Alıntı ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dediğiniz gibi direk avukata gittim avukat fotoraf yoksa kazanman yüksek hatta kesin dedi çnkü ben o saatte orda değildim böylede bşy var ceza 23 59da kesilmiş bende 1 30 sahur yapmaya eve gidiyodum gelelim işin pis yanına kazanmasına kazanıyorsun fakat adliyeye git gel ve yaptığın diğer masraflar ve iş kaybı seni dahada zarara sokuyor 51 hız cezasına gelince burda e-5 e yeni bi kavşak açtılar fakat kavşağa gelmeden 100 m öteden hızını 50 km/h altına indirmen gerekiyor buraya özel uygulama bilmeyen yabancı plakalı araçların yememesine imkan yok ben bildiğim için hızımı düşürdüm otomatik yazdığı için ve %10 sollama payı burada olmadığı için 51le ceza yedim he aklınızda bulunsun sakarya ya yolunuz düşecekse asla arabanızda cam filmi olmasın kesin kemeriniz takılı olsun çünkü her sabaha akşam öğle çevirme var abartmıyorum 300 metre arayla 3 çevirme yaptıkları bile oluyor ve ne yazık kı yabancı plakalı araçların hepsine ceza yağıyor yazık günah
Ceza maddesine göre işlem yapılır. Madde diyor ki hız sınırını %10-30 arasında geçmek. İtiraz edin kesin kazanırsız.