Fiat bu kafayla giderse yapar mı yapar... Elin adamı duruşunu standartlaştırdı... En baz donanımlı aracına standart çift hava yastığı +ABS+ Manuel klima.... Ama bunlar dahi Fiat markasında opsiyonel özellikler... Şimdi bazı arkadaşlar yine bozulacaklar ama tutamacı olmayanlar nasıl oluyorda diğer markanın aracı ile kendi araçlarını kıyaslıyorlar bilmiyorum...
sonuna kadar haklısın hocam....tofaş'ın kuş serisinin daha şekilli daha modern hallerine biniyoruz işte...mantık aynı mantık...bu kadar eleştiriyorsun neden biniyorsun diyenlere (kredi bitince markaya veda edeceğim) diyorum...bu kadar teknoloji çağında bilgi çağında insanlar da artık uyanmalı...diğer markalara bakıp eleştiriyi o şekilde yapmalı.(sanki bmv mercedes arabalarımız) ...bu markayı çok öven arkadaşlar var tabi...ama bunlar benim fikirlerim...bu marka beni bir kez kandırdı..bu benim suçum değil..2. kez kandırırsa benim suçum..
Hocam ben burda bunları dediğimde çok tepki görüyorum... Ama artık binlerce milyar para ödenen araçlarda kıytırık malzemelerin standart sunulması lazım... Bindiğiniz markanın motorunun sizi üzeceğini sanmam... Ancak diğer hususlar için bir şey diyemem... Son olarak babamda siena 1.6 HL vardı... Motor canavar gibiydi ama yol lastik sesi aynen içerde![]()
Geçenlerde de firmanın birisinin Lineasına bindim değişen bir şey olmamış... Motora basıyorsun gitmiyor belli bir devirde vites istiyor ve bağırıyor... Bağırma ZINKlama sesi de aynen içerde
![]()
İnsan düzgün bir yalıtım yapar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri