Sabah 7:30 gibi beşevlerden söğütözüne gelicekken önümdeki honda jazz - ki onun önündeki adamın da ansızın sert frenine tepki olarak sert fren yaptı tabii kli bende yaptım. Hızımn 20-30km arası olmasına rağmen aracım durmaktansa kilitlenmeyi tercih etti... Benim plakalığın çerçevesi kırıldı onun dışında en ufak bir çizik bile yok. Vurduğum aracın ( honda jazz ) arka kaputta plakalığın altında bizim amblemin geldiği yerde göçük ve tamponda mercimek kadar boya kalkmaları oldu.
Aracın sahibi çok kalite ve düzgün bir insandı. Anlayışla karşıladı zaten yapacak bi şeyde yok o son anda öndekine vurmaktan yırtttı ama ben puntonun fren azizliğine uğradım. Kasko bozulmasın istedik, araç yarın servise gidecek, duruma göre bende hasarını karşılayacağım.
Sizce Honda ne kadar fiyat verir 2cm karelik göçüğü düzeltmeye ?
Gecmis olsun neyseki hwsar olusmamis fazla
Sent my iPhone 4s using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Gecmis olsun....
Geçmiş olsun dostum, çarptığın kişinin servis takıntısı yok ise bence sanayide iyi bildiğiniz bir ustaya götürün.
Serviste hem çok yüksek meblağ ödersin hemde çoğu servislerin kaporta bölümleri bildiğin rezalet..
Trafik sigortası halleder, ufak kazalarda kasko poiçenizin lafını bile etmeyin zaten..
Boşuna ödemiyoruz zorunlu trafik sigortasını, boşuna cebinizden nakit çıkmasın![]()
geçmiş olsun booom görünce dedim herhalde pert felan oldu meğer plakalık kırılmış Allah beterinden saklasın kaskoyu ellemeyin trafik sigortasından halledin
Trafik sigortasinin amaci zaten bu.doldurun belgeyi gerisine karismayin.isiniz mi yok servise gidiceksiniz pazarlik yapicaksiniz oldu olmadi derdi olacak.
Trafik sigortasini cok ufak seylerde bozmayin seneye prim cok feci artiyor
bencede trafik sigortasından yaptırın boşa para ödenio zaten trafik sigortalarına bi işe yaramış olur. geçmiş olsun bu arada.
Ben anlamadım şimdi frenler neden kitlediki abs neden devreye girmedi ?
For the Horde!
geçmiş olsun.
Trafik sigortası primi artsın artsın 100 lira artsın. Sizin yapacağınız masraf daha fazla olur. Trafik sigortasından yaptırın gitsin bence.
zaten herşekilde artıyor artacağı 50 tl gidipte uğraşmaya değermi ya yazık..
geçmiş olsun ustad ...
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
Grandeler yada activepaket içinmi geçerli bu durum ?
Benimkinde boş yolda denedim ve tak tak tak duruşu yaşadım abs ile?
For the Horde!
geçmiş olsun,bahaneyle plakalıkları iptal edin![]()
Gecmıs olsun. Bu arada fren azızlıgı derken. Puntolarda benım bılmedıgım bı fren sorunu mu var. Ben aracımı sattım ancak yol tutusu ve frenlerı ınanılmaz derecede ıyıydı bı sıkıntı yasamadım hıc.
Actıvede abs ıyı devreye gırıyor karsı tarafın kaskosu varsa mını onarımdan yaptırsın kaskoda bozulmaz boylece olmadı trafık sıgortasından yaptırın arkadasların dedıgı gıbı
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri