Tampon far sinyal ve tamponun siyah plastigi deisti 1500 tl civari tuttu kazami gordunuz az cok sixinkine yakin hatta hasar daha fazla
60-70 tl ise hiç sorun değil fakat ben şu durumda yaptırırsam %0 iniyormuş indirim 1 .kademeye %15 değil ama iki ay sonra %40dan %30 iniyor dediler. şimdi kaskomu çizdirirsem 1500 civarı çizdirmessem 600 tl civarı dendi. bende sırf bu yüzden açtım konuyu yani bu kaza bana 1000tl masraf açarmı kaskomu çizdirmeye değer mi? ilginiz için tekrardan çok teşekkür ederim punto ailesi gerçek,yardımsever ve samimi bir aile.
Tampon far sinyal ve tamponun siyah plastigi deisti 1500 tl civari tuttu kazami gordunuz az cok sixinkine yakin hatta hasar daha fazla
evet kazalar birbirine benziyor değişime gidersem arka tamponumda 3cmlik bir yırtık var oda dahil değiştircem yada sadece far sinyali değiştirip ezikli büzüklü birazdaha yola devam diyecez salı günü servise sigortacımla gidecem ogün forumada yazarım bizimki kaç tuttu diye. ön tampon far sinyal bende okadar tahmin ediyordum saolasın doğuş . kimsenin başına böyle şeyler gelmesin kazasız günler dilerim herkese.
Amin abi kaza ani cok kotu allah hepmizi korusun
Doğru sizde haklısınız hocam ama;Bazı kaskolarda bir defaya mahsus ilk hasarında belirli bir orana kadar kaskonun bozulmayacağını biliyorum.2 gün önce 2011 Megane III 1.5 dCİ exp. aracıma bu dediğim teminat dahil full + full diyeyim yani 575 TL para ödedim(ANADOLU SİGORTA).Bu arada 2007 den beri sürekli kasko yaptırıyorum.Eğer araştırılırsa uygun bir kasko yapacak şirket bulunabilir diye düşünüyorum.Tekrar geçmiş olsun
geçmiş olsun
Gecmis olsun...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun başkan..
kaskoyu kafaya takmayın bence. indirim yapsa ne olacak 200 300 bişey farkede. madem kaskonuz var aracınızı yapsınlar cillop gibi. pahalı gelirse kasko şirketini değişirsiniz icabında.kasko bugünler için var...
Geçmiş olsun kardeşim. Allah korumuşşş. mal yerine gelir bereket sende bişi yok.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. fakat biliyorsunuzki yetkili servis tamir olayına girmiyor. birde alakalı alakasız parça değiştirerek faturayı şişirip kasko şirketine giydiriyorlar. haa bize ne diyeceksiniz ama, tramere fatura bedeli kadar hasar kaydı işleniyor.bi arkadaşımın başına geldi. aman orjinal olsun, aman yetkili servis olsun, aman cebimden para çıkmasın varsın hasarsızlığım gitsin deniliyor ama kaza sorgulamada 3-4 bin tl(fatura oranında) kaza yapmış deniliyor.aracınızı sattığınızda şişik meblağı gören vatandaşa da küçük hasarı anlatmak güçleşiyor. aracınız değer kaybı yaşıyor.
O yüzden kesabınızı iyi yapın.sadece hasarsızlığınızı değil, araç değer kaybınızıda hesaplayın.
TABİİ BURDA HAKKIYLA DÜRÜST ÇALIŞAN SERVİSLERİ TENZİH EDEREK KONUŞUYOR VE GENELLEME YAPMIYORUM.
Konu erosistanbul tarafından (27/08/2012 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
kaskoyla ne işiniz var anlamadım.. karşılıklı tutanaklarınızı hazırlayıp foto çekmediniz mi acaba.. aracınızın sigorta şirketine gönderin bunları( yada irtibata geçin) serviste halledilir bu. exper kime ne oran verdiyse ona göre halledilir benim bildiğim... yanlış mı biliyorum...
geçmiş olsun... tampondaki ufak yırtıklar için değişim yapmıyorlar,tamir ediyorlar,yırtık yada hasar büyükse değişime gidiyorlar...
arkadaşlar bugün servise gittim tampon far ve sinyal değişecek kaputda bize kalırsa değişsin yok boyansın derseniz biz yapamayız ama auto kinge göndeririz dediler. 1500-1800 arası fatura çıkartıyorlar. bende sanayideki kaportacı arkadaşıma gittim akşama kadar çamurluk tampon kaputu ayarladık hepsi kaymıştı. fara japon yapıştırıcısı sürdük açıkları kapattık. ardından arabayı yıkattım tek bir damla almamış far yalnız sizyal buğu yapmış. sonrasında auto kinge gidip haftaya randevu aldım. iki ay sonra kaskoyu yenilediğimde de farla sinyali yaptıracağım. arkadaşlar bugün servis dediki axa sigorta 2500 tlye kadar hasarsızlığı çizmiyormuş,ayrıca 2500 e kadar eksper göndermiyormuş bende iki ay sonra axa ya geçecem. kasko seçimi çok önemli arkadaşlar 3 yıldır kaskoyu bi arkadaşıma yaptırıyordum bir tek yol yardımı dışında hiçbir şeyini kullanmadım şimdi günü geldi sözde full kasko + 1000 liraya kadar hasarsızlık vs diyordu foss çıktı. bundan sonra kasko konusunda daha dikkatli olacam.
çok geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri