Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 21 ile 36 arası

Konu: Punto Evo ile ilk kazam.

TUNCAY KCD
    tuncaykcd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    19zz333
    Edilen teşekkür: 17

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle size ve ailenize geçmiş olsun.Bence hemen yaptırın.2 ay sonra bu olaya kimse rapor tutmaz (Kırık tampon far parçaları vb.).Sizin alacağınız indirim en fazla 60-70 TL dir.60-70 TL için günaha girmeyin.Allah daha büyük kaza bela vermesin hiçbirimize.Ailenize katılacak yeni bireyinizle birlikte kazasız belasız aracınızı kullanırsınız inşallah.
    60-70 tl ise hiç sorun değil fakat ben şu durumda yaptırırsam %0 iniyormuş indirim 1 .kademeye %15 değil ama iki ay sonra %40dan %30 iniyor dediler. şimdi kaskomu çizdirirsem 1500 civarı çizdirmessem 600 tl civarı dendi. bende sırf bu yüzden açtım konuyu yani bu kaza bana 1000tl masraf açarmı kaskomu çizdirmeye değer mi? ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim punto ailesi gerçek,yardımsever ve samimi bir aile.

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Tampon far sinyal ve tamponun siyah plastigi deisti 1500 tl civari tuttu kazami gordunuz az cok sixinkine yakin hatta hasar daha fazla

TUNCAY KCD
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    19zz333

Alıntı dogus618 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tampon far sinyal ve tamponun siyah plastigi deisti 1500 tl civari tuttu kazami gordunuz az cok sixinkine yakin hatta hasar daha fazla
    evet kazalar birbirine benziyor değişime gidersem arka tamponumda 3cmlik bir yırtık var oda dahil değiştircem yada sadece far sinyali değiştirip ezikli büzüklü birazdaha yola devam diyecez salı günü servise sigortacımla gidecem ogün forumada yazarım bizimki kaç tuttu diye. ön tampon far sinyal bende okadar tahmin ediyordum saolasın doğuş . kimsenin başına böyle şeyler gelmesin kazasız günler dilerim herkese.

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp
    dogus618 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34js2557
    Edilen teşekkür: 355

Amin abi kaza ani cok kotu allah hepmizi korusun

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Alıntı tuncaykcd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60-70 tl ise hiç sorun değil fakat ben şu durumda yaptırırsam %0 iniyormuş indirim 1 .kademeye %15 değil ama iki ay sonra %40dan %30 iniyor dediler. şimdi kaskomu çizdirirsem 1500 civarı çizdirmessem 600 tl civarı dendi. bende sırf bu yüzden açtım konuyu yani bu kaza bana 1000tl masraf açarmı kaskomu çizdirmeye değer mi? ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim punto ailesi gerçek,yardımsever ve samimi bir aile.

Doğru sizde haklısınız hocam ama;Bazı kaskolarda bir defaya mahsus ilk hasarında belirli bir orana kadar kaskonun bozulmayacağını biliyorum.2 gün önce 2011 Megane III 1.5 dCİ exp. aracıma bu dediğim teminat dahil full + full diyeyim yani 575 TL para ödedim(ANADOLU SİGORTA).Bu arada 2007 den beri sürekli kasko yaptırıyorum.Eğer araştırılırsa uygun bir kasko yapacak şirket bulunabilir diye düşünüyorum.Tekrar geçmiş olsun

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

BERK ORAL
    berko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 121

geçmiş olsun

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

Gecmis olsun...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Canibek SAĞIN
    csagin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1

geçmiş olsun

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Barış Çekkin
    yengecbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Kar Beyaz
    Plaka
    06 BC 1907
    Edilen teşekkür: 94

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun başkan..

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

kaskoyu kafaya takmayın bence. indirim yapsa ne olacak 200 300 bişey farkede. madem kaskonuz var aracınızı yapsınlar cillop gibi. pahalı gelirse kasko şirketini değişirsiniz icabında.kasko bugünler için var...

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuşşş. mal yerine gelir bereket sende bişi yok.....
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

erhan denizli
    erosistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 351

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. fakat biliyorsunuzki yetkili servis tamir olayına girmiyor. birde alakalı alakasız parça değiştirerek faturayı şişirip kasko şirketine giydiriyorlar. haa bize ne diyeceksiniz ama, tramere fatura bedeli kadar hasar kaydı işleniyor.bi arkadaşımın başına geldi. aman orjinal olsun, aman yetkili servis olsun, aman cebimden para çıkmasın varsın hasarsızlığım gitsin deniliyor ama kaza sorgulamada 3-4 bin tl(fatura oranında) kaza yapmış deniliyor.aracınızı sattığınızda şişik meblağı gören vatandaşa da küçük hasarı anlatmak güçleşiyor. aracınız değer kaybı yaşıyor.

O yüzden kesabınızı iyi yapın.sadece hasarsızlığınızı değil, araç değer kaybınızıda hesaplayın.

TABİİ BURDA HAKKIYLA DÜRÜST ÇALIŞAN SERVİSLERİ TENZİH EDEREK KONUŞUYOR VE GENELLEME YAPMIYORUM.
    Konu erosistanbul tarafından (27/08/2012 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

aşkın oğuz
    askin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    37 .. 777
    Edilen teşekkür: 63

kaskoyla ne işiniz var anlamadım.. karşılıklı tutanaklarınızı hazırlayıp foto çekmediniz mi acaba.. aracınızın sigorta şirketine gönderin bunları( yada irtibata geçin) serviste halledilir bu. exper kime ne oran verdiyse ona göre halledilir benim bildiğim... yanlış mı biliyorum...

uğur ural
    dexter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 142

geçmiş olsun... tampondaki ufak yırtıklar için değişim yapmıyorlar,tamir ediyorlar,yırtık yada hasar büyükse değişime gidiyorlar...

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

TUNCAY KCD
    Nereden
    Çorum
    Rengi
    Evo Gri
    Plaka
    19zz333

arkadaşlar bugün servise gittim tampon far ve sinyal değişecek kaputda bize kalırsa değişsin yok boyansın derseniz biz yapamayız ama auto kinge göndeririz dediler. 1500-1800 arası fatura çıkartıyorlar. bende sanayideki kaportacı arkadaşıma gittim akşama kadar çamurluk tampon kaputu ayarladık hepsi kaymıştı. fara japon yapıştırıcısı sürdük açıkları kapattık. ardından arabayı yıkattım tek bir damla almamış far yalnız sizyal buğu yapmış. sonrasında auto kinge gidip haftaya randevu aldım. iki ay sonra kaskoyu yenilediğimde de farla sinyali yaptıracağım. arkadaşlar bugün servis dediki axa sigorta 2500 tlye kadar hasarsızlığı çizmiyormuş,ayrıca 2500 e kadar eksper göndermiyormuş bende iki ay sonra axa ya geçecem. kasko seçimi çok önemli arkadaşlar 3 yıldır kaskoyu bi arkadaşıma yaptırıyordum bir tek yol yardımı dışında hiçbir şeyini kullanmadım şimdi günü geldi sözde full kasko + 1000 liraya kadar hasarsızlık vs diyordu foss çıktı. bundan sonra kasko konusunda daha dikkatli olacam.

Hüseyin GÜNDOĞDU
    seastar1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 276

çok geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12