sporting34 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar böyle bir bir olay benim başıma üç sene önce geldi isparkın kapalı otoparkına arabamı muntazam bi şekilde park ettim iki saat sonra geldiğimde sürücü kapısından tampon ucuna kadar bi arabnın sürttüğünü ve sacı eğdiğini fark ettim hemen isparkın elemanlarına söyledim biz görmedik bilmiyoruz yaptılar bende sinirlendim polisi aradım gelmedi resimlerini çektim elimdede fişim vardı zaten isparkcılara sizi şikayet edicem mahkeme ye vericem diye cırlayınca kameralara baktık görüntüleri cd ye aldık eve geldim inceledim bi bayanın kullandığı volvo marka araç par ederken vuruyor sürücü inip bakıyor hasar var hemen toz oluyor ordan plakası bariz okunuyor isparktan giriş çıkış saatini aldım görüntülerle polise gittim şöyle yap böyle et dediler bana biraz baştan savmak gibi geldi bende bi avukat arkadaşımın yardımıyla savcılığa suç duyurusunda bulundum bu arada ben aracımdaki hasarı araç kullanılamıyor diye yaptırdım aradan iki ay geçti adamın biri aradı sen bizim hanımı mahkemeye vermişsin dedi, ufak bi olay için böyle yapmaya gerek yok aramızda halledelim dedi birazda havalı konuştu, bende olay anında olsa tutanak tutar hallederdik ama eşiniz artniyetli olarak kaçmış artık mahkemeye anlatırsın dedim birdaha telefonlarına cevap vermedim daha sonra karşı tarafın kasko şirkenin elemenı iş yerime gedi ve zararı tazmin etmek istediklerini söyledi bende bu olaya bakan avukat arkadaşımla konuştum sakın suç duyurusunu geri alma dedi ve ders vermek gerekir yoksa para ile işlerini halletmiş olurlar dedi daha sonra aynı arkadaşım sürücüden şikayetci olduğumuzu ve alkol testi yapılmasını istemiş tabi olaylar 15 20 aralarla oluyor bizde inatla hukuki mücadelemizden vaz geçmiyoruz meğer aracı kullan bayan ingilterede öğrenciymiş ve oranın yasalarına göre hakkında mahkemesi yada adli sorunu olanlara hiç bir şekilde vize verilemiyormuşaradan altı ay geçti sonuç olarak sürücü tazminat ödemek zorunda kaldı okulundan oldu ben aracın ve mahkemenin masraflarını aldım, şımarık insanlara iyi bir ders vermiş olduk..