1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Yapmadığımı nerden biliyon hacı, 1.5 115 hp gücündeki getz ci arkadaşımı en son gördüğümde aracını değiştirmiş buldum. plakası PT bişi sunroof luydu, VW jetta (Ankara havaalanı kavşağından Pursaklar istikametine doğru, o arkadaşı ise sadece rampada geçemedim ama aramızdaki mesafe sabitti ! )
Ayrıca geçen sene İzmir e giderken Ankara Aselsan mevkiinde, bir adet kahve rengi julietta ile sınırları zorladım, julietta da hiçbir yük vs yoktu, benim aracım full yüklüydü ) ona rağmen hızım 150 lere ulaştığında juli yi yakaladım ve 160 dan sonra Aselsan virajında arkadaşı sağımda buldumSaygılarımla... Diğer solladıklarım yaptığım 40 .000 km lerin içinde mazi olarak kaldı...
![]()
Konu akca37 tarafından (12/08/2012 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: ilave
Özgürlüğün Yolunu Aç...
Dün akşam çorumda düzenlenen slalom yarışlarında nerdeyse en kötülerden di astra 1,3 cdti. fiorino bile ciddi fark attı.
Deneme için bikac msj gecmişti konuda isteyen arkadaslar prş günü benim için müsait olacak. hatta daha 600kmde 95lik puntosu olan bir arkadasta gelicek baska gelecek arkadaslarda olursa hem tanısmıs muhabbet etmiş oluruz hemde araclarımızı deneriz.
Bravo HGTurbo
Kaan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri