Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Arabayı otoparka bıraktık başımıza gelenlere bak çıldırıcam!

aykut işçi
    aykutisci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 170

çok saolun abiler keşke herkez bizim gibi olsa ya varya ne olursa olsun birinin aracına ufacıkda olsa bi sürtsem yazarım numaramı bi kağıda koyarım sileceğe ya nedir bu insanlardaki art niyet sis farının kapağı çalınırmı 15 lira bişey umuyomusun onun senin aracına yariyacağını çıkmayacakmı senden o kat kat fazlasıyla hayır çalınmamıştır düşmüştür dicem de tırnaklarında çoğu kırılmış nese yapıcak bişi yok sonuçta ... keşke herkez bizim gibi olabilse

- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
    ...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Alıntı sporting34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar böyle bir bir olay benim başıma üç sene önce geldi isparkın kapalı otoparkına arabamı muntazam bi şekilde park ettim iki saat sonra geldiğimde sürücü kapısından tampon ucuna kadar bi arabnın sürttüğünü ve sacı eğdiğini fark ettim hemen isparkın elemanlarına söyledim biz görmedik bilmiyoruz yaptılar bende sinirlendim polisi aradım gelmedi resimlerini çektim elimdede fişim vardı zaten isparkcılara sizi şikayet edicem mahkeme ye vericem diye cırlayınca kameralara baktık görüntüleri cd ye aldık eve geldim inceledim bi bayanın kullandığı volvo marka araç par ederken vuruyor sürücü inip bakıyor hasar var hemen toz oluyor ordan plakası bariz okunuyor isparktan giriş çıkış saatini aldım görüntülerle polise gittim şöyle yap böyle et dediler bana biraz baştan savmak gibi geldi bende bi avukat arkadaşımın yardımıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum bu arada ben aracımdaki hasarı araç kullanılamıyor diye yaptırdım aradan iki ay geçti adamın biri aradı sen bizim hanımı mahkemeye vermişsin dedi, ufak bi olay için böyle yapmaya gerek yok aramızda halledelim dedi birazda havalı konuştu, bende olay anında olsa tutanak tutar hallederdik ama eşiniz artniyetli olarak kaçmış artık mahkemeye anlatırsın dedim birdaha telefonlarına cevap vermedim daha sonra karşı tarafın kasko şirkenin elemenı iş yerime gedi ve zararı tazmin etmek istediklerini söyledi bende bu olaya bakan avukat arkadaşımla konuştum sakın suç duyurusunu geri alma dedi ve ders vermek gerekir yoksa para ile işlerini halletmiş olurlar dedi daha sonra aynı arkadaşım sürücüden şikayetci olduğumuzu ve alkol testi yapılmasını istemiş tabi olaylar 15 20 aralarla oluyor bizde inatla hukuki mücadelemizden vaz geçmiyoruz meğer aracı kullan bayan ingilterede öğrenciymiş ve oranın yasalarına göre hakkında mahkemesi yada adli sorunu olanlara hiç bir şekilde vize verilemiyormuşaradan altı ay geçti sonuç olarak sürücü tazminat ödemek zorunda kaldı okulundan oldu ben aracın ve mahkemenin masraflarını aldım, şımarık insanlara iyi bir ders vermiş olduk..
    oHHHH iyi olmuşşş...
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

İbrahim Öğretmen yanında Albea Sole Prem.Plus
    Moderatör ibrahim06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 1131

Alıntı sporting34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar böyle bir bir olay benim başıma üç sene önce geldi isparkın kapalı otoparkına arabamı muntazam bi şekilde park ettim iki saat sonra geldiğimde sürücü kapısından tampon ucuna kadar bi arabnın sürttüğünü ve sacı eğdiğini fark ettim hemen isparkın elemanlarına söyledim biz görmedik bilmiyoruz yaptılar bende sinirlendim polisi aradım gelmedi resimlerini çektim elimdede fişim vardı zaten isparkcılara sizi şikayet edicem mahkeme ye vericem diye cırlayınca kameralara baktık görüntüleri cd ye aldık eve geldim inceledim bi bayanın kullandığı volvo marka araç par ederken vuruyor sürücü inip bakıyor hasar var hemen toz oluyor ordan plakası bariz okunuyor isparktan giriş çıkış saatini aldım görüntülerle polise gittim şöyle yap böyle et dediler bana biraz baştan savmak gibi geldi bende bi avukat arkadaşımın yardımıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum bu arada ben aracımdaki hasarı araç kullanılamıyor diye yaptırdım aradan iki ay geçti adamın biri aradı sen bizim hanımı mahkemeye vermişsin dedi, ufak bi olay için böyle yapmaya gerek yok aramızda halledelim dedi birazda havalı konuştu, bende olay anında olsa tutanak tutar hallederdik ama eşiniz artniyetli olarak kaçmış artık mahkemeye anlatırsın dedim birdaha telefonlarına cevap vermedim daha sonra karşı tarafın kasko şirkenin elemenı iş yerime gedi ve zararı tazmin etmek istediklerini söyledi bende bu olaya bakan avukat arkadaşımla konuştum sakın suç duyurusunu geri alma dedi ve ders vermek gerekir yoksa para ile işlerini halletmiş olurlar dedi daha sonra aynı arkadaşım sürücüden şikayetci olduğumuzu ve alkol testi yapılmasını istemiş tabi olaylar 15 20 aralarla oluyor bizde inatla hukuki mücadelemizden vaz geçmiyoruz meğer aracı kullan bayan ingilterede öğrenciymiş ve oranın yasalarına göre hakkında mahkemesi yada adli sorunu olanlara hiç bir şekilde vize verilemiyormuşaradan altı ay geçti sonuç olarak sürücü tazminat ödemek zorunda kaldı okulundan oldu ben aracın ve mahkemenin masraflarını aldım, şımarık insanlara iyi bir ders vermiş olduk..
    Sizi doğuran anaya, yetiştiren babaya kurban olurum.Ohh olsun böylelerine.bravo.

Şafak Ç
    SKELETER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 176

Benimde arka silecek kapağını çaldılar yeni. Bu nasıl iş anlamadım Punto kullanan ne kadar çok hırsız varmış hayret doğrusu.

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim arabanın ön kaputuna motorsiklet düştü. Adam kaçıcakken komşu dükkanımızdaki adam , kaskın göz kısmına gelen yerden yakalamış adama saldırıyodu Ne mi yaptık izledik

Ziyaretci032
    Ziyaretçi Ziyaretci032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cok gecmis olsun kardesim ancak sis kapaklarinin art niyetli olarak alindigini dusunuyorum ben. ayaklari kirildiktan sonra kullanilamayacagini biliyodur zaten o kadar da mal degildir. ya sana ya da aracina bi garezi olabilir. kameradan yakalarsan direk mahkemeye ver, ugrasamam diye gecistirme boylelerini surundurmek lazim cunku. biz emek veriyoruz para veriyoruz gozumuz gibi bakiyoruz aracimiza kansizin biri gelip kafasina gore ciziyo kiriyo. bunun bi bedeli olmali!!

MUZAFFER ZEYBEK
    fausto2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    34 JJ 0418
    Edilen teşekkür: 22

Geçmiş olsun.Ortalıkta o kadar çok sereffsizz varki. Geçenlerde benim ön camı kırıp kaçmış birileri,ne istediyse artık...
    Konu fausto2005 tarafından (31/08/2012 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime hatası

Erkan G Lacetti SX 1.6
    liebermann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 50

geçmiş olsun, araba işi böyle bir iş.. çok seversin, severek alırsın, adamın biri gelir hiç dikkat etmez, bir çizikle aracı mahveder..

aykut işçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı dkaya87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok gecmis olsun kardesim ancak sis kapaklarinin art niyetli olarak alindigini dusunuyorum ben. ayaklari kirildiktan sonra kullanilamayacagini biliyodur zaten o kadar da mal degildir. ya sana ya da aracina bi garezi olabilir. kameradan yakalarsan direk mahkemeye ver, ugrasamam diye gecistirme boylelerini surundurmek lazim cunku. biz emek veriyoruz para veriyoruz gozumuz gibi bakiyoruz aracimiza kansizin biri gelip kafasina gore ciziyo kiriyo. bunun bi bedeli olmali!!
    sis kapaklarının ayakları değil benim aracın üzerindeki tırnaklar kırılmış sökülürken kapağı sökerken bi tarafını kırma şansın yok kırılcak bi yanı yok tampon üzerindeki sis kapaklarının getiği tırnaklar kırıl yapıcak bişi yok bugun gittim işe aracı bıraktığım yeri gören kamera yok yapana beddua okumuyorum 3 kuruşluk parça için bu şekilde canımı sıktığı iin Allah görür elbet ...

- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
    ...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Ozan Şimşek
    cosworth20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    20ALF26
    Edilen teşekkür: 153

adli işler biraz kısa sürse daha güzel olacak.ama memleketimizde herkes kendi hesabını kendi kesiyor.aracıma vurdun die çok kavga eden bıçaklanan hatta katil olan insanlar var.sebebi de polislerden kaynaklı.zamanında aradık mı gelin di mi ? adam çay içio kahve içio bi dükkanda otlanıo arabasını yıkatıo işini yapmıo.sonra gelio bana radar cezası kesio.sen kimsin arkadaşım önce işini yap sonra bana ceza kes.en büyük terörist polis milleti.lanet olsn bu polis milletine ve hukuk milletine...
    S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı cosworth20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adli işler biraz kısa sürse daha güzel olacak.ama memleketimizde herkes kendi hesabını kendi kesiyor.aracıma vurdun die çok kavga eden bıçaklanan hatta katil olan insanlar var.sebebi de polislerden kaynaklı.zamanında aradık mı gelin di mi ? adam çay içio kahve içio bi dükkanda otlanıo arabasını yıkatıo işini yapmıo.sonra gelio bana radar cezası kesio.sen kimsin arkadaşım önce işini yap sonra bana ceza kes.en büyük terörist polis milleti.lanet olsn bu polis milletine ve hukuk milletine...
    çok doğru,polislerden ciddi anlamda nefret ediyorum,hepsinin işine saygısı olup işini yapsa bunların hiç biri olmaz. lafım işini yapan polisler harici tabiki ama onlarda çok az

aykut işçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı cosworth20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle ustam bak 2 gün önce başıma gelen olayı yazim : arkadaşın hondasıyla çevirmeye yakalandık arkadaşımda puanı dolduğu için ehliyeti kaptırmıştı polis geldi ehliyet ruhsat istedi ruhsatı verdik bide benim ehliyeti verdik dedim araba benim başım dönüyo hastayım arkadaşa verdim arabayı , yutmadı tabi polis indirdi arabadan çağırdı arkadaşı elinde ruhsat arabaya geldi polisin dediği al ruhsatını geç arabaya kendi cezanı kendin kes ... arkadaşımda madem öyle dedi bi güzel salağa yattı geldi polis anlamadım ben yani noldu şimdi ruhsatla arabaya gelince felan polis bakı baktı öne gitti plakaya baktı dedi ben seni elbet yakalarım bidaha gönderdi bizi sonrada... bunlar varya gerçekten dediğin gibi sonra polisleri yaralama haberi vs çıkınca iyi olmuş diyince ayıplarlar milleti asıl kansız bunlar hepsi için böyle bi kanı yok tabi ama iyi kötü herkezin başından geçmiştir bu tür olaylar ...

...dedi doktor Enver
    ince bir sesle:

-FEDA
    ...dedi Şeref bey
    ama kimseler duymadı ...

Sayfa 2/2 İlkİlk 12