bi hata yapılabilir insanlık hali bi el hareketiyle özrünü dilersin erkek gibi delikanlı gibi,ama bazılarıda yanunda ailen varmış yokmuş azına geleni sayıyo napacan alttan alsan bi türlü almasan bi türlü çekecen camlara zift gibi filmi kesecek dünyayla ilişkini bakacan keyfine,aynı topraklarda yaşıyoruz hepimiz hani kardeştik...

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

Alıntı peter_tagtgren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karşındakine birşey olsa, bir hastalığı varsa ölse-kalsa?

Üstadım, sevdiklerinden ayrılmaya değer mi?
    çok doğru söylediniz. hiç gereği yok ani çıkışlara. bence kontrolsüz güç, güç değildir...

Uğur Salih AKIN
    usa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 8

sakin olmak lazım ama artık insanların hiçbir şeye sabrı kalmamıs ben 6 yıldır pazarlama işiyle ugrasyrm ve hala verilen tekilere anlam veremyrm brzdaha sakın olmakta fayda var birde trafikte olunca daha da anlayıslı olmalıyız en azından biz başlayalım gerisi gelir

Gökhan ÇINAR
    peter_tagtgren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 60

Alıntı F500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikde uyarı yok direk küfürleşme ve arkasında itiş kakış ve kavga gelio tabi arkasından,araya birileri girmeye çalışıncada dahada alevlenio herşey,bi hata yapılabilir insanlık hali bi el hareketiyle özrünü dilersin erkek gibi delikanlı gibi,ama bazılarıda yanunda ailen varmış yokmuş azına geleni sayıyo napacan alttan alsan bi türlü almasan bi türlü çekecen camlara zift gibi filmi kesecek dünyayla ilişkini bakacan keyfine,aynı topraklarda yaşıyoruz hepimiz hani kardeştik...

Film cam yasak olmasa kesinlikle ilk yapacağım iş ...

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geçen hafta erenköyde sağa dönerken yaya ya yeşil yandığını ve karşıya bir amcanın geçtiğini görüp durdum arkamda bir scirocco kornaya asıldı neyse devam ettik hala kornaya basıyor .ektim sağa durdum geldi yanıma ne var dedim.
    Niye duruyorsun sana çarpacaktım diye fırça atıyor
    dedim 1.si yayaya yeşil yanıyor 2.si g.tümün dibinde ne arıyorsun. Yürü git işine dedim küfür ede ede gitti.
    ona göre yayaya yol verdim için suçluymuşum.
    çok sinirlendim ama neyse allahın bulsun dedim uğraşmadım.

kunt ozveren
    Fiat 500X Multiair Turbo Mr.Freeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 277

Geçen hafta yeşilköy acıbadem hastanesinin orada bir tane çiçekçiyi elimden zor aldılar.
    Citroen C3 1.4 VTİ BMP

drive italian , kiss french

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı mr.ze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen hafta yeşilköy acıbadem hastanesinin orada bir tane çiçekçiyi elimden zor aldılar.
    abicim sakin ol sonra kamyon çarptı derler

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta erenköyde sağa dönerken yaya ya yeşil yandığını ve karşıya bir amcanın geçtiğini görüp durdum arkamda bir scirocco kornaya asıldı neyse devam ettik hala kornaya basıyor .ektim sağa durdum geldi yanıma ne var dedim.
    dedim 1.si yayaya yeşil yanıyor 2.si g.tümün dibinde ne arıyorsun. Yürü git işine dedim küfür ede ede gitti.
    En güzelini yapmışsın hocam. Bu cıvıklar yiyeceği dayağı nasıl olsa yer, yeter ki bize bulaşıpta başımıza iş açmasınlar
    Böyleleri için elini kaldırdığına değmez yemin ediyorum. Oksijen israfı adamlar.

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biribirimize saygımız yok. İyi yapmışsınız en güzelini.

Sent my iPad using

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234