Polisin bişey yapmadığını bende gördüm, istanbulda köprüye doğru giderken bi araç makas attı kılpayı kurtardı, arayıp ihbar ettik marka model plaka ve renkte bildirdik. Köprü çıkışında polisin önünden o önde biz arkada geçip gittik.
Polisin bişey yapmadığını bende gördüm, istanbulda köprüye doğru giderken bi araç makas attı kılpayı kurtardı, arayıp ihbar ettik marka model plaka ve renkte bildirdik. Köprü çıkışında polisin önünden o önde biz arkada geçip gittik.
Konu ibrahim06 tarafından (17/09/2012 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: alıntı yapmak istemiştim. yanlışlık oldu
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Burası Türkiye arkadaşlar:
Adamın biri yedikulenin ana caddesinde gidiş geliş yolda aniden sinyal vs yok sola dönmeye kalkıyor. Beni görünce de karşıdan ani fren yapıyor. Onun arkasındaki minibüs neredeyse geçiriyordu ona acı frenle durabildi.
Bu adam bi de bana el kol hareketi yapıyor sanki ben suçluymuşum gibi. Malesef trafik kurallarını bildiğimiz yok. Ben önceden onun dönüş yapıcağını nasıl kestirebilirim sinyal vermesse... Kısaca memlekette herkes kendi yanlışını da doğru sanıyor ya da öyle işine geliyor. Ne kadar dikkatli olursanız olun böyle krolarla karşılaşmamak imkansız![]()
İbrahim bey süpersin ya..En sonunda aldrıcan bizede o kameradan..Nasıl memnunmusunuz hala..?
Olaya gelirsek,Ben kavga ve tartışmadan karlı çıkanı görmedim..Ne olursa olsun tartışmanın faydası yok..sabırlı olmanın çok büyük erdem oldugunu Dinimiz zaten söylüyor..Zor olanı başarmak lazım..Tartışma ve kavga en basiti..
Konu fotobelit tarafından (17/09/2012 Saat 12:21 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri