Allahın apaçileri başka bir sey degıldır basmıstır gaza kesın Allahtan can kaybı yok
Ankara-Gölbaşı istikametinde giden Şahin marka araç aynı yolda seyreden 2 araca çarparak ortadaki kaldırım ve demir parmaklıkları aşarak karşı şeride (Ankara-Samsun istikametine) geçerek 3 aracı daha çarptı ve durdu. Olay sırasında aynı yerden geçen tır'ın kazaya karışmaması büyük şans oldu. Aksi takdirde şahin en az 50 metre sürüklenirdi. Olay 11:40 sularında olurken olayda 5 araç ciddi hasar aldı. Olayda şans eseri ölü yokken en az 5 yaralı olduğunu tahmin ediyorum.
Resim bizzat bana aittir balkonda otururken olay gözümün önünde olmuştur.
![]()
Allahın apaçileri başka bir sey degıldır basmıstır gaza kesın Allahtan can kaybı yok
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Aynen öyle dengesiz bu insanlar altlarında ki arabalara bakmadan gaza asılıyorlar ve sonuç bu. Allahtan tır şoförü olayı erken farkedip gaza yüklenip aradan kaçtı aksi takdirde en az 3-4 ölü olurdu bu kazada.
abi şahin doğan görünce şerit değiştiriyorum hemen hele 20 yaşlarında gençler kullanıyorsa ....
Kardeşim bu kaza'ya şerit değiştirme bile kurtarmazdı, Allah korusun hepimizi adam aradaki ferforje demirleri ve yaklaşık 4-5metre'lik refüjü aştıda geldi... Refüj ve demirler resimlerden belli oluyor. Şahin'e Doğan'a onlar bile dayanmıyor...
Ankara’da kaza: 2'si çocuk 4 yaralı
Ankara'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Güncelleme:29 Ağustos 2012 00:29
Kaza, Ankara - Konya yolu Mevlana Bulvarı AŞTİ civarında gerçekleşti. Konya istikametine giden 06 BP 0176 plakalı araç, aynı yönde seyreden 06 MLU 32 plakalı araca arkadan çarptı. 06 MLU 32 plakalı araç, orta refüjdeki demir bariyerleri aşarak karşı şeritte gitmekte olan 68 FN 504 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. 06 MLU 32 plakalı araçta bulunan aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle Mevlana Bulvarı’nın Ankara istikameti kısmen trafiğe kapatıldı.
serseriler nolcak sövsem yeridir o kadar insanın ne suçu var.
Neden şu şahincilerin hepsi aynı ben anlamıyorum altındaki araba belli fren namına bişey yok bi güvenlik unsuru yok hepsi asılıp duruyo yolda saçma sapan hareketler içerisindeler trafikte
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
üstüne para verseler hayatta şahine doğana binmem hepsiz aynı densiz tipler kıro bunlar ya
Bunlara ehliyet verenin...
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Kazayı bırakda güzel bi muhitte oturyosun hocam..... İdealimdeki semtlerdendir oralar...
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
Ne alakası var kardeşim altındaki araç ne olursa olsun şehir içi 50 şehir dışı 90 km/h + %10 tolerans geçmiceksin geçene de basacaksın cezayı ama öyle ufak ceza değil... her geçtiğin 10 km/h saat için 1000 TL + 6 ay ehliyetsiz bak bakalım bizim millet nasıl adam oluyor...
Bende çekiniyorum sakat sakat kullanan kişilerden...
bugün adana'da ben de bir şahin kazası gördüm....adam yan yoldan mı girmiş düz giderken ters mi dönmüş anlamadım...metro duvarına çarpmış aracın önü pert....şahinleri, doğanları trafikten kaldırmak lazım aslında...bizlerin bindiği araçların sadece fren tertibatı kadar paraya şahin - doğan alabilirken adamlar bizlerin 2 katı hızlarla dolaşıyorlar....bir de makaslar falan cabası....yazık ne diyelim...
Aynen oyle dostum 5bin lirasi olan araba aliyor alsin ben asla yadirgamiyorum ama o arabalarla boyle hareketler ve hatalar yaptiklari zaman bizlere ve diger kendi halinda insanlara zarar veriyorlar. Yazik diyorum ben sadece cahillik gecidir ama essek bakidir. Bunlarin yaptigi hem cahillik hem esseklik...
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri