Ankara'da an itibariyle -4 ü görmüş bulunmaktayız. Dolayısıyla işe her gün aracıyla gidip gelenler için, sabahları araç camından buz kazıma şenlikleri başlamıştır![]()
Ankara'da an itibariyle -4 ü görmüş bulunmaktayız. Dolayısıyla işe her gün aracıyla gidip gelenler için, sabahları araç camından buz kazıma şenlikleri başlamıştır![]()
evo evo..
Bende aracımla gidip geliyorum eger dolmus veya otobüsle metroyla gidecek olsam 2 vasıta gidis 2 vasıta dönüs artı hergün o vasıtalara binmek icin 20 dakika sabah yürümek 20 dakikada aksam baya bir sürüyor 8-9 TL vermem gerekir toplu tasıtta aracımla ise 5 tl belki ..mantıklı olan arac gibi gözüküyor ama yinede hiç bitmeyen masraflarını hesaba katarsak karlı olan nedir orası muamma
![]()
Öğretmenim. Okul-ev arası yaklaşık 7 km. Hergün sabah gidiyorum. Öğlende yemek yemek için eve gelip, dönüyorum. Okul çıkışı da tekrar eve geliyorum. Çoğu zaman bir kez daha alışveriş için filan çarşıya gitmem gerekiyor. Aracımı günlük kullanımım 35-40 km arasında oluyor. Açıkçası yol güzergahında dolmuş çalışsa da ben hiç dolmuşa binmeyi düşünmedim. Kullanmayacağım arabayı neden satın alayım ki?
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Gidiş 25 dönüş 25 olarak mecbur hergün 50 km yol yapıyorum ve aracımla gidiyorum. Allahtan 2 ilçe arası gidiyorum o yüzden 20 dk anca sürüyor tek yön.![]()
Anketimizi bi canlandıralım![]()
evo evo..
Sürekli aracımla gidiyorumHatta bunun için aldım aracı
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Oy kullanamadım sürekli yürüyerek gidiyorum başka alternatifim yok.Evimle işim arası 50 adım![]()
Evvelden Bade-i Aşk İle Mestiz
Ayedaş da tekniker im evim küçükyalı işim ise kadıköy de metro ile 15 dakikada işime varıyorum aracımla gitsem sanırım enaz 45 dk - 1 saat civarı sürer o yüzden metro kullanıyorum işim gereği sorumluluk bölgem olan bağdat caddesine direk şebekeye gitmeden bölgeye geçtiğim zamanlar aracımı kullanıyorum gidiş geliş toplam 15 km civarı oluyor.
minibüs parası yaktığım mazotun 1,5 katı sabah 30 dk geç çıkmak paha biçilemez...
Her gün 46 km yol yapıyorum. Pendikten dudullu ya. Ayda 1000 km yol kat ediyorum. Günlük yakıtım 11-12 tl civarıydı en son hesapladığımda. Minibüs otobüs toplam 6 vesayit oluyor ki oda 10 liraya yakın para ediyor. ☺
GP Dynamic MJeT
2008
İşe git gel 40 Km. Her gün 1 saat 15 dk bazen 2 saat sadece tek yön için zaman kaybediyordum. Git gel minimum 3.5 saatim işe git gel ile geçiyordu.
3 senedir aracım var. İşe gidiş gelişlerimde hiç trafik olmuyor. Git gel yolu 40 dk indirdim.Sırf bu yüzden araç alanlardanım.
Eski evimizde (şehir dışında idi nerdeyse) git gel 70 km'lik bir mesafeyi her gün arabamla alıyordum. Çünkü arabayla 30 dakikada aldığım yolu toplu taşıma ile 90 dakikada alıyordum. O yüzden mecburen arabayla gidiyordum. Gittiğim yol da çoğunlukla otoban idi. Trafiğe girmemek için sabahın köründe gidiyordum tabii ama iş çıkışı trafikten kaçamıyordum otobana girene kadar.
Şimdi şehir merkezine geri döndük. Otobüs + vapur kullanıyorum. Burada da toplu taşıma çok rahat, kurtuldum trafik çilesinden. 10 dakika otobüs + 15 dakika vapur, saat gibi hiç sekmiyor.
Araba da kapalı otoparkta uyuyor![]()
İŞe yürüyüş mesafem 15 Dk ama spor olsun diye arabayla gidiyorum..![]()
Evim Ümraniye Çakmakta. arabayla söğütlüçeşme metrobüs durağına kadar gidiyorum aracı belediyenin otoparkına bırakıp metrobüsle zeytinburnuna işe geliyorum. köprü trafiğine arada bir c.tesileri giriyorum o zaman gidiş dönüş 90 km yi geçiyor.
See you in the future, if there is one...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri