Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: OPET Şikayetleri

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Benim aracın çekişide anormal derecede düştü anlamadım neden müslüme gittim oda aynı şeyi söyledi yakıtı totalden al diye bundan böle bende opet i bırakıyorum arac hem süper duman atıyor hemde çekişi düşük opet bence bozdu kaliteyi ....

onur kaya
    kara kız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 DY 2468
    Edilen teşekkür: 303

o olayı o sekilde kıyaslayamassın.ben opetten alıyorum baska marka koyduğumda aracım çekişten düşüyo.ve motor titreşimi artıyor.bence benzinli aracı olanlar opetin 97 oktanını kullansınlar düzenli kullanımdan sonra parmagınız ekzoza sokun ve elinize gelen kurumun ne kadar az olduğunu görün.opet diyorum arkadşlar

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

ben dizel için söylüyorum babamın dobloso var duman atmayan araç onunkide sapıtmaya başladı ikimizde aynı yerden alıyoruz birde istasyonun girişine levha asmışlar bu istasyon denetimden tam notla geçmiştir diye neyin denetimini yaptılarsa artık

mehmet savasçı
    Kendi isteğiyle üyeliği silinmiştir. memat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06 BK 7478
    Edilen teşekkür: 275

abi opete şikayet et bayiyi

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben dizel için söylüyorum babamın dobloso var duman atmayan araç onunkide sapıtmaya başladı ikimizde aynı yerden alıyoruz birde istasyonun girişine levha asmışlar bu istasyon denetimden tam notla geçmiştir diye neyin denetimini yaptılarsa artık
    Mehmet geçmiş olsun.Benim araçta soğukken rolantide düzensizlik oluyor.Bu da mazottan kaynaklanıyor büyük bir ihtimal...

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

Aslında en doğrusu oda işte ne bileyim içim rahat etmez . ama dur bakalım bir yüz yüze görüşeceğim...

BÜLENT AKDERELİ
    KAANİTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34JA1045
    Edilen teşekkür: 5

arkadaşlar şikayet işe yaramıyor ben şikayette bulundum.kontrol ettik her şey normal diye cevap geldi .iyi güzelde arac böyle demiyor şimdi EGR valfi değisiyor buna diyeceksiniz dedim bir cevap veremediler

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

bende shellden alıyorum benzınlı benımkı.opet kunduda daha pahalı sanki))cok garip

Özlem ÖNEN
    Selçuk Üniversitesi Unique_GOTH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 211

opette genelde bi sorun çıkmıyo diyolar ama benim konuştuklarım benzinli aracı olanlar dizel aracı olanlar devamlı shell veya total den aldıklarını ve bi sorun çıkmadığını söylüyolar gerçi hangisi yalan hangisi gerçek bilemem ama siz en iyisi bi yetkililere başvurun

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

valla aslında biraz babam yıllarca (devletteyken) po da sivil savunma uzmanı olarak çalışıp benzini ordan aldıımız içindir belki ama dizelde hep po euro dizeli tavsiye ederim benzinli içinse po 97 daa sorun yaşayan bana ras gelmedi...

ama opetten sürekli benzin alan arkadaşlarımdan en son 5 oldu yakıt kaynaklı problemler oluşuyo...

ufuk bozkaplan
    ufukbzk84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 .. 2326
    Edilen teşekkür: 102

evet opetten şikayet eden arkadaşlar her geçen gün artıyo nasıl reno araba aldığınızda totali tavsiye ediyolarsa fiat alıncada opeti bunların hepsi rant işi hepsi pazarlama politikası... mesela hep sölediğim bişi opetin yakıtına güvence vermesi çok büyük saçmalık zaten opet temiz yakıt vermekle yükümlü ve diğer markalarda hepsi öle ne yani diğer markalar vermiyo diye böle bi güvence kirli yaklıtmı kullanıyolar ayrıca böyle bi sorun olduğunda başvurulur tüketici haklarına konu çözüme ulaşır...
    2007 Grande Punto Dynamic 1.3 75 hp Titanyum Gri ...

mustafa vural
    M.Tolga multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 cjs
    Edilen teşekkür: 96

Total en iyisi bence de. İlkgünden beri denemelerim dışında total kullandım. Tüm denemelerimde de total in performans ve düşük tüketim olarak en iyisii olduğunu gördüm. 1-total 2-BP(total yakın kalitede bence).. belki Shell, PO ise mecbur kalmadıkça hayır

mustafa vural
    M.Tolga multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35 cjs
    Edilen teşekkür: 96

Total en iyisi bence de. İlkgünden beri denemelerim dışında total kullandım. Tüm denemelerimde de total in performans ve düşük tüketim olarak en iyisii olduğunu gördüm. 1-total 2-BP(total yakın kalitede bence).. belki Shell, PO ise mecbur kalmadıkça hayır.
    Sanırım sitede en yüksek km(63.800km) de olan araç benimki, inanın daha dizeldeki kara dumanı görmedim aracımda...

ali kemal metin
    dejavu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 BD 2134
    Edilen teşekkür: 282

markadan daha ziyade alınan yerin de dikkate alınması lazım... tamam x markayı kullanıyorsunuz ama kullandığınız markanın istasyonu nasıl oda önemli.. ben ilk kilometrelerimde shell kullandım.. performans iyi ama motorun dengesiz çalıştığını ve biraz dumanlı çalıştığını görmüştüm.. sonra opet den (reklam olcak ama ankara sıhhıye aybaba dan alırım hep) almaya başladım.. motorun daha sezsiz dengeli ve daha dumansız çalıştığını gördüm.. bu güne kadarda aynı istasyonun yakıtı ile en az 15 bin km yol yapmışımdır.. hep kararlı km ler yaptım.. dengesiz bir olayla hissetmedim.. dediğim gibi hangi markadan ziyade hangi istasyonda onemli..

bu arada çogunluk total diye tutturuyor valla bir denesem mi diyorum.. eee insanın bir düşünesi geliyor.. bülent a. arkadaşımız bile total diyorsa vardır bişey diye düşünüyorum.
    GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi

Ertan Kara
    heartfever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

totalı ben de denemeyi düşünüyorum ama fransız malı diye bir tepkim var bir türlü ısınamadım firmaya.

Mehmet Özcan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS

aynen deponun bitmesini bekliyorum full liyecem totalden bu kadar meraklanıpta total kullanırsak psikolojik olarak ta olsa çok büyük fark olacağına inanıyorum

Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 313

arkadaşlar yaptığım aklaryakıt istasyonlarındaki araştırmalar netıcesınde (opet, sheel, po vs ... ) arkadaşlarım normal dizel kulanımında çıkan sonuçların doğal olduğu söylendı.
    (eurodızel, trojet, fullforce vs... ) gibi özel katkılı dizellerde sorun yaşanmayacağını iddaa ediliyor.

BÜLENT AKDERELİ
    KAANİTO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34JA1045
    Edilen teşekkür: 5

Vallahi Vedat Gp Yi Aldiğim Günden Beri Opetin Ultradiesel Mi Ne Onu Kullandim Sonuç.... Egr Değişti Yani Yine Değişen Bir şey Olmuyor Devlet Denetimi Arttirmadikça Bizler Kaçak Yakittan çok çekeceğiz.%3-4karla O Istasyonun Masrafi çikmaz Ya Pompada Oynanacak Yada Yakitta

ANTİK FORM
    antikform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

Arkadaşlar opetten biz de şikayetçiyiz.Opetten aldığımız mazot daki kükürk oranının fazla olması nedeniyle enjeksiyon memeleri zarar görmüş.Araca 16.000 tl lik masraf çıkardılar.Şikayette bulunduk mazottan örnek aldılar herşey normal çıkmış.Nasıl bir iş anlamadık.

Artık opet kullanmıyoruz.Shell den alıyoruz.

Opet müşteri hizmetleri de ilgisiz zaten.Şikayette bulunuyorum.Sonucu bekliyoruz bir hafta sonra arıyorum herhangi bir şikayetiniz bulunmuyor diyorlar.

Bu kadar ilgisizler yani.

OPETTEN UZAK DURUN.BİR ARAYA GELİP BİRŞEYLER YAPALIM ARKADAŞLAR DAHA FAZLA KİŞİNİN CANI YANMASIN.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mehmet Ali Aslan
    Porque - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 72

2006 model kangoo aracımı iki hafta önce sattım. Aldığım günden itibaren hep Opetten eurodizel yakıt aldım ve hiçbir sorunum olmadı. Şubeden şubeye de farkedebiliyor bazen beyler...

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon