Hacmi daha düşük, beygiri, torku daha az bir araçla daha yüksek hacimli, daha yüksek beygirli, yüksek torklu aracın verilerinin neredeyse aynı olması normal mi?
Normal geliyor diyorsan tamam ciddi ciddi kapatalım konuyu ama yok değil diyorsan yazayım teknik bilgiler, birşeyler yazmış, paylaşmış oluruz.
normal değilmi ikiside aynı kalkıyor motoru buyuk olanın son hızı daha fazlaburada ne garip ben onu anlayamadım daha ? ona bakarsan seat leon 1.4tsi 125 hp 0-100 9,8 saniye benim 1.4 t-jet 120hp 1-100 8,9 saniye e naapsın şimdi vw grubu kendini assınmı ? ben şuanda neyin anormal oldugunu anlayamadım hala
![]()
sınıf ayrımı yapalım önce.
Punto (B sınıfı daha hafif) ile leon (C sınıfı, sınıfından dolayı daha ağır) kıyaslanmaz, sınıf farkı var.. 159 ile İnsigna aynı sınıftalar.
daha güçlü araçla daha güçsüz araçların performans verileri benzer olduğu halde anormal birşey yok diyorsanız bunda size iyi geceler dilerim![]()
2.0 lt Turbo Ecotec 220 HP iyi bak 4 çeker mi değil mi? sen yanındaki 2.8 lt v6 ya bakıyorsun. gözlüklerin değişme vakti gelmiş öpücükcü arkadaş![]()
ayrıca opel 1500 kg alfa 1430 kg. 70 kg fark var
https://www.autoevolution.com/engine...ec-220-hp.html
Konu Du Hast tarafından (27/08/2012 Saat 04:01 ) değiştirilmiştir.
hey gidi yarabbim2.0 220 hp opel cosmo sürekli 4 cekerdir
diğerleri adaptif 4 çeker
hey gidi yarabbim
Opel Insignia 2.0 Cosmo 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
al ve butun ilanlara bak bakalımhey gidi yarabbim
ayrıca opelin kendi sitesinde senin bana attıgın site sayfasında 1503 kilo yazıyorgene su kurnazlıgı o dergiden bulamadı git obur dergilerede bak
![]()
Konu dicaser tarafından (27/08/2012 Saat 04:05 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri