Aha da ben isterem abi...
LÜTFEN İSTEDİĞİNİZ ŞİFREYİ BELİRTİN
Bu şekilde mail adresi isteyen onursal üyeler bana veya erdiye pm, msn, veya bu başlık altından ulaşsın. hesabınız en kısa zamanda açılacaktır.
istediğiniz adresi
görünmesini istediğiniz ad soyadınızı bildirmeniz yeterli.
üye panelinden şifre değiştirmeyi bulamadım istediğiniz şifreyide söylemeniz gerekiyo. değiştirmek isteyenler ulaşsın
pop3 destekli program ile kullanmak için :
<table id="table3" border="0" cellpadding="0" width="599"><tbody><tr><td class="tdayesil tx11l bold" height="20" width="30%">Pop3 Sunucusu</td><td class="tx11l" height="20" width="70%">mail.grandepuntotr.com</td></tr><tr><td class="tdayesil tx11l bold" height="25" width="30%">Smtp Suncusu</td><td class="tx11l" height="25" width="70%">mail.grandepuntotr.com</td></tr></tbody></table>
Program ayarları için resimli anlatım:
https://www.natro.com/destek/KutuphaneDetay.asp?QID=9
https://mail.grandepuntotr.com
veya
https://www.iletis.com/index.pl adresinden hesabınza ulaşabilrsiniz
Konu OzzY tarafından (21/01/2007 Saat 21:21 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Aha da ben isterem abi...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Ben de istiyorum 8(
Evet bende istiyorum.
abi hiç istemezmiyiz .
ben de istiyorum tabi ki !
üye panelinden şifre değiştirmeyi bulamadım istediğiniz şifreyide söylemeniz gerekiyo. değiştirmek isteyenler ulaşsın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
pop3 destekli program ile kullanmak için :
<TABLE id=table3 cellPadding=0 width=599 border=0><TBODY><TR><TD class="tdayesil tx11l bold" width="30%" height=20>Pop3 Sunucusu</TD><TD class=tx11l width="70%" height=20>mail.grandepuntotr.com</TD></TR><TR><TD class="tdayesil tx11l bold" width="30%" height=25>Smtp Suncusu</TD><TD class=tx11l width="70%" height=25>mail.grandepuntotr.com</TD></TR></TBODY></TABLE>
https://www.natro.com/destek/KutuphaneDetay.asp?QID=9
Konu OzzY tarafından (19/01/2007 Saat 21:59 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
teşekkürler 8O
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
ozzy teşekkür ederim
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
ozzy teşekkürler.
benimki : bulent-a@grandepuntotr.com
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
Ozan eline sağlık,teşekkürler
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
hayırlı olsun güzel bir özellik eklenmiş ama bizi dışlamışsınız bişi demek istemiyorum hayırlı olsun diim en iyisi..
vrebileceğimiz mail sınırlı olduğundan bu şekilde yapmak zorundayız
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozzy bende istiyorummmmmmmmmmmmmm ..
gkhan00@grandepuntotr.com şifreyi sen ayarlarsın ben alırım senden msn den pls
başka türlü nasıl bölenilirm burdaki hızla büyüyen topluluğu bi önerin varsa söyle. en adil yol budur bence (bbu karar birçok kişi tarafından onaylanmıştır.)
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ozan, abi o zaman benimki de yyildirim@grandepuntotr.com olursa çok sevinirim.
ben onursal üyeyi farketmedim güzel bi uyguluma..
arkadaşlar bende yeniyim üye arkadaşları tanımıyorum ama böyle bir uygulama ilk bakışta banada ters geldi ne yalan söyliyim. bunun yerine mail isteyen kaç kişiyse o sayıda mailin açılabilmesi için gereken altyapı ne kadar maliyet gerektiriyorsa (bu işlerden anlamam maliyet dışında başka kısıtlamalar da olabilir) kişi başına katılım payı karşılığında isteyen herkese mail hesabı açılması daha iyi olur diye düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri