Hocam konuyu kirleten ben değilim bilmem farkında mısınız ayrıca idda ettiğiniz gibi GP yi kötüleyen yok...
Printable View
Hocam konuyu kirleten ben değilim bilmem farkında mısınız ayrıca idda ettiğiniz gibi GP yi kötüleyen yok...
Aynen dedigin gibi kardesim. Benim punto'm cam tek kapi oldugu icin cam fitillerinde cok ruzgar aliyor ve suspansiyonunu begenmedim. Sifir arac degil sonucta ikinci el aldigim icin zamanla sifirlamam gereken bazi parcalari mevcut ki bu 4 yasinda bir arac icin cok normaldir.
Yok dostum benim aracim active modeli dynamic arac pert cikmisti. Duzenlemeyi unuttum o kismi daha dogrusu pc'yi acma firsatim olmadigi icin duzenleyemedim.
Sent my iPhone using
Dostum yanlis anlamissin beni. Dynamic arac almak icin mersine gitmistim ve araca kesin gozu ile baktigim icin profilime o aracin bilgilerini yazmistim. Fakat mersindeki dynamic olan araba 5 parca boya 1 parca degisen ciktigi icin almadan geri dondum. Aradan 1 hafta sonra bursada yeni bir arac buldum kirmizi ve o araci aldim. Simdiki aracinda 1.5 parca boya var 86.000kmde birmotta check-up yaptirarak aldim araci. ;)
Sent my iPhone using
He şimdi anladım :=)) Eğer araç pert olsaydı durum değişirdi...
arkadaşlar sizden daha sakin ve ılımlı devam etmenizi rica ediyorum...
:) merak eden yok :)
gereksiz muhabbetlere geldi yine.
başka bir açıdan da yaklaşıyorum şimdi olaya. bunu herkes farketmiştir diye düşünüyorum. uzun yoldayken bazen bayır çıkıyormuş gibi görmemize rağmen araç çok rahattır sanki bayırdan aşağı iniyormuşuz gibi değil mi ? bazende bayır iniyormuşuz gibi görmemize rağmen araç zorlanır bayır çıkarmış gibi. yani demem o ki orası belki yanıltmıştır çünkü virajın eğimi aslında normal gelirken belki zıt kutba doğrudur. bu yüzden araç yola yapışacak diye düşünürken aslında yüklendikçe kontrolü kaybeder.
ben yolu bilmediğim için bu yorumu da eklemek istedim :)
saygılar.
Benzer keskinlikte spin atılası viraj almisligim çoktur, ben yol tutusundaki basarisini kendi sınıfında cok iyi buluyorum puntonun, en ufak bir atma yasamadim o hizlarda. Gecmis olsun ama bence sorun lastik veya o anki direksiyon tepkimeniz.
Lastikler değişti mi aceba? Son durum nedir?