ABK Nickli Üyeden Alıntı
Defalarca böyle insanlarla karşılaştım hiçbir zamanda kavgaya girmedim,
Antalyadan Ankaraya döndüm çok sakin bir şekilde, neyse Eskişehir yolunda ilerlerken siyah bir focus gerçekten beni öldürüyordu. Kaldırıma yapıştım, belasını başkasından bulsun dedim bu sefer önüme geçip fren yapmaya başladı. Sabır taşı değiliz şartel attı yapıştım bunun peşine (dikkatinizi çekerim sürücü bayan), neyse bu baktı peşindeyim ara yollara girdi 140-150 gidiyor (kırmızı ışık-kavşak vsde) yavaşlamıyor bile korkudan.
Neyse dedim polis halletsin, gittim plakayı olay yeri saatini söyledim, aldığım cevap;
"O anda olayı bir polis ekibi görmesi yada peşine polis ekibi takmanız gerekiyordu."
Alo Trafik 154'ü arayıp bildirdiğimi ancak sadece biz ilgileniyoruz cevabını aldığımı söyledim.
"İşini kendin görecektin o zaman kardeş, şimdi ona gitsek o beni sıkıştırdı diyecek" dendi.
Yani kadını yakalayıp kendim ne şekilde uyarıyosam(siz tahmin edin) uyaracakmışım.
Direk herşeyi iptal edip çıktım karakoldan.
Ve ben o gün bugündür ne kimseye dalaşırım ne şikayet ederim.
Peşimden takip edeni en yakın polis merkezinin önüne kadar götürürüm, bugüne kadar hiç kimse gelemedi.
Bu ülkede böyle işliyor kurallar, orman kanunları var trafikte.
Bilgi: Aracında kurusıkı silah taşıyan bir arkadaşım bir gün karşısına gerçek silahlı biri çıktığını, polis gelene kadar ecel terleri döktüğünü anlatmıştı. Ve o günden sonra aracında hiçbir sopa vs taşımadığını söyledi.
Yer imleri