Sayfa 3/3 İlkİlk 123
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Önerileriniz Gerekli GP Multijet Dynamic Alacağım

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Yorumların bazıları duygusallığa bağlamış malesef ..Arkadaşalar bu araçların hız ve güç değerleri belli..Firmalarda buna göre 75-90-95-100-1.3,1.4,1.5 6 ileri 7 geri gibi ölçüler vermişler..Tamam araçlarınızı seviyor ve koruyorsunuz ama aramızda bu konu hakkında bilgisi olmayan arakdaşlarımız olabilir..Bunlara kötü örnek oluyorsunuz..Lütfen yorumları ispatlanmış verilere göre yapalım..Yok ben onu solladım yokuşta toz yutturdum,gibi ölçü alınamaycak verileri örnek göstermeyelim..

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı alperd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1. vites zaten çok kısadır dizeller yüksek devir çevirmediği için çabucak 2. vitese atarsın bu sırada biraz ağır gibi gelebilir ama 2. vitese uyuşuk diyemezsin 2. ve 3. vites koltuğa yapıştırır, 4. ve 5. vites ara hızlanmaları da çok seridir.

haftasonu İzmir-Marmaris yaptım o dağlı virajlı, araçların 60-70'le bayılıp kaldığı yolları 90-100'le geçtim (180 derecelik virajlar var oralar hariç hız kesmedim) çekiş iyi olduğu için virajlara da hızlı girip gaza dokununca hemen toparlıyor. (Araçta Racechip Box var)

Fanatik asla değilim abi hakkı neyse o. Opel Meriva OPC'den geçiş yaptım yarın da kalkar bravo alırım, golf alırım, leon alırım, astra alırım hiç belli olmaz

ayrıca 1500 devirde bu dediklerimin hiçbirini yapamazsın araç 2000-3000 devir arası yürüyor. yakıt sorarsan 5 lt ortalama tüketim ile geldim yer yer bastım yer yer 100-110 ile gittim...
    Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumların bazıları duygusallığa bağlamış malesef ..Arkadaşalar bu araçların hız ve güç değerleri belli..Firmalarda buna göre 75-90-95-100-1.3,1.4,1.5 6 ileri 7 geri gibi ölçüler vermişler..Tamam araçlarınızı seviyor ve koruyorsunuz ama aramızda bu konu hakkında bilgisi olmayan arakdaşlarımız olabilir..Bunlara kötü örnek oluyorsunuz..Lütfen yorumları ispatlanmış verilere göre yapalım..Yok ben onu solladım yokuşta toz yutturdum,gibi ölçü alınamaycak verileri örnek göstermeyelim..

ne fanatiğim ne de duygusal siz bu araçları fazla küçümsüyorsunuz bence.
    düz 75'lik kullanmadım bilemem ama chipli Puntolar 240-250 nm tork değerlerine ulaşıyor 1100-1150 kg araçlar siz hesap edin diğer araçlarla karşılaştırın bakalım.

verilerim de gayet bilimsel: Marmaris çıkışındaki yokuşları gidenler bilir 180 derece dönüşler vardır vitesi 2'ye kadar mecburen düşersin sonra yol düzleşince araç uygun devir ve viteste o yokuşta o sıcakta 30-40 km hızlardan kısa sürede 90-100 km'lere çıkıyor ve gerçekten yokuşta birçok araca toz yutturuyorsa bu da bir ÖLÇÜDÜR.

son hız olarak ve 0-100 hızlanma olarak zaten bir şey demedim ve aracın chipli olduğunu belirttim kimseye kötü örnek olduğumu sanmıyorum.

çekmiyor gitmiyor hantal diyenler DEVİR bilmiyordur veya araçlarında sıkıntı vardır veya beklentileri uçuktur...
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

3. Bu mesaj için teşekkür edenler:

burak yolcu
    yolcu2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 10

Önceki aracım 1.4 tdci fiesta titanyum x 2009 idi. Puntoya gitmiyor diyenler 40.000 tl lik fiestaya binince ne derler bilemiyorum, kağıt üzerinde 68 bg ama pratikte en fazla 58 bg gelir bence, ayrıca içerideki traktör seside cabası.

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı yolcu2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önceki aracım 1.4 tdci fiesta titanyum x 2009 idi. Puntoya gitmiyor diyenler 40.000 tl lik fiestaya binince ne derler bilemiyorum, kağıt üzerinde 68 bg ama pratikte en fazla 58 bg gelir bence, ayrıca içerideki traktör seside cabası.
    bence yeni kasa fiesta puntoya göre çok daha seri..

halil özçelik
    ᵀᴵᴾᴼ♥ᴳᴿᴬᴻᴰᴲ ᴾᵁᴻᵀᴼ♥ᴮᴿᴬᵂᴼ ligdevi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    16 Z 5982
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı alperd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne fanatiğim ne de duygusal siz bu araçları fazla küçümsüyorsunuz bence.
    düz 75'lik kullanmadım bilemem ama chipli Puntolar 240-250 nm tork değerlerine ulaşıyor 1100-1150 kg araçlar siz hesap edin diğer araçlarla karşılaştırın bakalım.

verilerim de gayet bilimsel: Marmaris çıkışındaki yokuşları gidenler bilir 180 derece dönüşler vardır vitesi 2'ye kadar mecburen düşersin sonra yol düzleşince araç uygun devir ve viteste o yokuşta o sıcakta 30-40 km hızlardan kısa sürede 90-100 km'lere çıkıyor ve gerçekten yokuşta birçok araca toz yutturuyorsa bu da bir ÖLÇÜDÜR.

son hız olarak ve 0-100 hızlanma olarak zaten bir şey demedim ve aracın chipli olduğunu belirttim kimseye kötü örnek olduğumu sanmıyorum.

çekmiyor gitmiyor hantal diyenler DEVİR bilmiyordur veya araçlarında sıkıntı vardır veya beklentileri uçuktur...
    + 999 katrilyon
    aynen katılıyorum ...

Alıntı fotobelit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum kimseye bişey ispatlamaya gerek yok, inanmayan inanmaz,
    Arkadaş aracını yeni almış ve ona bu aracın neler yapabildiğini anlattık,yarın öbür gün fiatın multijet motoru şöyle hantal böyle ağır gibi çevresindekilere anlatmasıyla halkımızdaki fiat ön yargısı vw hastalığı malum iyice depreşecek ...Bence sende pek küçümseme, kimseye kötü örnek olduğumuzu sanmam

Deha Deha
    geniustanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

şu an 2 gp emo arasında kararsız kalmış durumdayım.

1. araç 2006 50.000 km boyasız hasarsız
    2. araç 2009 90.000 km boyasız hasarsız

donanımlar aynı sayılır. 2009 olanda hill hollder mevcut.

sizce hangisi??

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

hocam 2006 model 50 binde bir emotion çok zor km si ile oynanmış olabilir ama gerçekse süper..hild holder esp asr benim bildiğim güvenlik paketi ile birlikte geliyor onun için tercihim hild holder olanından..

Deha Deha
    geniustanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 3

teşekkürler, başka fikir verecek olan varmı acaba?

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Alıntı geniustanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an 2 gp emo arasında kararsız kalmış durumdayım.

1. araç 2006 50.000 km boyasız hasarsız
    2. araç 2009 90.000 km boyasız hasarsız

donanımlar aynı sayılır. 2009 olanda hill hollder mevcut.

sizce hangisi??

fiyat vermemişsin ama 2009 modelde 230 km/sa yeni tip kadran varsa, armalar mavi değil de kırmızı ise daha hoş olur 2006'nın km sorgulanabilir çok düşük geldi bana da (benim araç 2009 ve 74.000 km'de örneğin)

servis kayıtları var mı, bakımları yapılmış mı ve ne zaman kaç km'de yapılmış en önemlisi bunlar bence, hem km orijinalliğini de görmüş olursun...
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

Sayfa 3/3 İlkİlk 123