Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaslar yanlis anlasilma olmasin lakin konu yasanan bir olaydan dolayi benim punto'nun süspansiyonunu begenmemis olmamdi. Fakat bazi arkadaslar hyundai i20 ile fiat GP'yi karsilastirmaya basladi. Bu karsilastirmayi yeni bir baslik altinda saygi ve tartisma kurallari cercevesinde yaparsak bu iki arac arasinda secim yapmak isteyen diger insanlarinda isine yarar. Bu sekilde yapilan yorumlar sadece bizlerin karsilikli hos muhalefetli bir tartismasi oluyor. Ayrica bu tur degerlendirme durumlarinda sunuda asmamak gerekir ki fanatizm iyi degildir. Bir onceki aracim Chevy lacettiydi 15 gun once sorsaniz o segmentte ustune arac tanimazdim. Simdi punto kullaniyorum suspansiyonu rezalaet diyorum ama eski aracima gore artilari cok fazla iyi ki almisim diyorum. Herkesin mali kendisi icin cok iyidir. Fanatizm ise takintilik asamasinda bir bagimliliktir. Kullandigimiz forumun amaci ise insanlarin hos tartismalarla diger insanlara faydali olabilmek icin kurulmus bir platformdur. Bu yuzden lutfen kirici olmayalim ve Euro NCap testlerine ve gercek kullanicilarin yorumlarina riayet edelim.

Not: Amacim kimseyi yargilamak yada kirmak degildir kesinlikle sadece bu tartismadan dolayi olusabilecek kirginliklari hatirlatmak ve siz degerli arkadaslar ile dostluklarimizi stabil tutabilmektir. Anlatmaya calistigim olayda bir kusurumuz olduysa affola.

Sent my iPhone using
Hocam kesinlikle katılıyorum söylediklerinize... Belki konu farklı yana kaydı ancak malesef önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zor oluyor... Araçların + ve - yönlerini söylemek bence erdemliliktir... Sizde süspansiyon için düşüncelerinizi belirtmişsiniz zaten...

Benim aracım bana göre en güzelidir... Çünkü o araç benimdir..