19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Puntom Satıldı - Bravo loading...

Cihan GÜNDOĞDU
    Bolu_Beyi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120
    Edilen teşekkür: 197

Soru Puntom Satıldı - Bravo loading...

Arkadaşlar bugün aracımı teslim ettim. Bayram öncesi bu veda bana aşırı zor geldi ama nafile...
    Hayırlısı olsun dedik. Şimdi ise sırada Bravo terfisi var. 1.4 T-Jet düşünüyor ve yardım, fikir, önerilerinizi bekliyorum...

Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic

ömer bedir
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. omer06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 767

hayırlı olsun

KADİR ŞAHİN
    kdrrshnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 74

hayırlı olsun yeni aracınızı gönlünüze göre alırsınız inşallah

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

Hayırlı olsun

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

umut bulut
    kozlulum67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 38

ustat aracınızın ozellıklerı neydı ve ozel olmazsa ne kadara gıttı? bende satmayı dusunuyorum.bu arada hayırlı olsun...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

S. Togay
    VICEROY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 80

Selam. Forumda ilk Bravo 1.4 multiair sportstyl sahibiydim. Araç donanımı,performansı,yol tutuşu ve sağlamlığı ile tartışmasız mükemmeldi. Sadece Alfa ile kıyaslıyabiliyordum ki motorundan emniyet kemerine kadar Bravo da Alfa imzası vardı zaten
    1. yıl bakımını yaptırıp 1300 km de sıfır sayılabilecek aracımı haziran sonunda sattım. Yaklaşık 1.5 ay sahibinden de alıcı bekledi ve ev takasında aracı verdim. Benden sonra yine yaklaşık 1 ay kadar da galericide bekledi...
    Özet olarak inanılmaz şekilde Bravo kupon araba olup alana yapışıyor. Sıfırı 57.000 tl olan Bravomu 44.000 tl ye zor sattım. Şimdi o parayı verende yok. Halbuki bugün 42.000 tl yi dynamic 1.3 multijet 2012 full olmayan punto için harcayan çok iken mukaise bile kabul edilmeyecek Bravo bu kaderi yaşıyor...
    Size tavsiyem ya dip fiyat yapmış bulursanız alın, ya da özellikle çok yakan t-jet'e hiç bulaşmadan 120 hp 300nm tork taşıyan dizel Bravo alın rahatınıza uzun yıllar bakın derim.
    Benzinli araçların satışı hem sıfır açısından hem ikinci el açısından çok sancılı. Araç alırken bu gerçekleri düşünün derim. Saygılar.
    Konu VICEROY tarafından (18/08/2012 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
    Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

bana sorarsanız o paralara ikinci el 1.4 turbo astra alınabilir..bravo yukarıda da arkadaşımızın anlattığı gibi 2. elde malesef sıkıntı çıkarıyor..

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Alperen Bilici
    Una Italiana Rossa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BK 5924
    Edilen teşekkür: 59

hayırlı olsun size de, aracı alana da.. puntomu uzun bi süre satmayı düşünmüyorum ama o gün geldiğinde bakacağım ilk arabadır heralde bravo.. bravo düşündüğümde aklıma beyaz, cam tavanlı geliyo sizde bi bakın isterseniz..=) Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport Style 2011 Model 37.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 95825431

14. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Erhan YALÇIN
    Farklı sadece_erhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269
    Edilen teşekkür: 297

hayırlı olsun abi, bende aynını yaptım geçen ay, ama 105hp 1.6mjet e geçtim, 1.4tjette olabilir, dizel şehir içi yakıt 7,5lt yakıyor, benzinli az daha fazla yakarmı bilemiyorum

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cihan GÜNDOĞDU
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120

Tüm yorumlar için teşekkürler. 2.el bravo piyasası gerçekten beni düşündüren tek nokta diyebilirim. Ama kafayada koymuşsak yapacak birşey yok Dizel araç tercihim değildir malesef ama büyük konuşmamak gerek
    Tarzım 1.4 T-Jet motor, Skydome birde 150hp lik modelini denk getirirsem elleme keyfime

kerem *
    krm1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 1665

Hayirli olsun

senza cuore saremmo solo macchine

Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam. Forumda ilk Bravo 1.4 multiair sportstyl sahibiydim. Araç donanımı,performansı,yol tutuşu ve sağlamlığı ile tartışmasız mükemmeldi. Sadece Alfa ile kıyaslıyabiliyordum ki motorundan emniyet kemerine kadar Bravo da Alfa imzası vardı zaten
    1. yıl bakımını yaptırıp 1300 km de sıfır sayılabilecek aracımı haziran sonunda sattım. Yaklaşık 1.5 ay sahibinden de alıcı bekledi ve ev takasında aracı verdim. Benden sonra yine yaklaşık 1 ay kadar da galericide bekledi...
    Özet olarak inanılmaz şekilde Bravo kupon araba olup alana yapışıyor. Sıfırı 57.000 tl olan Bravomu 44.000 tl ye zor sattım. Şimdi o parayı verende yok. Halbuki bugün 42.000 tl yi dynamic 1.3 multijet 2012 full olmayan punto için harcayan çok iken mukaise bile kabul edilmeyecek Bravo bu kaderi yaşıyor...
    Size tavsiyem ya dip fiyat yapmış bulursanız alın, ya da özellikle çok yakan t-jet'e hiç bulaşmadan 120 hp 300nm tork taşıyan dizel Bravo alın rahatınıza uzun yıllar bakın derim.
    Benzinli araçların satışı hem sıfır açısından hem ikinci el açısından çok sancılı. Araç alırken bu gerçekleri düşünün derim. Saygılar.
    Ah hocam ah ev kredisinin ağırlığı yüzünden kaçırdım senin aracı.Hala içimde uktedir.
    40000TL ye vereceklerdi 12000 e de kredi kartına 1000tl faizle 12 ay taksitlendirme yapacaklardı vadeyi uzatsalardı gemileri yakıp alacaktım ama hesapladım beni çok sarsacaktı alamadım.
    Cepteki paraya birz ekleyip imzadaki aracı aldım ama keşke şu kredi olmasaydıda diyorum.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

Ahmet Gençay
    ahmet4646 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kahramanmaraş
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    Fiat Stilo 1.6 Dynamic
    Edilen teşekkür: 110

Alıntı Bolu_Beyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm yorumlar için teşekkürler. 2.el bravo piyasası gerçekten beni düşündüren tek nokta diyebilirim. Ama kafayada koymuşsak yapacak birşey yok Dizel araç tercihim değildir malesef ama büyük konuşmamak gerek
    Tarzım 1.4 T-Jet motor, Skydome birde 150hp lik modelini denk getirirsem elleme keyfime
    150 hp derseniz sport ayrı bir güzel

Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96358869

ayrıntı yazmamışlar ama görüntü olarak hoş duruyor

S. Togay
    VICEROY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 80

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah hocam ah ev kredisinin ağırlığı yüzünden kaçırdım senin aracı.Hala içimde uktedir.
    40000TL ye vereceklerdi 12000 e de kredi kartına 1000tl faizle 12 ay taksitlendirme yapacaklardı vadeyi uzatsalardı gemileri yakıp alacaktım ama hesapladım beni çok sarsacaktı alamadım.
    Cepteki paraya birz ekleyip imzadaki aracı aldım ama keşke şu kredi olmasaydıda diyorum.
    Keşke sen alsaydın dostum en azından değerini bilecek bir yere gitti derdim.
    Bu arada 40.000 e bıraktıysa çok iyi, benden arkadaşım zaten takasta 45.000 e almış oldu. Zarar etmedi, evi verirkende 5.000 kadar değerinin üzerinde sattı zaten
    Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...

Cihan GÜNDOĞDU
    Nereden
    Bolu
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    14 KB 120

Alıntı ahmet4646 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150 hp derseniz sport ayrı bir güzel

Fiat Bravo 1.4 Turbo Sport 2009 Model 33.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96358869

ayrıntı yazmamışlar ama görüntü olarak hoş duruyor
    O Araç ile görüştük. 1 parça değişen (çamurluk) 1 parça boya (arka kapı) var.
    O yüzden sıcak bakamadım malesef

Erhan YALÇIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269

Alıntı Bolu_Beyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O Araç ile görüştük. 1 parça değişen (çamurluk) 1 parça boya (arka kapı) var.
    O yüzden sıcak bakamadım malesef
    Abi takıntı yapma ya, araba yururunde sorun yoksa al derim. Sanki degisen parcalar baska aracdan uydurma mi, orjinal.

Sent my iPhone using

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi takıntı yapma ya, araba yururunde sorun yoksa al derim. Sanki degisen parcalar baska aracdan uydurma mi, orjinal.

Sent my iPhone using
    Takıntıyı bizlere yaptıran ne yazakki milletimiz.Adam araba almaya geliyor tamponda boya var diye vazgeçiyor.
    Hele bundan önceki aracımın kaputunda biri yaslanmış galiba küçük bir göçük vardı dedi ya ben bu aracı almam göçükçüde 50TL ye halledilecek birşey benimde tepem attı kardeş sen bayiye git sıfır al dedim.
    Bu araç alınır ama o rakama değilde 31000 bandına indirilebilirse sonuçta satarken bir parçada olsa başını ağrıtacak en azından alırken kar ettim dersin.

Erhan YALÇIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    34BLP269

değişen parçası olan aracın fiyatının biraz daha uygun fiyatla satılmasını anlarım bende kaput çamurluk değişmiş 28500 e aldım,değişensiz ama 2-3 parça boya olanları 31000-32000 tl. 2500,3000 tl daha ucuza almöış oldum ki satarken bende uygun fiyat vereyim avantajım olsun...

onur bakır
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok

Alıntı nevarulan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    değişen parçası olan aracın fiyatının biraz daha uygun fiyatla satılmasını anlarım bende kaput çamurluk değişmiş 28500 e aldım,değişensiz ama 2-3 parça boya olanları 31000-32000 tl. 2500,3000 tl daha ucuza almöış oldum ki satarken bende uygun fiyat vereyim avantajım olsun...
    Tamamen bende bunu demek istedim zaten.
    O araç benzinli ve sport isteyen biri için söylenenlerin doğru olduğu varsayımıyla 30-31 bandında alınabilitesi yüksek bir araç.