o paraya alabileceğin en iyi dizel araba bence...City işi ise şans biraz... 2008 sonrasında daha az görülüyor...
Arkadaşlar elimde 2000 model 1.4 palio vardı sattım.şimdi niyetim grande 2007-2008 arası bir grande punto almak.yanlız city arızası yüzünden az da olsa korkuyorum.ama bu arabanın kasası ve içi ferahlığı çok güzel..dizel bir punto alıcam bunun için sizden bilgi almak istedim.
1.dizellerde motor sesi nasıl puntolarda çokmu sesli çalısıyolar ve içeri ses alıyormu.
2.arabada konfor nasıl acaba sürekli sorun yaşatıyormu şuna göre söylim ben arabama bakarım üzmeden kulanırım ve bakımlarınıda gerektiğince yaprıran biriyimdir.ama malum fiat marka altındaki araçlara pek sağlam gözyle bakılmıyor.aslında sağlam arabalar ama halk dilince bu böyle malasef.palioyu 6 sene kullandım ufak tefek arızalar dışında önemli bir arıza ile karşılaşmadım.
3.bütcem 23-24 tl arası sizce bu arabayı alsam beni memnun edermi palioya göre tabiki çok fark var arasında ama düzgün karar vermek istiyorum 3 sene binicem bu arabaya.siz değerli forum üyelerinin verdiği bilgilere göre sonuca gidicem.herkese iyi forumlar kazasız belasız sürüşler...
o paraya alabileceğin en iyi dizel araba bence...City işi ise şans biraz... 2008 sonrasında daha az görülüyor...
Keyif BMW'Dir...
benzınlı al temiz dizel bulmak zor
dizel alacaksanız işiniz cok zor temiz bulmak mesele
Active de biraz sorun yaşarsınız,Çekiş ve konfor olarak..Sesli çalışması,standart dizel çalışması gibi,Normal yani.Dinamic modelini almanızı tavsiye ederim..City olayıda gerçekten biraz şans işi..Aldıgınız araç belkide sorunu giderilmiş olur..Bazı arkadaşlar bu sorunu ücretsiz halletiler,ama büyük bir kısım malesef bunu başaramamış..
2008 model 1.3 mjet ctive 90hp 6 ileri 33.000km arac aldım fiyatı 24.ooo rahatlıkla alırsınız.
sağolun arkadaşlar bakıyorum km az olan bir araç tercihim olacak active modelini almıyacam zaten dynamic modelini alıcam hayırlısı olur inşallah...
dösemelerde farkli ayrica park sensörü oluo dynamiclerde.zannedersem active lerde kapi kollari ve aynalar siyah oluyo,el tutamaclari olmuo activede ön panelde isiklandirma sistemi farkli oluo arac içi isikta bunlar ayrica en bos donanimli dynamic..Mesala bnm aracta hifi ses sistemi,orjinal alasimli jant,elektrikli bel destegi,kol dayama,bagajda priz var,marspiyel,spoiler var fabrika cikisi olarak..
Sent my iPhone using
Aracımda olanları sayayım sana, el tutamaçları, iç aydınlatma, bagaj aydınlatma, direksiyon ışıkları, asr-esp-abs- hill holder. Bu yazdıklarımdan bazıları activelerde yok. Saydığın birçok özellik isteğe bağlı olarak yaptırıyorsun. Hi-fi vb. sen dynamic olarak alırken, bunları extra olarak istiyorsun. Ki bunları istersen active aracınada yaptırırsın. Hi-fi vb. Çelik jant, gövde rengi yan ayna vb. şeyleri zaten yaptırmak istiyosan dynamic alırsın. Dynamc olarak sana standradında dijital klima, celik jant, sis farı, gövde rengi aynalar, kapı kolları. Extra istersen geliyor diğer özellikler.
Yani benim diğer mesajımda demek istediğim asr-hsa el tutamaçları vb olduğu için dedim. Yoksa dynamicleri kötülemek gibi bir amacım yok. Bende isterdim aracımın dynamic olmasını. Bende bu var diye dynamicleri kötülemek gibi bir amacım yok yani![]()
Konu Ziyaretçi033 tarafından (11/10/2012 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
sende beni yanlış bnde sana niye dynamic kötülüyosun veya niye dynamic almadın gibi söz söylemedim.Arkads sordugu için bnde arasındaki bildiğim farkları saydım sadece.
arkadaşlar dynamic modelini alıcam zaten active modelinde teyp skıntısı var mp3 dahi dinleyemiyosun bu kötü dijital kilima olmaması vs.benim bütcem zaten en fazla 23-24 arası bu paraya dynamic alabilirim diye düşünüyorum.active modelier zaten 20-21 arası gibi bişi ama dynamic birazda donanımlı.hayırlısı neyse o olsun...
arkadaşlar şimdi paranın durumuna göre active yada dynamic modelini alıcam.şimdi söyle birşey dğşünüyorum active modelini alsam teyp olayı morelimi bozuyor activele dynamic arasında fiyat farkı var 2 bin tl kadar..active modelini alsak servisinden orjinal teyp dynamiclerde olan teyp bulabilirmiyiz bu parça hala üretiliyodur diye tahmin ediyorum.21- le 23 arası bitcem var 21 de olabilir 23de işde skıntı orada kararsız kaldım.
birde şunu ekliycem dizel düşünüyorum alıcam arabayı,ama çok yol yapan biri değilim senede en fazla palio ile benzlidi palio 15bin km filan yapıyodum.kendimide biliyorum dizel olursa daha çok gezmek istiycem o yüzden benzin ve dizel arasında kararsızım benzinli alırsam tüp taktırmam.benzinli modelinde ise starjet dynamic modelini düşünüyorum.1.4 fire motorun palio 1.4 modelinden farklı bir motor oldğunu düşünmüyorum hantal kalabilir o yüzden böyle düşünüyorum ne yapsam bilmiyorum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri