Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam. Forumda ilk Bravo 1.4 multiair sportstyl sahibiydim. Araç donanımı,performansı,yol tutuşu ve sağlamlığı ile tartışmasız mükemmeldi. Sadece Alfa ile kıyaslıyabiliyordum ki motorundan emniyet kemerine kadar Bravo da Alfa imzası vardı zaten
1. yıl bakımını yaptırıp 1300 km de sıfır sayılabilecek aracımı haziran sonunda sattım. Yaklaşık 1.5 ay sahibinden de alıcı bekledi ve ev takasında aracı verdim. Benden sonra yine yaklaşık 1 ay kadar da galericide bekledi...
Özet olarak inanılmaz şekilde Bravo kupon araba olup alana yapışıyor. Sıfırı 57.000 tl olan Bravomu 44.000 tl ye zor sattım. Şimdi o parayı verende yok. Halbuki bugün 42.000 tl yi dynamic 1.3 multijet 2012 full olmayan punto için harcayan çok iken mukaise bile kabul edilmeyecek Bravo bu kaderi yaşıyor...
Size tavsiyem ya dip fiyat yapmış bulursanız alın, ya da özellikle çok yakan t-jet'e hiç bulaşmadan 120 hp 300nm tork taşıyan dizel Bravo alın rahatınıza uzun yıllar bakın derim.
Benzinli araçların satışı hem sıfır açısından hem ikinci el açısından çok sancılı. Araç alırken bu gerçekleri düşünün derim. Saygılar.
Ah hocam ah ev kredisinin ağırlığı yüzünden kaçırdım senin aracı.Hala içimde uktedir.
40000TL ye vereceklerdi 12000 e de kredi kartına 1000tl faizle 12 ay taksitlendirme yapacaklardı vadeyi uzatsalardı gemileri yakıp alacaktım ama hesapladım beni çok sarsacaktı alamadım.
Cepteki paraya birz ekleyip imzadaki aracı aldım ama keşke şu kredi olmasaydıda diyorum.