Oncelikle forum yoneticilerine bu konuyu silmedikleri için teşekkür ediyorum ;
Bu forumda şimdiye kadar yalnızca 2 konu açtım ve açtığım 2 konudada 2 farklı soru sordum ;
1. si kaliper kapaklarının eksi yönleri nelerdir ?
2. si 205/45/17R lastik basıncı tam olarak ne olmalıdır ?
1. sorum daha önceki araçlarımda bulunan jantlar 15" oldugu için kaliper kapakları ile ilgili pek bi bilgim olmadıgından oturu idi..
2. sorum daha önce 17" lastikli bi aracım olmadı o yüzden lastik basıncının tam olarak kaç psi'de olması gerektiği idi..
benim bu foruma art niyetli girip , konuların doğrularını bildiğim halde sadece muhalefet olup ortamı gerdiğimi ,
ve bunu yaparken cok keyif aldıgımı söylüyor kaan arkadaş , bu yüzdende forumda paylaşım yapmıyormuş artık ;
ben böyle davrandıgım için forum bilgi alışverişi yapamıyormuş lastik basınçlarının tartışıldıgı sohpet ortamı oluyormuş ;
şimdi gelelim benim cevabıma , öncelikle yazılarımı sabırla okudugunuz teşekkür ediyorum ;
bak kardeşim 1.4tjetin typerı hgtnin corvetle kapıştırılması bilgi alışverişi ise o bilgi küllüyen yanlış ;
eğer o konu bilgi alışverişi ise lastik konusu 100 kere daha fazla bilgi alışverişi..
ve ben o yanlışa muhalefet oluyorum diye birilerinin gözüne batmışım , evet arkadaş ben o konuya küllüyen muhalefetim..
ve bu forumda inanıyorumki benim düşündüğüm gibi düşünen ve bu konu hakkında benim söylediklerimin tersini söyleyenlere gülen kişiler mevcut;
nitekim hgt'nin corvetle kapıştırılması saçma oldugu kadar guluncte ;
Su forumda 2 adet sorumu bos sohpet konusu algılayıp hgt le corvetin kapısmasını dolu konu , bilgilendirici konu olarak algılayan bir beyin yapısı ;
hangi konunun bilgi taşıyıp hangi konunun bilgi taşımayan konu oldugunu anlayamaz..
Ben aranıza sonradan katıldım siz benden öncede burada idiniz , bu forumun abileri ve kardeşleri sizleri benden çok daha önce tanımış ve kaynaşmış...
Ama gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bu forumdaki yöneticilerede abilerede kardeşlerede teşekkür ediyorum ..
Heleki forum yöneticilerine 10 kere 100 kere teşekkür ediyorum ayrımcılık yapmadıkları ve GERCEKCI OLDUKLARI ICIN..
Yer imleri