İşim gücüm yok yalan mı atıyorum size ototest işiyle uğraştığım hakkında? Ankara'da Mega plazaya gelin ağırlayım sizi. Ototestte ne yapıyor dyno'da arabanın motoru zorlanıyor değil mi? Dyno'nun ne olduğunu araştırın bir. Bursa şubemiz de var Ayhan beyi bulun gidip sorun beni. forumdan bir çok arkadaşın aracınad a baktık ettik test ettik, bilen bilir bizi.
gelin ben size 75 hp ile 190 yapan araba göstereyim: (kendi aracım kendi çekimim)
Grande Punto 1.3 Multijet 75 Hp 190 Km - YouTube
sizin mantığınla gidersek;
190 km/h hıza çıkıyorum 75 hp ile o. 180 - 75 = 105 hp fark var opelle. 75'lik puntonun fabrika verisi nedir? 75'lik ile 190 yapıyorsam 180'lik araçla 300 falan yapmam lazım değil mi? bayır aşağı vurunca her araba fabrika sınırlarını aşar. verdiğiniz video'da yolun düz olduğu belli mi?
Şimdi o kadar övdüğünüz opel ve opel mühendisleri her disiplinde mükemmel çalışmışlar ancak nedense aracın son hızını eksik yazmışlar 225 olarak. Herelde Türk'lere has düz yolda fabrika verisi üzerinde hız yapmak.
Bakın ben 260 yapmaz demiyorum bayır aşağı uygun bir yolda, 150 hp üzeri aero dinamisi uygun çoğu araç 250 km/h hızları görebilir. Sizin gelip 1.6 araç 260 yapıyor hahah diye övmeniz bazı konularda eksik olduğunuzu gösterir.
Zaten kendi kendinizi yalanlamış oldunuz 140 hp'lik araçla 122 hp'lik aracın hızlanma verileri aynı olmasıyla.
Neyse uzatmayın daha fazla isterseniz opele falan bindin mi diye kahve ağzı konuşmalarla. hem seviyeyi düşürüyorsunuz hemde piyasadaki her türlü araca binmiş olan benim karşımda saçmalıyorsunuz.