arkadaşıım başından geçen olaydan sonra ondanda vazgeçtim olay şöyle arkdaşımda eski model corsa var hava yastığı yok hep söyler benim en büyük güvenliğim emliyet kemeridir der ve takar ben şahidim bundan 1 yıl önce kemeri takılı bir şekilde gidiyor otobana gircek gişelerde kart okutmaya çalışıyor ama boyu yetmiyor emliyet kemerini çıkartıyor uzanıp kartı okutuyor tabi bu sırada arkadan sabırsız insanımız kornayı yapıştırıyor buda daha fazla beklemeden kartı okutup ilerliyor ve bu sırada hemen emliyet kemerini takmaya çalışyor o sırada gişelerde bekleyen polis durduruyor ve hiççç takmaya uğraşma diyor ve cezayı yapıştırıyor arkaşımm abi ben seni görmedim bile ben senn için niye takıyım emliyet kemerimi benm zaten takılıydı git kameralarda var gişeye girerken takılı olduğu diyor oda ben anlamam yazarım git itiraz et diyor arkadaşımda 2 şahit ve kamera kayıtlarına güvenerek itiraz ediyor sonuç olarak mahkeme kamera kayıtlarını bile incelemiyor ve red ediyor tekrar daha yüksek harç yatırıp bi üst mahkemeye itiraz etmek gerekiyormuş yani anlayacağınız devletin bir gelir kalemi bu arkadaş devleri develete şikayet ediyor burası türkiye