konyaaltı olayı nedir?
Kesin okumuştur.Zaten azıcık delikanlı olsa cıkar ozur diler.Özelden vs gibi...
Öte yandan;
Bende silah var.İnsaat sektorunde olup araziye vs cıkıyoruz.Ben haritacıyım.
DEvlet imkan vermiş alabilirsiniz diye.
Zamanında aldım.Tasıma ve bulundurma ruhsatını alana kadar 1.5 ay ugrastım.
Hastane heyetleri vs..
3 senedir evde kasada duruyor.Arada cıkarır temzilerim.
Bir kere ttiğine basmadım.Hiç atış yapmadım...Mermileri bile evin bir baska kosesinde duruyor.Sırf guvenlik amaçlı.
konyaaltı olayı nedir?
2 ay once benzer bi olay benımde basıma geldi mekandan cıktık arabayı arkadas kullanıyordu bizim arkadas arabayı garajın onune çekmış benım haberım bıle yok ön camda benım numara yazıo neyse sbahın 7 sinde bi hıyar acayıp acayıp konusuyo gel cek arabanı urdan dıye bagarark konusyor yınede alttan alıp adama kusura bakma dicektımm maalesef adam bana pe....k deyınce fılm koptu tabiçevredki esnaflar olmasa bıraz zor kurtulurdu elimden
![]()
Arkadaşlar,
Dikkat ediyorum da... Hala kavga ve gürültüye özenerek cevap verenler var.
Beyzbol sopaları,levyeler,silahlar... Hoş değil., yapmayın.
türkiyede insanların çoğunluğu kusura bakmayın medeniyetten nasibini alamamış kendini geliştirememiş kültürsüz kişilerdir. artık kendimi değilde 6 aylık oğlumu düşünüyorum gelecekte neler yaşayacak diye.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Arkadaşlar racing motorumda var ve ölüme yakın olmak bana adrenalin veriyor herşeyi resetliyorum bir anda,trafikde motorla fazla agrasif olmuyorum ama arabayla tam tersi,yıllardır bi sürüde bela açtım başıma 3 kişi 5 kişi farketmez,spor olarakda dövüşüyrm zaten ama öfkeyle kalkan hep zararla oturuyor,çok riskli herşey,hatalısaydam geri vitese takıyorum artık yapacak bişey yok
bugün tavukçuyolunda iki araba...yol kavgası yine.birinin ağzı burnu dağıldı,birinin arabası(sıfır doblo)şöför kapısı tekmeden mahvoldu.polis de iki araba arkalarında o bile ayıramadı.birbirini yediler.şimdi ne düşünüyolardır acaba.olay buralara kadar geliyosa bir sebebi oluyor mutlaka.küfür,taciz vs..ama sabır acıdır,meyvesi tatlıdır.hepimizin çoluk çocuğu var.bana yada karşımdakine birşey olursa ne olacak diye sık sık düşünmek gerek.
Trafikde uyarı yok direk küfürleşme ve arkasında itiş kakış ve kavga gelio tabi arkasından,araya birileri girmeye çalışıncada dahada alevlenio herşey,bi hata yapılabilir insanlık hali bi el hareketiyle özrünü dilersin erkek gibi delikanlı gibi,ama bazılarıda yanunda ailen varmış yokmuş azına geleni sayıyo napacan alttan alsan bi türlü almasan bi türlü çekecen camlara zift gibi filmi kesecek dünyayla ilişkini bakacan keyfine,aynı topraklarda yaşıyoruz hepimiz hani kardeştik...
sakin olmak lazım ama artık insanların hiçbir şeye sabrı kalmamıs ben 6 yıldır pazarlama işiyle ugrasyrm ve hala verilen tekilere anlam veremyrm brzdaha sakın olmakta fayda var birde trafikte olunca daha da anlayıslı olmalıyız en azından biz başlayalım gerisi gelir![]()
Geçen hafta erenköyde sağa dönerken yaya ya yeşil yandığını ve karşıya bir amcanın geçtiğini görüp durdum arkamda bir scirocco kornaya asıldı neyse devam ettik hala kornaya basıyor .ektim sağa durdum geldi yanıma ne var dedim.
Niye duruyorsun sana çarpacaktım diye fırça atıyor
dedim 1.si yayaya yeşil yanıyor 2.si g.tümün dibinde ne arıyorsun. Yürü git işine dedim küfür ede ede gitti.
ona göre yayaya yol verdim için suçluymuşum.
çok sinirlendim ama neyse allahın bulsun dedim uğraşmadım.
Geçen hafta yeşilköy acıbadem hastanesinin orada bir tane çiçekçiyi elimden zor aldılar.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri