17 sonuçtan 1 ile 17 arası

Konu: Ankara Aşti Önünde kaza

Ziyaretçi
    Ziyaretçi Ziyaretçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Ankara Aşti Önünde kaza

Ankara-Gölbaşı istikametinde giden Şahin marka araç aynı yolda seyreden 2 araca çarparak ortadaki kaldırım ve demir parmaklıkları aşarak karşı şeride (Ankara-Samsun istikametine) geçerek 3 aracı daha çarptı ve durdu. Olay sırasında aynı yerden geçen tır'ın kazaya karışmaması büyük şans oldu. Aksi takdirde şahin en az 50 metre sürüklenirdi. Olay 11:40 sularında olurken olayda 5 araç ciddi hasar aldı. Olayda şans eseri ölü yokken en az 5 yaralı olduğunu tahmin ediyorum.

Resim bizzat bana aittir balkonda otururken olay gözümün önünde olmuştur.

Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

Allahın apaçileri başka bir sey degıldır basmıstır gaza kesın Allahtan can kaybı yok
    Zeynel KARACAN

"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

Ziyaretçi

Aynen öyle dengesiz bu insanlar altlarında ki arabalara bakmadan gaza asılıyorlar ve sonuç bu. Allahtan tır şoförü olayı erken farkedip gaza yüklenip aradan kaçtı aksi takdirde en az 3-4 ölü olurdu bu kazada.

hazar celik
    hazarcelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 79

abi şahin doğan görünce şerit değiştiriyorum hemen hele 20 yaşlarında gençler kullanıyorsa ....

5. Bu mesajı için 2 kişi hazarcelik'ye teşekkür etti:

Ziyaretçi

Kardeşim bu kaza'ya şerit değiştirme bile kurtarmazdı, Allah korusun hepimizi adam aradaki ferforje demirleri ve yaklaşık 4-5metre'lik refüjü aştıda geldi... Refüj ve demirler resimlerden belli oluyor. Şahin'e Doğan'a onlar bile dayanmıyor...

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Ankara’da kaza: 2'si çocuk 4 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.

Güncelleme:29 Ağustos 2012 00:29
    Kaza, Ankara - Konya yolu Mevlana Bulvarı AŞTİ civarında gerçekleşti. Konya istikametine giden 06 BP 0176 plakalı araç, aynı yönde seyreden 06 MLU 32 plakalı araca arkadan çarptı. 06 MLU 32 plakalı araç, orta refüjdeki demir bariyerleri aşarak karşı şeritte gitmekte olan 68 FN 504 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. 06 MLU 32 plakalı araçta bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
    Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Mevlana Bulvarı’nın Ankara istikameti kısmen trafiğe kapatıldı.

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

Alıntı hazarcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi şahin doğan görünce şerit değiştiriyorum hemen hele 20 yaşlarında gençler kullanıyorsa ....
    gülmektennnn yARILdımmmmmmmmmm sabah sabah allaht dea seni güldürsün D

sedat yıldırım
    sedat06DF5649 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    06DF5649
    Edilen teşekkür: 185

serseriler nolcak sövsem yeridir o kadar insanın ne suçu var.

Ayberk GÖKSAN
    Ayberk0616 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 312

Neden şu şahincilerin hepsi aynı ben anlamıyorum altındaki araba belli fren namına bişey yok bi güvenlik unsuru yok hepsi asılıp duruyo yolda saçma sapan hareketler içerisindeler trafikte

Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır

Misafir047
    Ziyaretçi Misafir047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

üstüne para verseler hayatta şahine doğana binmem hepsiz aynı densiz tipler kıro bunlar ya

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Bunlara ehliyet verenin...

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

Kubilay REİS
    KASIRGAAA biancoangelo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 472

Kazayı bırakda güzel bi muhitte oturyosun hocam..... İdealimdeki semtlerdendir oralar...
    Her ŞERDE bi HAYIR vardır...

Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı safakakbiyik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstüne para verseler hayatta şahine doğana binmem hepsiz aynı densiz tipler kıro bunlar ya
    hahahaha KIRO tam aklımdan geçiyordu okudum... KRO DEĞİL ama KIRRO !

Ziyaretçi

Alıntı biancoangelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazayı bırakda güzel bi muhitte oturyosun hocam..... İdealimdeki semtlerdendir oralar...
    Eyvallah kardesim ama bu tur durumlarda canli canli izlemek cok uzucu oluyor.

Allah hepimizi sahinin doganin ve kartalin zulmunden korusun

Sent my iPhone using

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı sad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen öyle dengesiz bu insanlar altlarında ki arabalara bakmadan gaza asılıyorlar ve sonuç bu. Allahtan tır şoförü olayı erken farkedip gaza yüklenip aradan kaçtı aksi takdirde en az 3-4 ölü olurdu bu kazada.
    Ne alakası var kardeşim altındaki araç ne olursa olsun şehir içi 50 şehir dışı 90 km/h + %10 tolerans geçmiceksin geçene de basacaksın cezayı ama öyle ufak ceza değil... her geçtiğin 10 km/h saat için 1000 TL + 6 ay ehliyetsiz bak bakalım bizim millet nasıl adam oluyor...

Alıntı hazarcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende çekiniyorum sakat sakat kullanan kişilerden...

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

bugün adana'da ben de bir şahin kazası gördüm....adam yan yoldan mı girmiş düz giderken ters mi dönmüş anlamadım...metro duvarına çarpmış aracın önü pert....şahinleri, doğanları trafikten kaldırmak lazım aslında...bizlerin bindiği araçların sadece fren tertibatı kadar paraya şahin - doğan alabilirken adamlar bizlerin 2 katı hızlarla dolaşıyorlar....bir de makaslar falan cabası....yazık ne diyelim...

Ziyaretçi

Aynen oyle dostum 5bin lirasi olan araba aliyor alsin ben asla yadirgamiyorum ama o arabalarla boyle hareketler ve hatalar yaptiklari zaman bizlere ve diger kendi halinda insanlara zarar veriyorlar. Yazik diyorum ben sadece cahillik gecidir ama essek bakidir. Bunlarin yaptigi hem cahillik hem esseklik...

Sent my iPhone using

19. Bu mesaj için teşekkür edenler: