Arkadaşlar elimde 2000 model 1.4 palio vardı sattım.şimdi niyetim grande 2007-2008 arası bir grande punto almak.yanlız city arızası yüzünden az da olsa korkuyorum.ama bu arabanın kasası ve içi ferahlığı çok güzel..dizel bir punto alıcam bunun için sizden bilgi almak istedim.

1.dizellerde motor sesi nasıl puntolarda çokmu sesli çalısıyolar ve içeri ses alıyormu.
2.arabada konfor nasıl acaba sürekli sorun yaşatıyormu şuna göre söylim ben arabama bakarım üzmeden kulanırım ve bakımlarınıda gerektiğince yaprıran biriyimdir.ama malum fiat marka altındaki araçlara pek sağlam gözyle bakılmıyor.aslında sağlam arabalar ama halk dilince bu böyle malasef.palioyu 6 sene kullandım ufak tefek arızalar dışında önemli bir arıza ile karşılaşmadım.
3.bütcem 23-24 tl arası sizce bu arabayı alsam beni memnun edermi palioya göre tabiki çok fark var arasında ama düzgün karar vermek istiyorum 3 sene binicem bu arabaya.siz değerli forum üyelerinin verdiği bilgilere göre sonuca gidicem.herkese iyi forumlar kazasız belasız sürüşler...